Allen,

Ook dit jaar is er voor de nieuwe spelers en speelsters vanaf U16 en ouder weer een BS-2 training nodig en zullen ze hun Basketballmasterz diploma moeten halen om te mogen blijven spelen in de wedstrijden. Ondertussen wordt het de derde keer dat we de training en het examen op 1 dag ( 9:30-14:00) doen. Gemiddeld hebben we 50 kinderen per jaar gedaan. We kozen daarvoor altijd het competitievrije weekend in november. Dit jaar hebben we besloten het op zaterdag 28 november te doen. 

 Vanuit de TC benaderen we 9 ervaren scheidsechters om deze dag te begeleiden (de training te verzorgen en de examens af te nemen). We zijn op zoek naar iemand die dit jaar de BS-2 wil coördineren. Het draaiboek aflopen, aandacht vragen voor de Basketballmasterz en de resultaten van de geslaagde kandidaten naar de Bond sturen. Best een klus, maar wel eentje met een vast begin en einde. 
Zou u dit willen doen (eventueel gezellig met iemand anders)?Neem dan even contact met me op.

Met vriendelijke groeten, 

Robert Jansen
Mobiel: 06-48138668
voorzitterTC@cbvbinnenland.nl

Outlook-3ghczdyb.png