Volgende thuiswedstrijd is zaterdag 17 december om 21:00 uur in sporthal De Driesprong tegen het Delftse DAS.

Zaterdag 10 december speelde CBV Binnenland uit tegen een oude bekende: Lokomotief.
Binnenland begon sterk met een goede opening van Daan Van De Pol, Sjoerd van Vilsteren en Timo Westerdijk. Hierdoor stond Binnenland al snel 0-7 voor. Echter, Lokomotief kwam de eerste slag te boven waardoor het in de eerste kwart 16-17 werd.

Het tweede kwart was gelijkwaardig. Beide teams gingen gelijk op in punten maar Lokomotief nam eind 2e kwart de leiding met 29-26. Na de teambespreking en toespraak in de rust begon het derde kwart waarin de spelers net zo sterk speelden als in het tweede kwart. Het einde van het derde kwart kwam in zicht waarbij Kent Postema nog even de 41 – 39 achterstand omboog in een 41- 43 voorsprong voor de blauwen.

Nog 1 kwart te gaan in deze moeilijke wedstrijd voor Binnenland. Na de voorsprong weer weggegeven te hebben bleven we achter staan met 2 tot 4 punten. Met nog 20 seconden op de klok te gaan kwam er echter een geweldige rebound actie van Timo Westerdijk en Bas den Hoedt. Met deze actie stond Binnenland 62-63 voor en kwam de overwinning in zicht. Lokomotief maakte een fout. Binnenland kreeg 2 vrije worpen cadeau en Daan van de Pol schoot ze beiden raak. De spanning bleef hoog want Lokomotief nam een time-out voor een laatste poging. Die poging mislukte en hierdoor ging CBV Binnenland er vandoor met een overwinning van 62-65.

Topscoorders: Bas den Hoedt 13, Daan van de Pol 10, Raymond de Bruin 9