Op vrijdagavond 11 oktober hebben de meiden van Vetus Binnenland V20 wederom een wedstrijd gewonnen. In eigen huis en voor eigen publiek werd gewonnen van Landstede Hammers met 69-50.

Na een uitstekend eerste kwart (20-9) leek het een makkelijke avond te worden, maar een zone defense zorgde ervoor dat de meiden van Vetus Binnenland V20 het netje maar moeilijk wisten te vinden. Door echter goed te blijven verdedigen kon in de pauze de kleedkamer opgezocht worden
met een voorsprong van 32-18.

Het derde kwart was echter voor de meiden uit Zwolle. Door te gehaast spel aan Barendrechtse zijde, werden te veel ballen makkelijk ingeleverd bij de tegenpartij.
Bij een stand van 39-31 leek het momentum te kantelen naar de Zwolse zijde. Met een aantal goed uitgespeelde aanvallen wisten de Barendrechtse formatie het tij echter weer te keren en uit te lopen naar een voorsprong van 12 punten aan het eind van kwart 3.

Hierna kwam de overwinning voor de ploeg uit Barendrecht niet meer in gevaar en met een eindstand van 69-50 mochten de meiden van
Vetus Binnenland V20 zich de terechte winnaar van de avond noemen.