CBV Binnenland

De basketbalvereniging voor iedereen!

Sponsors | Businessclub leden

Het in Ridderkerk gevestigde 4Consult biedt totaaloplossingen aan op ICT gebied, vanaf 20 tot circa 1500 werkplekkenBijzonder is de snelle en directe werkwijze. Geen logge organisatie, maar korte en directe lijnen. Niet praten, maar doen is onze mentaliteit. Daarnaast hebben wij een goede persoonlijk relatie met al onze klanten en partners hoog in het vaandel staan. Wij zijn actief in het midden- en kleinbedrijf in de regio Zuid-Holland en voor zorginstellingen verspreid door Nederland en sinds kort ook België. Continu zijn wij op zoek naar de beste ICT oplossingen voor onze klanten.

Vloeregalisatie Verhagen is een bedrijf met een enorme passie voor egaliseren. Wij gaan iedere dag de uitdaging aan om, in een relatief korte tijd, een fantastisch eindresultaat op te leveren. Door onze jarenlange ervaring met het leggen van vloeren weten wij namelijk precies wat er van een ondervloer verwacht mag worden. Wij proberen bij iedere klant het maximale resultaat te behalen voor een scherpe prijs. Hierbij gebruiken we uitsluitend A-kwaliteit producten.

 

 

In Barendrecht gevestigd zijn wij, Martin Aulman en Leo van den Adel, een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau: geen enkele bank of verzekeringmaatschappij kan ons iets verplichten, u bent onze opdrachtgever!

Wij richten ons op uw belangen. Ons vak is dus het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op de terreinen:

  • hypotheekadvisering
  • oudedagsvoorzieningen
  • vermogensgroei
  • schadeverzekeringen en risicobeheer 

 

 

AA Drink Official Webshop

– Bestelgemak voor sporters, sportverenigingen en sportcentra
– Gratis verzending bij bestelling boven € 25,-
– Levering binnen 5-7 werkdagen gegarandeerd, veelal binnen 1-3 werkdagen
– Breed assortiment Sportvoeding, Sportmaterialen, Sportkleding en Sportdranken
– Speciale sportpromoties enkel via webshop
– Webshop prijzen inclusief BTW 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arson IT is een Douane Expediteur. Arson IT regelt de douane documenten voor Export / Import / Transit en Opslag-goederen

 

Aad van Loon Sport is het sportcentrum in Barendrecht waar je je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaalt. Aad van Loon Sport onderscheidt zich van andere sportscholen in Barendrecht vanwege onder andere het unieke begeleidingsproces met doelstellingen en voortgang en de mogelijkheid om fit te worden in 35 minuten per training via de Milon Cirkel. Daarbij kent Aad van Loon Sport speciale trainingsprogramma’s die door de fysiotherapeuten aangepast worden aan klachten en/of beperkingen. 

 

 

Aarnoudse is al meer dan 50 jaar specialist in interne transport- en opslagmiddelen: Logistiek materiaal voor de professional. Van steekwagen tot rolcontainer, van pompwagen tot magazijnwagen, en meer! Ons ervaren verkoopteam adviseert graag in vele mogelijkheden in uw praktijksituatie. Niet alleen heeft Aarnoudse een kompleet leveringsprogramma intern transport met standaard artikelen,maar ook vele speciale transportmiddelen, ontwikkeld voor heel specifieke toepassingen in de praktijk.En u weet: goed gereedschap is het halve werk.
Een steekwagen is vaak niet zomaar een steekwagen, maar een uitgekiend transport-middel, goed in balans, wendbaar, met de juiste wielen, schopplaat en hoogte. 

 

ABC Accountants met vestigingen in Barendrecht, Rotterdam en Amsterdam is gespecialiseerd in Accountancy, Belasting en Consultancy. Met deze diensten helpt ABC Accountantsgraag hun MKB-cliënten. ABC Accountants is een volwaardig accountants- en belastingadvieskantoor waar persoonlijke aandacht op nummer één staat. Ook de snelle service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en betaalbaarheid zijn drie eigenschappen die de cliënten waarderen.

AKM Projectontwikkeling is een no-nonsense Barendrechtse projectontwikkelaar die kwaliteit aan de leefomgeving toevoegt door hoogstaande wonongbouw te creëren. AKM Projectontwikkeling realiseert landelijk én lokaal schitterende woningen.

Arcus

 

Our mission is to build connections that last and providing value for our customer’s time and money by matching the right products with the best customer service in our industry.

Committed – We commit to perform and to care for our staff, community and the environment.
Proud – We are proud on what we are achieving with our enthusiastic team.
Vigor – With active and effective energy we are devoted to our business and have a strong desire for success.

 

Renza Airflow Solutions verzorgt de inregeling voor kantoren, ziekenhuizen, PI’s en scholen met oog voor een comfortabel binnenklimaat. De inregeling van een installatie houdt in dat er met behulp van inregel voorzieningen een verdeling ontstaat gelijk aan het ontwerp. Hiermee wordt indirect het comfort in verblijfsruimten gerealiseerd. Indirect omdat “gebruikers factoren” een blijvende rol spelen in de gewaarwording van het comfort.
Naast inregelen verzorgen wij ook de validatie van OK’s, Cleanrooms en Laboratoriums. Om de kwaliteit te waarborgen voeren wij de metingen uit conform de geldende normen/richtlijnen en met herleidbaar en aantoonbaar gekalibreerde apparatuur.
Parameters waarop o.a. gevalideerd kan worden; Microbiologische metingen, deeltjesmeting, RL-7 metingen, luchtsnelheid metingen, filterscan-integriteitstest, debiet metingen, temperatuur en luchtvochtigheid, drukmeting, geluidsmeting, lichtsterktemeting en hersteltijdsmeting.

Ceres Advies / InterKa

Ceres Advies richt zich ondersteuning, advies en coaching op het gebied van personeel & organisatie, kwaliteit en beleid & structuur. Het doel is ruimte creëren voor groei en ontwikkeling, zie verder http://www.ceres-advies.nl/

InterKa is sinds 2007 actief in de zorg (VVT) en het onderwijs op het gebied van:

  • Communicatie
  • interimmanagement
  • projectmanagement
  • managementsupport

InterKa, net iets persoonlijker

Zie verder http://www.interka.nl

Chica’s Mode

Chica’s , De gezelligste dameskleding zaak van Barendrecht, Iedere week nieuwe Collectie, snelle en betaalbare damesmode. Dit in het hartje van Barendrecht, het snoepwinkeltje voor vrouwen, kom gezellig langs aan de Achterom 113 ( parkeerplaats AH).

Bij Autopalet vindt u een palet aan producten en diensten op autogebied waarbij we u van A tot Z kunnen ontlasten. Of het nu gaat om lease, in- en verkoop of onderhoud en beheer, u bent hier aan het juiste adres. De kracht van Autopalet is de persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Elke organisatie heeft een andere behoefte, maar zolang het met auto’s te maken heeft, hebben wij de oplossing!

U kunt voor de volgende zaken bij ons terecht:

Lease (Operational Lease, Financial Lease en Private Lease);  Verhuur & Shortlease; Wagenparkbeheer; Inkoop, Import & verkoop van uw personen- en bedrijfsauto’s; Ritregistratiesystemen / Track & Trace; Mobiliteitspassen; Haal- en brengservice (AP); Reparatie, Onderhoud & (winter-)banden.

Dick de Jong Hoveniers

Het op de grens van Rotterdam en Barendrecht gevestigde Dick de Jong Hoveniers is een betrouwbaar adres sinds 1988. Dick de Jong Hoverniers staan borg voor kwaliteit bij tuinontwerp en tuinaanleg van particuliere- en bedrijfs- en kantoortuinen en bij het tuinonderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen voor geheel Rotterdam en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de renovatie en revitalisatie van bestaande tuinen en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van seniorentuinen. Bij dit alles staan uw eisen en wensen centraal. 

 

Gezondsheidswinkel Barendrecht

Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke vitamines, voedingssupplementen en huidverzorging, gluenvrije- en natuurvoeding en biologisch brood. In onze winkel treft u niet alleen een ruim assortiment natuurlijke vitamines,mineralen en voedingsupplementen, maar ook veel voeding op natuurlijke/biologische basis. We hebben een eigen broodafdeling/-bakkerij en zijn ook het afhaalpunt van het landzicht biologisch groenteabonnement. Tevens een mooi assortiment heerlijke biologische kazen en het ruime assortiment super -en rawfoods! Op zoek naar natuurlijke huidverzorging en/of make-up? Wij adviseren graag welk product u past! In onze therapeutenruimte werkt onze natuurgeneeskundige therapuet met electro-acupunctuur en iriscopie om tot een betrouwbaar gezondheidsadvies te komen.

 

 

Indicium

Indicium levert oplossingen voor mobiele dataverwerking, veelal gebaseerd op automatische identificatie (AIDC) zoals barcode, RFID en Voice. Een concept dat veel tijd bespaart en dat de kwaliteit van logistieke processen aanzienlijk verhoogt.  Indicium BV bestaat al 15 jaar en levert met een team van specialisten, in nauwe samenwerking met de fabrikanten en eventuele partners, oplossingen voor de supply chain. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onderstaande combineerbare technologieën en diensten:  • Draadloze netwerken (WLAN), • Vaste netwerken (LAN), • Mobiele, oplossingen, • Software ontwikkeling, • ERP/WMS integratie, • Barcode scanning, • Printing & Supplies (Etiketten, ribbons etc.), • RFID oplossingen, • Voice oplossingen, • Consultancy, • Service & support, • Verhuur van mobiele computers en infrastructuur

 

Infra Holland

Sinds de oprichting in 2001 is Infra Holland B.V. uit Barendrecht gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Alle benodigde werkzaamheden voor de aanleg van, en onderhoud aan, bedrijventerreinen, parken, wegen en schoolpleinen kunnen door ons worden uitgevoerd. Of het nu gaat om rioleringssystemen, saneringswerkzaamheden, openbaar groen, of (al dan niet vloeistofdichte) verhardingen. Infra Holland is de specialist. Ook het bouw- en woonrijp maken van woon en industriegebieden behoort tot ons productpakket.

 

IVA Groep

Onze naam staat voor ‘In Voor Alles’, al sinds 1985.

IVA Groep is uw totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden. Bij ons kunt u terecht voor echt álles wat u kunt bedenken op het gebied van communicatie en kantoor. Ons concept is om u tijd te besparen en te ontzorgen. Tegenwoordig moet er steeds meer werk worden gedaan met steeds minder mensen. De accountmanagers van IVA nemen u graag werk uit handen door complete projecten te begeleiden en uit te voeren. Zo ontwerpen wij bijvoorbeeld uw logo en huisstijl maar tegelijkertijd verzorgen wij ook uw nieuwe drukwerk en plaatsen en onderhouden wij uw benodigde printer of copier. 

Wij werken niet alleen voor bedrijven, maar ook voor studenten, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen.

Job tuinvormgeving

Job Tuinvormgeving is een jong bedrijf met persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Met een mix van kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en hoogwaardige materialen zorgt Job Tuinvormgeving ervoor dat u in alle seizoenen van uw tuin kunt genieten. Heeft u tuinplannen en bent u benieuwd wat Job Tuinvormgeving voor uw tuin kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact op via
JobTuinvormgeving.nl

 

Koolmees Bouw en Verbouw

U wilt graag een extra werk- of slaapkamer maar heeft geen idee waar deze dan zou moeten komen. Wij hebben hier een specialist voor. Hij kan de ruimte helemaal opnieuw indelen en alle functionaliteit behouden of nog beter “perfectioneren”.

Soms is het ook mogelijk uw woonoppervlak uit te breiden door een stukje aan te bouwen. Dit kan ook gerealiseerd worden, en meer m2 betekent altijd meerwaarde van de woning.

Ketel-vervangen.nl

Ketel-vervangen.nl brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. Wij plaatsen de modernste en veiligste cv-ketels volgens de laatste stand der techniek waardoor u bespaart op maximale zuinigheid en profiteert van de hoogst haalbare rendement uit uw cv-ketel. Afhankelijk van uw woonsituatie kan een ketelvervanging financieel zeer interessant zijn, zeker met de als maar stijgende energieprijzen. Een nieuwe HR cv-ketel zal in vergelijking met een oud toestel aanzienlijke gasbesparingen opleveren. Niet alleen zijn onze cv-ketels zuinig, ook onze installatiekosten en onderhoud zijn zeer voordelig!!

Ketel-vervangen.nl is een onderdeel van HOB Onderhoud en Beheer welke al jaren actief is in de loodgieters en verwarmingsbranche in Barendrecht en omstreken.Wij zijn lid van de brancheorganisaties Uneto-VNI en de Sterkin. Deze organisaties stellen eisen, hoge eisen. Een lid moet de benodigde opleidingen hebben gevolgd en de erkende diploma’s in bezit hebben. Hierdoor weet u dat een echte vakman in huis haalt. 

 

Kiwa Nederland

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Deze certificatie-activiteiten ondersteunt Kiwa met inspectie, keuring, testen, technologische kennis, research, training en dataservices.
Door kwaliteit zichtbaar te maken en te verbeteren, creëert Kiwa vertrouwen.   De naam Kiwa, Kiwa certificaten en Kiwa keurmerken staan internationaal voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 

 

Luxaflex

Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Raambekleding gemaakt naar uw wens, de perfecte keuze! Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie.

Magna Cura Automatisering: Ontzorgt!

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u middels een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten. 

Neem de proef op de som en ervaar het zelf!  

Nirint Shipping

Nirint shipping operates a fixed liner service every 14 days  from Rotterdam, Bilbao to the the Dutch Antilles(Willemstad & Barcadera), Cuba (Mariel & Moa) and the East Coast Canada. We offer container, breakbulk, and bulk services. Plus heavy lifts, project cargo and rolling equipment from and to any destination in the world.

Paxpring – Zeropackaging

We believe that we should not put more pressure on the resources of the earth. When it comes to mindless, unscrupulous consuming, enough is enough! Especially when there are so many attractive alternatives to produce sustainable packaging. If we all dream of a better world, let’s start shaping it right now!

Primera Barendrecht Centrum

Primera Barendrecht Centrum  op de middenbaan, Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een leuk cadeau voor een ander. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor de POST NL voor alle postzakken, wenskaarten,  tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak,  Staatsloterij, Lotto, en meer als 100 cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en Pasfoto’s. en nog veel meer.

 

 

 

Questus B.V.

Questus is een professioneel bedrijf met gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring dat zich richt op programma-, project- en interimamanagement in (primair) de ICT-sector. Van organisatieverandering e/o advies (agile transformaties) naar transities van welke infrastructuur dan ook. Voor alle realisatie van moeilijke, complexe e/o politieke ICT-veranderingen

Tjip

‘The Platform Engineers’ van het Delftse technologiebedrijf TJIP bouwen en ondersteunen digitale platforms samen met de businesspartners van het bedrijf. Het betreft onder meer platforms voor banken en verzekeraars in Nederland. De platforms helpen om kennis, mensen en techniek te verbinden en organisaties efficiënter en transparanter te laten functioneren.

Jochem Verweij Hoveniers

 

Jochem Verweij Hoveniers is een enthousiast hoveniersbedrijf dat zich volledig inzet voor uw droomtuin. Vanaf April 2018 zijn wij actief in de Hoeksche Waard en omstreken. We voeren ons vak met passie en specialisme uit. Zo kunt u volledig genieten en tot rust komen in uw nieuw aangelegde of onderhouden tuin.  We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, laat u verassen door de mogelijkheden!
Bekijkt u ook onze referentieprojecten eens om wat ideeën op te doen. Zo kunnen we u alvast een handje helpen en kunt u  zien wat voor moois we ook van uw tuin kunnen maken.

 

 

Visgilde Leen de Jong

Visgilde Leen de Jong is de visspeciaalzaak van Barendrecht. Dagelijks is Visgilde Leen de Jong in de weer met haar trots, verse vis. Met heerlijke specialiteiten, gebakken of om lekker thuis verder te bereiden. Visgilde Leen de Jong zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit. Ontdek wat Visgilde voor u kan betekenen. De winkel is gevestigd aan de Middenbaan 73 in het centrum van Barendrecht.

Zwembad DHZ

Zwembad-DHZ verzorgt onderhoud, reparatie en nieuwbouw van prive-zwembaden. Persoonlijke aandacht en service komen op hierbij de eerste plek! Zwembad-DHZ  heeft met alle fabrikanten en leveranciers contact waardoor materialen, onderdelen en toebehoren altijd leverbaar zijn. Een groot assortiment hiervan is te zien op de website (klik op logo links om hier direct heen te gaan)

Share This
Bitnami