4Consult/Binnenland heeft in de halve finale een 1-0 voorsprong genomen. De ploeg van Joost van Rangelrooy wist in het eerste treffen met Lekdetec.nl Bemmel de wedstrijd met winst af te sluiten.

In Barendrecht was het 4Consult dat de eerste helft erg goed en geconcentreerd speelde. Zowel aanvallend als verdedigend was het de thuisploeg die dicteerde. Via Marlou de Kleijn en Eline Kasius nam de ploeg een ruime voorsprong die na 23-16, wordt de rust behaald met 42-28.

De tweede helft speelt Bemmel beter, maar toch is het derde kwart nog voor 4Consult, 19-15 (61-43). In het laatste kwart komt Julia Jorritsma een aantal keer goed door en sluipt Bemmel dichterbij. Echter blijft het verschil toch steeds meer dan 10 punten en bij 79-68 eindigt de wedstrijd.

Er is voor beide ploegen weinig tijd om te herstellen. Morgen staat wedstrijd twee namelijk al op het programma. Die wedstrijd is uiteraard te volgende via de livestream (te vinden via onze Social media) van Lekdetec.nl Bemmel. Aanvang van die tweede wedstrijd is 20:30.

Youtube kanaal Bemmel: KLIK HIER