Na een vrij weekend mogen de dames van Startportaal naar Bemmel. In Bemmel staat de ploeg van Jeroen van Vugt, Lekdetec.nl, als tegenstander binnen de lijnen. Die ploeg won hun eerste twee wedstrijden, maar verloren er daarna 3 op een rij. In Bemmel hebben ze veel nieuwe jeugdspeelsters toegevoegd aan hun selectie. In die selectie zit (natuurlijk) nog steeds topspeelster Lisanne de Jonge zij is, met 19,7 punten, de speelster die het meeste scoort. Zij wordt vooral gesteund door de ervaring van Yordi Kathmann, Yvke Hoek en Anne van Vlijmen. In Bemmel verloren ze wel Julia Jorritsma aan het full-time 3×3 programma, grootverlies voor de tegenstander van zaterdag.


In Barendrecht staat er momenteel een 4-0 op de borden. De eerste vier wedstrijden werden gewonnen door de ploeg van Van Rangelrooy en De Wit. Van die wedstrijden was er pas 1 op vreemde bodem in Limburg. De ploeg oogt fit en zal ook komend weekend in een een lastige uitwedstrijd weer vol gas moeten gaan om de punten in de bus van Gorse Tours mee terug te nemen. Opvallend bij Startportaal Binnenland is dat dit seizoen meerder speelsters bijdragen aan de score. Marlou de Kleijn (18,3), Janine Guyt (15,5) en Jamailah Adams (15,3) scoren ook dit seizoen weer veel punten. Daar achter volgen echter al vrij snel Eva van Oosten en Florianne Boekenstijn met respectievelijk 9,8 en 7 punten. Uiteraard zijn we benieuwd of de ploeg ook in Bemmel weer goed voor de dag komt.


Vanuit “De Kooi” in Bemmel komt altijd een goede en professionele livestream. Kortom check onze socials voor de link en bekijk de wedstrijd zaterdag vanaf 20:30 live!