Zaterdag 19 november, een thuiswedstrijd tegen BAL Weert staat er op de planning. Voor de wedstrijd zat de sfeer er goed in en hadden de spelers er zin in. Na de tip off gingen we flitsend van start en na een paar scores van topscorer Caleb Vijber gaan we eind eerste kwart met 21-15 aan de leiding.

Het tweede kwart wordt er wat gewisseld maar het team wordt er niet minder op. Met dezelfde energie staan de spelers in het veld en wordt er goed verdedigd. De ruststand is na het tweede kwart 48-23 en we gaan met een goed gevoel de rust in. In de rust duidelijk dat we deze energie moeten houden en de wedstrijd moeten uitspelen. Het derde kwart gaat gelijk op en weet BAL slechts 1 punt in te lopen tot 68-44.

In het vierde kwart weet het team het wel weer recht te trekken met goede energie. Overall een goede wedstrijd die wordt gewonnen met een eindstand van 95 – 68.