Op 10 november jl. is Nico Aarnoudse op 82 jarige leeftijd overleden. Nico en CBV Binnenland hebben samen een lange relatie gehad.  

Eind jaren zeventig sponsorde Aarnoudse B,V, onze gehele vereniging. De vereniging had toen als naam Aarnoudse-Binnenland. Alle teams speelden toen in rode tenues met de sponsornaam Aarnoudse op de tenues. Binnenland speelde toen in sporthal Vitaal. Coach was Aad van Loon en later Bud Vasas. Nico heeft in die periode ook nog een tijdje zelf meegespeeld.

Van 2010 tot 2017 was Aarnoudse Transportmiddelen de hoofdsponsor van ons eerste herenteam, dat toen altijd in de top drie van de Promotiedivisie eindigde en zelfs kampioen van de Promotiedivisie werd.  

En ook nu nog sponsort Aarnoudse B.V. onze vereniging. 

Bart en Stefan, de zoons van Nico, hebben jarenlang bij Binnenland gespeeld. Zij voelen zich nog altijd zeer betrokken bij het wel en wee van de vereniging. 

Wij zijn dankbaar voor de meer dan 40 jarige relatie met Nico en met Aarnoudse B.V. 

Wij wensen Nico’s echtgenote Josta, Bart en Stefan veel kracht en steun om het verlies van hun man en vader te dragen.