A.s. zaterdag speelt dames 1 om 20:30 uit in Bemmel. Een belangrijke wedstrijd in de competitie aangezien de dames de vorige keer verloren. Batouwe Basketball speelt onder de naam Lekdetec.nl in de competitie en staat 1 plaatsje onder Startportaal Binnenland. Bemmel moet echter nog een wedstrijd inhalen en kunnen zomaar ineens naast de ploeg van Van Rangelrooy komen. In Bemmel staat ook dit seizoen weer een prima team met toppers als Lisanne de Jonge en Julia Jorritsma. Daarnaast hebben ze ook nog een paar ervaren dames lopen waardoor het een spannende wedstrijd zal worden. De Barendrechtse selectie zal pas op zaterdag duidelijk worden. Zoals velen hebben wij ook te maken met quarantaine gevallen. Daarover later dus pas meer.

In Bemmel hebben ze een fantastische livestream met een pregame talk en diverse interviews. Echt een aanrader om te kijken en op tijd in te schakelen!

(Link naar die stream volgt nog)