De rit naar Haren is behoorlijk lang, maar met een potje kaarten en het kijken van het Nederlands elftal werd de tijd gedood.

Tegen Martini Sparks begonnen we goed. We lopen al snel uit naar een ruime voorsprong en winnen het kwart met 9-24. Het tweede kwart is voor de thuisploeg en met rust is het verschil nog maar 9 punten.

Na de rust blijft het een gelijkopgaande wedstrijd en lukt het om een puntje uit te lopen, 48-58. Daar waar in het derde kwart het verschil een aantal keer nog terugliep naar 6 punten, loopt het verschil in het vierde kwart op. De uiteindelijke 66-83 op het scorebord is een mooie overwinning. Op naar de final four op 16 december, 19:00 uur in Katwijk!

De verre terugreis werd door Sint en Piet wat verzacht. De dames werden op wat lekkers en op een echte CBV Binnenland tas getrakteerd!