https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=-jnxkHY-Dbc&fbclid=IwAR2DFKWs9GKVjzRSEP7szqXg-UH7Fxl0bPjGB_ODVW0vGfrEHTzu6jrCJJc

Komend weekend speelt 4Consult/Binnenland wederom tegen Keijser Capital Martini Sparks. Deze keer treffen beide ploegen elkaar in Haren. De Harense ploeg liet vorige week in het eerste kwart zien waartoe ze in staat zijn, maar kwamen uiteindelijk ruim tekort tegen de Barendrechtse ploeg.

Het kwaliteitsverschil tussen beide ploegen is groot en aan de stand is Binnenland ook verplicht om de wedstrijd te winnen. Van onderschatting zou geen sprake moge zijn gezien het eerste kwart in Barendrecht vorige week. Met nog slechts 4 wedstrijden te gaan voordat de play-offs beginnen zal Joost van Rangelrooy toch graag willen zien dat zijn ploeg steeds scherper is en beter gaat spelen. 

In de strijd om de eerste plaats, met recht op het langste thuisvoordeel in de play-offs, mogen er geen misstappen gemaakt worden. Momenteel staat Lekdetec.nl op de eerste plaats, maar de ploeg uit Bemmel kent nog een zwaar programma. Zij treffen zowel de nummer twee (Binnenland), drie (Den Helder) als vier (Grasshoppers) nog. Ook Den Helder heeft nog kans om op de eerste plaats te eindigen. Den Helder heeft nog twee lastige tegenstanders op het programma: Bemmel en Barendrecht. 

Voor nu is het nog te vroeg om grote voorspellingen te doen, maar één voorspelling is makkelijk. De ploeg (Bemmel, Den Helder of Barendrecht) die vanaf nu al zijn wedstrijden wint eindigt eerste.