Zoals bekend krijgen kinderen vanaf dat ze in een U14 team zitten zo af en toe de taak om achter de jurytafel mee te draaien. Om ze te leren wat ze daar moeten doen, hebben Cees en Evert-Jan zich wederom bereid verklaard om hier in anderhalf uur uitleg over te geven. 

  • Regelmatig komen we mensen tekort achter de jurytafel. 
  • Vanuit de corona periode hebben we gemerkt dat de meeste ouders het niet erg vinden om een wedstrijd van dichtbij mee te maken. 
  • De nieuwe TC wil de betrokkenheid van ouders bij de vereniging vergroten. 

Drie redenen waarom we de ouders van U10, U12, U14 en U16 kinderen ook gaan indelen achter de jurytafel vanaf komend seizoen en waarom we andere geïnteresseerden van harte uitnodigen om ook naar een van de uitleg avonden te komen. 
De avonden zijn op maandag 5 of woensdag 7 september aanvang 19:30 uur in onze kantine De Tipp Inn. 

Voor mensen die dan echt niet kunnen wordt er woensdag 14 september eventueel nog een moment ingepland. Kun je ons in verband met het aantal stoelen laten weten op welke avond je komt (middels dit formulier – link)?


TC CBV Binnenland