De afgelopen weken zijn Peter Swaneveld (hoofdsponsor 4Consult) en Michel Appers (CBV Binnenland) druk bezig geweest met het aanpassen en verbeteren van de livestream. “Al jaren streamen wij onze wedstrijden, tot nu toe met 1 camera. Toen ik bij Peter de wens uitsprak om de livestream te verbeteren, mede gezien het aantal supporters dat thuiszit en ons alleen zo kan volgen, ging hij meteen aan de slag.” 

Het is bekend dat Peter een doorpakker is en niet snel stilzit. De zeer betrokken sponsor schafte diverse camera’s, streamingsapperatuur en een goede laptop aan. Dit alles om een stream te produceren die past bij de ambities van 4Consult en CBV Binnenland, behoren bij de top.

“Het is nog even afwachten en spannend hoe de eerste productie verloopt. We hebben ook overleg gehad met Arie in ’t Veld van ZZ Leiden basketball. Hij heeft jaren ervaring met streamen, dus in principe moet het goed gaan komen.”

Joost van Rangelrooy gaf van de week, in een interview, al aan dat hij veel verwacht van de stream. Wat hij exact van zijn team kan verwachten weet hij nog niet. “De dames hebben er veel zin in, maar we hebben wel een aantal maanden stilgelegen.” Tel daarbij op dat de dames ook geen oefenwedstrijden hebben gespeeld en dus zal het in het veld wat onwennig zijn.

Dat onwennige zal vast ook bij de livestream zo zijn, maar aangezien er geen supporters bij de wedstrijden mogen zijn gaan wij de vernieuwde stream wel gewoon aanbieden.  De stream zal dus de plek zijn om de wedstrijd gratis te bekijken. 

Aankomende zaterdag iets voor 18:30 zal de stream live gaan. Klik op het onderstaande plaatje om naar de livestream te gaan.