Na een aantal, op papier, makkelijkere tegenstanders kan 4Consult/Binnenland zich gaan meten met een topploeg. Vanuit Bemmel komt koploper Lekdetec.nl richting Barendrecht. In de wetenschap dat beide ploegen evenveel verliespunten hebben en de play-offs bijna voor de deur staan zullen beide ploegen hun pijlen gericht hebben op deze belangrijke confrontatie.

Als iets in het afgelopen seizoen duidelijk is geworden is dat het bij Lekdetec.nl Bemmel allemaal beter klikt en matcht dan vorig seizoen. In Bemmel staat Vincent van Sliedrecht aan het roer. Van Sliedrecht werd afgelopen dinsdag voor de tweede keer vader en zal van zijn team een overwinning als cadeau willen krijgen. In zijn ploeg zijn het vooral Anne van Vlijmen en Lisanne de Jonge die de ploeg moeten dragen. Lisanne de Jonge is de topscoorsters van de ploeg met meer dan 17 punten per wedstrijd. Anne van Vlijmen is degene die de ploeg stuurt en de maar liefst 7 assist per game geeft. Uiteraard kunnen zij het niet allen en worden zij elke keer weer gesteund door o.a. Julia Jorritsma, Yvke Hoek, Katoo Koenen en Yordi Kathman.

Net als in Bemmel staat er in Barendrecht natuurlijk ook een goede ploeg. Vorige week keerde Eline Kasius terug in de wedstrijdselectie van Joost van Rangelrooy. Kasius brengt gemiddeld 21 punten en 9 rebounds mee. De Barendrechtse ploeg zal naast een overwinning ook het onderling resultaat in de gaten moeten houden. De vorige keer werd namelijk in Bemmel verloren (76-71). 

Het is natuurlijk ontzettend zonde dat er nog geen supporters bij dit soort wedstrijden kunnen en mogen zijn. Uiteraard zal er weer een livestream zijn die 15 minuten voor aanvang van de wedstrijden ook interviews met coaches en een voorbeschouwing bevat. De wedstrijd in sporthal De Driesprong begint om 19:00. De link naar de livestream is te vinden via onze website en social mediakanalen.