Games op 27 april, 29 april en 1 mei!

Na een afwezigheid van maar liefst zeven jaar is 4Consult/Binnenland weer terug waar het zo naar verlangde: de play-offs om het Nederlands Kampioenschap. In het seizoen 2013-2014 speelde het Barendrechtse team voor het laatst de play-offs finales om het kampioenschap. 

Tegenstander in die play-offs is Dozy BV Den Helder. De nummer één van de reguliere competitie won in de halve finale na drie wedstrijden van Sportiff Company Grasshoppers. In Den Helder zijn ze natuurlijk ook blij met het bereiken van de finales. De afgelopen 12 jaar misten zij deze strijd, maar daarvoor verzamelde de clubs landskampioenschappen. Het laatste kampioenschap dateert van 2009. Kourtney Treffer maakte als enige speelsters dit kampioenschap binnen de lijnen mee.

Aan Barendrechtse zijde dateert het laatste, en enige kampioenschap ooit, uit 2014. Lisa van den Adel, Eline Kasius, Linda Appers (toen als speelster) en Joost van Rangelrooy maakten dit kampioenschap mee. De strijd werd toen gewonnen van de Lions uit Landsmeer in een best of five serie. Naast dit viertal hebben ook Jamailah Adams (in Duitsland), Marlou de Kleijn (in Duitsland en in Nederland bij Bemmel) en Gabriëlle van den Bosch (in Nederland bij Bemmel) ervaring in het spelen van finales. 

Beide ploegen hebben in de afgelopen weken aangetoond in een goede vorm te zijn. In het reguliere seizoen wonnen beide ploegen een keer van elkaar, waarbij de laatste wedstrijd Marlou de Kleijn afwezig was door een blessure. De best of three serie zal een zeer spannende wedstrijd worden waarbij Den Helder het thuisvoordeel heeft. Op dinsdag om 19:00, koningsdag, spelen beide ploegen voor het eerst, in deze serie, tegen elkaar. Uiteraard zal de wedstrijd te volgen zijn via een stream vanuit Den Helder.

De link naar die wedstrijd zal op onze social media gedeeld worden.

Schema: dinsdag 27 april 19:00 @ Den Helder / donderdag 29 april 20:30 @ Barendrecht en indien nodig zaterdag 1 mei om 19:00 @ Den Helder.