Komende zaterdag is Jasmijn Jalink de kanjer van de week. Jasmijn is 12 jaar oud en dit is haar 5e seizoen bij Binnenland. Zij speelt in U14-1 van Binnenland. Haar moeder wilde graag dat ze bij hockeyclub Feijenoord ging sporten, maar na een proefles daar wist ze het zeker: ze wilde op basketball!! In Rotterdam was geen meisjesteam en zo kwam ze bij ons in Barendrecht. Haar eerste coach was Britt. Basketball is haar passie! Ze speelt graag wedstrijden en gaat met regelmaat bij dames 1 kijken. Daarnaast doet ze ook mee aan de fundamentaltrainingen, gaat ze naar de basketballdays en in de zomer naar een basketballcamp. Wat ze zo fijn vindt aan Binnenland is dat je altijd getraind wordt door goede spelers of trainers die vroeger zelf hoog speelden. En het is natuurlijk een super gezellige club!!