Grote Club Actie

Nu de Grote Clubactie, met een uitstekend resultaat, is afgesloten, is het ook tijd om bekend te maken welke teams in de prijzen zijn gevallen.

De meest verkochte loten komen voor rekening van de meiden X10-3 (V10-1) met het duizelingwekkende aantal van 178 stuks.
Echt geweldig gedaan en een dik verdiende training door Sjoerd van Vilsteren is voor jullie. Inclusief taart natuurlijk !De andere twee teams die op korte termijn een taart tegemoet kunnen zien na afloop van een thuiswedstrijd zijn V16-1 (77 verkochte loten) en M12-2 (69 verkochte loten).

We willen iedereen die heeft bijgedragen aan het mooie resultaat van dit jaar hartelijk bedanken voor de inzet ! Meer nieuws over de nieuwe basketballen die we van het verdiende geld gaan aanschaffen volgt in het nieuwe jaar.
Vanaf 12 december kan je op clubactie.nl checken of je met je lot in de prijzen bent gevallen. We hopen het !