In Haarlem speelde Binnenland de laatste competitiewedstrijd. Voor de plaatsing van de play-offs maakte het winnen of verliezen niet uit. Voor die play-offs was het team al gekoppeld aan Jolly Jumpers. 

In Haarlem konden coaches De Wit, Van Rangelrooy en Appers beschikken over een ruime selectie. De blessure- en ziekenboeg was leeg en ook Lisa van den Adel en Eline Kasius deden na een aantal trainingsweken mee.

Binnenland won 3 kwarten en stond ruim voor na 16-24 werd het bij rust 41-55. Het derde kwart liep het verschil op tot 57-77. Het laatste kwart won TTT ruim met 28-13, waardoor het uiteindelijk een krappe winst leek 85-90.

Aangezien Startportaal al een tijdje niet meer gewonnen had komt deze winst met het oog op de play-offs op tijd. Aankomende woensdag om 20:30 spelen de dames de eerste wedstrijd van de kwartfinale in Tubbergen. Zaterdag 8 april volgt om 20:00 dan de tweede wedstrijd in Barendrecht. Een eventuele derde wedstrijd is op maandag 10 aprik,(tweede paasdag) in Tubbergen.