Het nieuwe basketbalseizoen staat weer in de startblokken. Wij willen graag met jullie het glas heffen op het nieuwe seizoen. Wij nodigen jullie dan ook graag uit voor de eerste bijeenkomst van de Businessclub CBV Binnenland.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd op vrijdagavond 27 september 2019.

Op deze avond worden de (ver)nieuw(d)e contracten met de sponsors getekend en worden alle sponsors, in aanwezigheid van de pers, genoemd. Daarnaast worden de teams van 4Consult/Binnenland Vrouwen Senioren 1(Eredivisie), Vertom/Binnenland Mannen Senioren 1(Eerste Divisie) en Vetus/Binnenland Vrouwen onder 20 (Eredivisie) aan jullie voorgesteld.

Stel je het op prijs om met een reclamebord of met een team op de foto te gaan, laat het ons weten. Wij bespreken graag met jou welke mogelijkheden er zijn. Komen jullie ook? (Zaken)partners of andere introducees zijn van harte welkom!

Wij zien je aanmelding graag tegemoet via e-mailadres: businessclub@cbvbinnenland.nl

Wij hopen je graag op 27 september 2019 te mogen ontmoeten.
Ontvangst Tipp Inn: 19.00 uur. Aanvang programma: 19.30 uur

We starten met de presentaties van de (ver)nieuw(d)e sponsoren en de teams.Hierna is er aansluitend nog gelegenheid om de thuiswedstrijd van Vetus/Binnenland V20-1 tegen Solar Systemen Grasshoppers V20-1 te kijken, die om 20.45 uur aanvangt.