Beste bestuur, coach of teammanager,

CBV Binnenland organiseert dit jaar het CBV Binnenland Startoernooi. Dit is een toernooi wat wordt georganiseerd ter voorbereiding van het basketbalseizoen. Het CBV Binnenland Starttoernooi zal plaats vinden op 28 augustus 2021. 

De organisatie van het CBV Binnenland Starttoernooi is op zoek naar enthousiaste, sportieve teams die willen deelnemen aan het starttoernooi. Mogelijk dat dit voor uw team interessant is.

Op zaterdag 28 augustus worden er drie rondes gespeeld. Elke poule bestaat uit vier teams. Elk team speelt drie wedstrijden, de duur van de wedstrijden is per ronde verschillend. De eerste en laatste ronde bestaan de wedstrijden uit 30 minuten doorlopende tijd. Bij de tweede ronde op zaterdag ronde duurt een wedstrijd 2x 17,5 minuten doorlopende tijd. Alle wedstrijden zullen worden begeleid door (gediplomeerde) scheidsrechters. 

Wij zoeken teams voor (puur indicatief):

Zaterdag 28 augustus:

Ronde 1: MU12 (2de klasse), VU14 (2de klasse) en MU14 (2de divisie) (+/- 8:30 tm 12:30)

Ronde 2: VU20 (eredivisie), MU22 (2de divisie), VU16 (2de klasse) (+/- 13:30 tm 17:00)

Ronde 3: MU16 (2de divisie), VU18 (2de divisie), MU18 (2de divisie) (+/- 18:00 tm 20:30)

Elk team dat zich inschrijft voor het CBV Binnenland Starttoernooi dient €40,- te betalen. bedrag zal een deel van de zaalhuur, scheidsrechterskosten en de prijzen dekken. Naast deze kosten vragen wij elk team om 1 à 2 keer te tafelen. Voor inschrijving van een team vragen wij u uw team aan te melden via toernooi@cbvbinnenland.nl en de kosten over te maken op: NL04INGB0007638213 t.n.v. B van der Basch o.v.v. starttoernooi 2021 je club + team naam. De inschrijving is volledig indien per email een bevestiging is gestuurd en de betaling ontvangen is.

Na afloop van alle speelrondes binnen een poule zal er direct een prijsuitreiking plaatsvinden. Er zal voor elk team minimaal één prijs zijn.

Wij hopen u d.m.v. deze brief/mail voldoende te hebben geïnformeerd over het CBV Binnenland Starttoernooi. Mochten er nog onduidelijkheden zijn kunt u contact opnemen met de organisatie van het CBV Binnenland Starttoernooi (toernooi@cbvbinnenland.nl)

Met sportieve groet,

J van den Adel, M Eenkhoorn, B van der Basch

Organisatoren CBV Binnenland Starttoernooi 

CBV Binnenland

PS. Bij inschrijving zal verdere informatie toegestuurd worden.