Dit weekend komt nieuwkomer in de eredivisie Cangeroes uit Utrecht op bezoek in Barendrecht. Cangeroes speelde tot nu toe twee wedstrijden in de eredivisie, beiden gingen verloren. In Utrecht zal men daar niet heel zwaar aan tillen aangezien ze daar dit jaar vooral zullen gebruiken om als team en organisatie te groeien.  In het team van Cangeroes speelt een oud bekende, Simone Hoppe. Zij speelde tot vorig seizoen nog in de VU20 van Binnenland.

Joost van Rangelrooy kon maar moeilijk heel tevreden zijn met de moeizame overwinning in Haren. De blessures van Jamailah Adams en Roos Koopmans zorgde voor een kleine rotatie, vooral bij de langere dames. Het lijkt er niet op dat beiden aankomend weekend binnen de lijnen verschijnen en dus zullen er wederom een aantal jeugdspeelsters aan het spelen toekomen. Daarnaast is ook Myrthe den Heeten terug van een toernooi met het 3×3 Nederlands Team U23.

Eigenlijk is 4Consult/Binnenland aan de stand verplicht om deze wedstrijd te winnen. De ongeslagen koploper (3 gespeeld, 6 punten) heeft genoeg kwaliteit in de ploeg om de blessures “op te vangen”, zeker tegen het lager geklasseerde Cangeroes. 

De wedstrijd in sporthal De Driesprong begint om 18:00. Kaarten voor deze wedstrijd zijn vanaf 45 minuten voor de wedstrijd te koop aan de kassa. Daar zijn ook de zeer aantrekkelijke (slechts €15) seizoenskaarten te koop.

PROGRAMMA ZATERDAG 19 OKTOBER 2019
18:004Consult/Binnenland VSE 1BC Utrecht Cangeroes VSE 1
19:00Sportiff Company Grasshoppers VSE 1Keijser Capital Martini Sparks VSE 1
19:30Loon Lions VSE 1Jolly Jumpers VSE 1
20:30Lekdetec.nl VSE 1Dozy BV Den Helder VSE 1
#TEAMGESPEELDPUNTEN
14Consult/Binnenland VSE 136
2Lekdetec.nl VSE 134
3Jolly Jumpers VSE 134
4Dozy BV Den Helder VSE 134
5Sportiff Company Grasshoppers VSE 122
6Loon Lions VSE 132
7BC Utrecht Cangeroes VSE 120
8Keijser Capital Martini Sparks VSE 130