Afgelopen zaterdag heeft CBV Binnenland 3 teams X12-1, M22-2 en MSE-2 gehuldigd met hun kampioenschap.

X12-1, het gemengde  jongens en meisjes team onder 12 jaar versloeg zaterdag hun tegenstander DAS met maar liefst 117-50. Het team van de coaches Yannick Storm en Kristian van Loon werd daardoor ongeslagen kampioen. De wedstrijd in De Driesprong werd onder grote belangstelling gespeeld.  De supporters zorgden voor luide aanmoedigingen en zij hadden gezorgd voor spandoeken in de hal. Naast medailles, beker en een roos werden de spelers ook nog met andere cadeaus verblijd. En uiteraard was er een patatje in de Tipp Inn.

Hoewel MU22-2 al een aantal weken geleden niet meer ingehaald kon worden door hun tegenstanders vond de huldiging van hun kampioenschap zaterdag plaats na afloop van hun laatste wedstrijd bij CADY ‘73 in Capelle a/d IJssel. Het werd een spannende wedstrijd. De Binnenlanders keken een groot deel van de wedstrijd tegen een achterstand aan, maar liepen in de laatste minuten uit naar een 65-69 overwinning,  waardoor zij ongeslagen kampioen werden. Na de huldiging snel terug naar Barendrecht voor de traditionele patat met een drankje.

Het Heren 2 team, spelend in de 4e divisie, hield het zaterdag tot de laatste wedstrijd spannend. 

Er moest van Devel Heroes gewonnen worden om de 2 punten voorsprong op Divine te behouden. Dat gebeurde, Binnenland H2 won afgetekend met 82-42 en daarmee was het kampioenschap voor deze zeer ervaren spelers een feit. Het team werd gehuldigd met de beker, medailles en een roos. Het kampioenschap werd uitgebreid gevierd in de Tipp Inn.