Afgelopen zaterdag hebben de meiden van Vetus Binnenland V20 een prima wedstrijd neergezet. Daar waar vorige wedstrijd nog slecht verdedigd werd, was het vuur deze week terug. Om van Almonte te winnen wist de ploeg uit Barendrecht dat er verdedigend hard gewerkt moest worden. Verdedigend werd er dan ook geknokt voor elke bal en kwam de formatie uit Eindhoven slechts moeizaam tot score. Doordat ook bij de meiden van Vetus Binnenland V20 de aanvallende finesse miste, eindigde de eerste helft in 21-29. Na de rust was het hek echter van de dam. De verdediging van de Barendrechtse ploeg stond als een huis. Via kwartstanden van 2-15 en 5-20 werd duidelijk dat er afgelopen week hard gewerkt was aan onze verdediging. Een prima pot voor de meiden van Vetus Binnenland V20.