Afgelopen zaterdag reisde heren 1 richting Utrecht af om weer tegen een Utrechts team te spelen, dit maal Utrecht Bull’s. In de eerste paar minuten van de wedstrijd gaat het nog redelijk gelijk op, ondanks het slordige spel van Binnenland. Echter zal het slordige spel ze na een paar minuten afstraffen als Utrecht Bull’s een gaatje kan slaan van ongeveer 10 punten. Heel de wedstrijd lang proberen de mannen van Ruben Erkelens het gat te dichten. Hierbij komen ze in het 2de kwart tot 4 punten terug waarna Utrecht Bull’s weer afstand neemt tot de 10 punten. Heel de wedstrijd lang zal dit verschil op het bord blijven staan ondanks de tal van pogingen die worden ondernomen om het gat te dichten. Waar na 40 minuten de eindstand van 82-70 op het bord staat.
Aanstaande zaterdag spelen de heren om 19.00 hun volgende wedstrijd, thuis tegen Black Eagles.

Topscores: Daan van de Pol 18, Sherwin Demei 9, Jurian de Pater 8, Joris Visser 8, Bas den Hoedt 8