Aan de leden en ouders/verzorgers,

Aanstaande maandag 25 oktober houdt CBV Binnenland haar Algemene leden Vergadering in de Tipp Inn, aanvang 19:30 uur. 

Wij hebben je gevraagd je aan te melden voor de ALV. Tot nu toe heeft slechts een zeer gering aantal leden laten weten dat zij de ALV zullen bijwonen. Aanmelden is niet noodzakelijk, je bent van harte welkom en het bestuur hoopt op een grote opkomst. Het gaat tenslotte ook over jouw vereniging.

De agenda en de stukken voor deze vergadering zijn niet verkrijgbaar in de Tipp Inn. De agenda staat op de site en je hebt de agenda ook al eerder per mail ontvangen. De stukken zijn wel zo handig als je naar de vergadering komt.

Ook als je niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan de ALV, dan kan je uiteraard ook de stukken aanvragen. Elk lid of de ouders van onze jeugdleden willen toch op de hoogte zijn van het reilen en zeilen van de vereniging?

Het bestuur adviseert je dan ook om de stukken op te vragen bij het secretariaat (secretaris@cbvbinnenland.nl). Je krijgt de stukken dan per mail opgestuurd.

Graag tot maandag!

Het bestuur