Aan het einde van vorig seizoen besloot Jamy de Kock de Barendrechtse dames te verlaten. Na een jaar met ups-and-downs, mede veroorzaakt door blessureleed, koos Jamy voor een kans bij Lekdetec.nl in Bemmel. Na de zomer begon Jamy vol goede moed in Bemmel, maar het reizen tussen het CTO Amsterdam en Bemmel viel haar zwaar. De lockdown zorgde voor een periode met minder reizen, bij de herstart nam de Woudrichemse guard dan ook het initiatief om haar oude coach Joost van Rangelrooy te benaderen.

Gezien de ontwikkelingen bij het team van Van Rangelrooy, kwam het goed uit dat Jamy zich bij hem meldde. Joost over haar terugkeer: “Ik ben blij met terugkeer van Jamy bij Binnenland. Ze heeft zich vorig jaar goed gemanifesteerd bij ons, maar door een vervelende rugblessure kon ze uiteindelijk niet het maximale eruit halen. We gaan ervoor om weer een volgende stap te maken in haar ontwikkeling bij haar rentree bij ons. Ze maakte van de week een gretige indruk op de training en oogt fris dus dat biedt veel perspectief.” 

Ook Jamy is blij met de terugkeer in het blauw. “Het lukte mij niet meer om het CTO en Lekdetec.nl/Bemmel te combineren. Ik ben dan ook heel blij met dat Joost mij de kans heeft gegeven om terug te keren. Het seizoen gaat eigenlijk nu pas beginnen en ik heb er echt heel veel zin in.”