Help CBV Binnenland komend seizoen uit de brand! 

Al 52 jaar is CBV Binnenland een mooie club met vele teams, leuke leden en een gezellige kantine. Een vereniging waar door (oud-)leden van alles wordt georganiseerd om de club iedere dag een beetje te verbeteren. En daar kunnen we extra handjes bij gebruiken! 

Binnen de club zijn er verschillende vrijwillige taken beschikbaar, denk aan functies in het bestuur, technische commissie, trainer, assistent trainer, teammanager, scheidsrechters, of overige commissies (feest-, sponsor-, communicatiecommissie of bardienst). Daarom zijn we op zoek naar (oud)leden en/of ouders die het leuk vinden om hun handen uit de mouwen te steken voor CBV Binnenland.  

Er wordt niet verwacht dat je 40 uur per week beschikbaar bent, en ook basketball ervaring is geen vereiste. Als je je aanmeldt, kijken we naar de hoeveelheid beschikbare tijd en waar je jouw kwaliteiten het beste kan inzetten.


Wat krijg je ervoor terug? Heel veel waardering en gezelligheid, je leert nieuwe mensen kennen en je leert wellicht ook nog nieuwe skills. En door jouw bijdrage kan de club in de toekomst blijven bestaan!

Lijkt het je leuk om meer te doen voor de club en ons uit de brand te helpen? Of wil je meer weten over bepaalde taken? Stuur dan een mail naar secretaris@cbvbinnenland.nl