Ook voor komend seizoen zoekt CBV Binnenland nog uitbreiding in het kader. We zoeken vooral trainers, assistent trainers en scheidsrechters. Je kunt al training geven vanaf 16 jaar en wellicht al op jongere leeftijd assisteren.Heb je interesse en tijd het komend seizoen of wil je er meer over weten, neem dan contact met me op (voorzittertc@cbvbinnenland.nl). 

CBV Binnenland is wat spelend aantal leden betreft de 5e vereniging van Nederland en heeft dus een groot potentieel. We hebben meer dan 30 goed gevulde teams. Zo ongeveer alle 1e teams spelen in de eredivisie of 2e divisie.
Onze dames 1 speelt eredivisie en onze heren 1 gaat proberen weer in de promo divisie te komen.

Wat is het voordeel om training te geven:

  • het staat erg goed op je CV en ik ben bereid op Linkedin een goed stuk te schrijven of een aanbeveling te doen.
  • je krijgt er een vergoeding voor (afhankelijk van diploma’s,  ed.), welke we vanuit het bestuur afgelopen jaar bijna hebben verdubbeld (maar het blijft een vergoeding).
  • je leert er natuurlijk zelf ook heel veel van, ervaringen in coachen die je je hele leven nog kunt gebruiken
  • het met de jongens of meiden bezig zijn, hen tot grotere hoogten brengen en iets doen voor anderen geeft een goed gevoel
  • je wordt lid van een hechte groep collega trainers en scheidsrechters, die samen de vereniging vorm en kleur geven (trainers inspraak) 
  • je wordt begeleid door meer ervaren trainers of scheidsrechters
  • je kunt (op kosten van de verenging) je trainers of scheidsrechters diploma gaan halen

Uiteraard probeer ik de training, die je verzorgt, voor of na je eigen training te zetten als het nieuwe seizoen weer begint. 

Met vriendelijke groeten, 
Robert Jansen Voorzitter Technische Commissie