Nog 6 weken en dan barst het F.C. den Hoedt Mini Toernooi los. De beste onder 12 teams uit Nederland en België strijden op 20 mei voor de winst in sporthal de Driesprong. Om de teams een onvergetelijke dag te bezorgen kunnen we nog hulp gebruiken. Hiervoor zoeken wij zowel vrijwilligers als sponsoren/donateurs

Vrijwilligers

Om de dag vlekkeloos te laten verlopen zoeken we nog een aantal helpende handjes. Denk hierbij aan o.a. scheidsrechters, tafelaars en mensen die helpen met het opzetten/opruimen van de zaal. Alle hulp is welkom, ook als je maar een klein gedeelte van de dag kan!

Sponsoren/donateurs

Om het toernooi te kunnen organiseren zijn wij verder op zoek naar bedrijven en personen die het toernooi (financieel) willen steunen. De bijdragen worden o.a. gebruikt voor de zaalhuur, benodigde scheidsrechters, gezonde lunch voor alle kinderen en een goodybag voor de deelnemers. Sponsoren krijgen een vermelding in het programmaboekje en worden de hele dag getoond op schermen in de sporthal en kantine. Een (kleine) donatie doen? Ook dat is mogelijk! Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden. Iedere hulp is wenselijk.

Vind je het leuk om te helpen? Stuur dan een mailtje naar minitoernooi@cbvbinnenland.nl of stuur een berichtje naar iemand van de Familie den Hoedt.