Na twee knappe overwinningen, één thuis in Barendrecht tegen Grasshoppers en één uit tegen Landslake Lions, komt nu Jolly Jumpers op bezoek in Barendrecht. De Tubbergse dames staan momenteel op een zesde plaats in de eredivisie, maar wonnen hun laatste drie wedstrijden. De ploeg van Mart Kieftenbeld zit dus, net als de thuisploeg, in een flow.

Kieftenbeld zal blij zijn met de terugkeer van een aantal speelsters, die door werk in de zorg een tijd niet meededen. Zo keerde Anke Rikhof terug in de selectie van de Jumpers, een speelster die tot een van de besten in de selectie van Jolly gerekend mag worden. Overigens stuntte de ploeg door in Tubbergen te winnen van Den Helder. Een compleet Jumpers is voor elke ploeg een geduchte tegenstander en dus ook voor 4Consult/Binnenland.

De Barendrechtse ploeg kan over een fitte selectie beschikken. Door het goede spel in Landsmeer konden basiskrachten als Eline Kasius en Marlou de Kleijn beperkt worden ingezet. Voor Van Rangelrooy zal het noodzaak zijn de ploeg scherp op het toneel te laten verschijnen. Eerlijkheidshalve dient gezegd te worden dat de thuisploeg juist in dit soort wedstrijden weleens een wisselvallig beeld vertoont. 

Dat toneel zal overigens nog zonder supporters, maar wederom met een goed verzorgde livestream zijn. Die stream, die om 17:45 online zal gaan, zal binnenkort door het Algemeen Dagblad in het zonnetje gezet worden. Daarover later meer. De wedstrijd tussen beide ploegen zal om 18:00 aanvangen, de link naar de genoemde livestream zal via onze social media te vinden zijn.