Het is weer bijna weekend en dat betekent voor ons hoogste jeugdteams, en andere teams, natuurlijk weer gameday. Afgelopen vrijdag verloor het VU20 team van Esther van Bochove thuis van Sportiff Company Grasshoppers. Het eerste verlies voor het team dat met Vetus als sponsor op het shirt aankomend weekend voor revanche gaat. Dit kunnen ze doen in Eindhoven, alwaar Almonte de tegenstander is. Een vroeg tripje want al om 12:00 wordt de bal omhoog gegooid.

De VU18 doet het uitstekend in hun competitie. Alle wedstrijden werden tot nu toe gewonnen en dat stemt coaches Willemijn Kallenberg en Desiree van der Hulst natuurlijk erg tevreden. Afgelopen weekend werd Cangeroes uit Utrecht vooral in de tweede helft ruim verslagen. Care Cosmetics, de sponsor van dit team, zal natuurlijk trots zijn op dit team. Zaterdag om 12:45 zullen de meiden in Katwijk aantreden tegen Sportiff Company Grasshoppers. Gaan zij ook hun vierde game winnen?

Als laatste aandacht voor de VU16 die onder leiding van Lisa van den Adel en Michel Appers voor het eerst in de tweede divisie, de hoogste klasse, spelen. Dit team, gesponsord door AKM projectontwikkeling, won 2 van hun 3 games. Afgelopen weekend werd in het laatste kwart een achterstand van 13 punten weggepoetst en een overwinning van 1 punt mee naar huis genomen. Komende zaterdag, om 15:00, speelt dit team tegen Landslake Lions. Een club met een hele goede jeugdopleiding. Zullen zij de punten in “De Drie” houden?