Finales horen gespeeld te worden voor volle tribunes waarbij de fans in de kleuren van hun team uitgedost zoveel mogelijk hun teams aanmoedigen. Corona dacht hier anders over en veroorzaakte een competitie zonder supporters. In de finale bedacht één van de vrijwilligers een spandoekenactie, waarbij alle deelnemers een leuk cadeau zouden en gaan krijgen. De winnaar(s) van de spandoekenactie zal/zullen binnenkort bekend gemaakt worden. De dames zullen bij een van hun laatste trainingen een loting verrichten wie de winnaar is, want zeg nou eerlijk… alle spandoeken waren toch tof!

De spandoeken werden allemaal in de buurt van de dames 1 bank opgehangen en het hele team stond versteld van het grote aantal doeken. Een fantastisch gezicht in sporthal De Driesprong, waarbij een aantal spandoeken zelfs op NOS te zien was.

We bedanken al onze fans die een spandoek hebben gemaakt, maar natuurlijk ook de fans die ons op andere manieren hebben gesteund of gevolgd. Op naar volgend jaar, met hopelijk een volle Driesprong.