Beste spelers van al onze Dames en Heren teams, 
Enkele van onze trainers en assistent-trainers spelen zelf in teams en kunnen daarom soms niet coachen. Daarnaast kan een trainer die niet speelt wel eens een andere belangrijke reden hebben om niet te kunnen.
Daarom willen we een poule van assistent-coaches aan te leggen (of in tweetallen), die het leuk vinden om een ander team een enkele keer uit de brand te helpen. Uiteraard moet het wel passen met eventuele eigen wedstrijden en de eigen agenda. Dus … hoe meer mensen we in deze poule hebben, hoe beter het gaat werken. 
Uit eigen ervaring weet ik dat coachen een van de leukere dingen is om te doen. Voor jullie is het wellicht een leuke kans om dit ook vrijblijvend eens te ervaren. 
Heb je interesse, meld je dan bij Sjoerd of mij aan. Als er vragen over zijn, horen we dat graag.

Met vriendelijke groeten, 

names de trainersgroep,

Sjoerd en Robert

voorzitterTC@cbvbinnenland.nl

s.vanvilsteren@cbvbinnenland.nl