U10-1 begon met een valse start: Doordat een aantal kinderen op het laatste moment afhaakten begonnen wij het seizoen met 6 man in de basis: Roman, Twan, Alain, Yorick, Quinn en  Leonida. Doordat we de eerste wedstrijd tegen de Green Eagles moesten cancelen vanwege te weinig spelers, begonnen we meteen met een dikke achterstand van -2 punten. Wij, Yannick en Fulco, de trainers/coaches van het team, stelden vervolgens tot doel om de eerste helft van het seizoen te eindigen bij de zes eerste van de twaalf teams van deze competitie. Dit, omdat we dan na de kerst door zouden gaan naar een sterkere competitie, waarin veel te leren valt voor dit team.

Het doel lijkt met nog één wedstrijd te spelen te zijn gehaald. Dit mede dankszij de teams van de meiden van X10-3, de jongens van U10-2 en Milan, die bij toerbeurten U10-1 bij iedere wedstrijd kwamen versterken tot een uitstekend presterend team.

U10-1 is uiteindelijk  vijfde geworden na een klinkende overwinning op Divine zaterdag 14 december.

Na de kerst gaan we dan ook vol goede moed en aangevuld met Lenn, Luke en Lucas door naar de tweede helft van de competitie, Dit keer met als doel om deze te winnen!