Op 26 september, bijna 6 maanden later dan gepland, zullen er alsnog drie bekerfinales in Barendrecht gespeeld worden. De eerste finale die gespeeld wordt op die dag is een wedstrijd uit de vrouwen U20 competitie. Thuisclub CBV Binnenland speelt dan om 15:00 uur tegen Sportiff Company Grasshoppers uit Katwijk. 

De tweede wedstrijd (17:30 uur) van de dag is een finale tussen rolstoelbasketballteam Arrowโ€™s uit Rotterdam en Only Friends uit Amsterdam. 

Als slotstuk zal om 20:00 uur de finale tussen de dames eredivisieteams Dozy BV Den Helder en 4Consult/Binnenland op het programma staan. 

Door de huidige COVIDโ€™19 maatregelen zal er geen kaartverkoop zijn. Een beperkt aantal kaarten worden via de clubs beschikbaar gesteld aan geรฏnteresseerden. Mochten de RIVM maatregelen met betrekking tot COVIDโ€™19 voor aanvang van de bekerfinales versoepelen, dan zal de organisatie zich buigen over de mogelijkheden om meer supporters toe te laten. 

De organisatie kan niet anders dan de RIVM maatregelen volgen en heeft er daarom voor gekozen een professionele livestream in te schakelen om de finales goed in beeld te krijgen. De link naar deze stream is, op de dag van de finales, via onze social media en www.cbvbinnenland.nl te vinden.

Share This
Bitnami