De Nederlandse Basketballbond heeft besloten om de livestreams van de bekerfinales te faciliteren. De volledige kosten worden gedekt door de NBB. In deze lastige tijd en met de bijzondere finales op het oog wil de NBB ervoor zorgen dat het basketball bij de fan terecht komt. Gezien het beperkte aantal toeschouwers dat in de zaal aanwezig mag zijn, is dit natuurlijk een fantastisch uitgangspunt.

De organisatie is dan ook super blij met deze zet van de NBB. Een enorme kostenpost is nu gedekt. Uiteraard maakt de organisatie ook nog andere kosten waardoor het evenement zeker nog gebaat is bij de crowdfundingsactie die afgelopen dinsdag is gestart. De crowdfunding wordt dan ook omgezet naar een breder geheel om de finales kosten neutraal te organiseren. Gezien de beperkte entree inkomsten een welkom idee voor de organisatie.

Wij hopen dus dat de crowdfunding ook voor het algemene doel een succes zal zijn.

> 💵💵 CROWDFUNDING VOOR OVERIGE KOSTEN 🎥🎥<<