Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 21 december 2018
4Consult, sponsor VSE1, verrast dames en staf met kerstpakket


Lees het hele artikelwoensdag 12 december 2018
St. Topsport Basketball Binnenland organiseert Business avond

Wij kunnen weer terugkijken op een geslaagde Businessclub avond afgelopen vrijdag. Het programma begon met een wervelende presentatie over 3x3 basketbal door Sjoerd van Vilsteren, ‘Binnenlander’, sportman van het jaar in Barendrecht en ook wel de 'Flying Dunking Dutchman' genoemd.

 

Lees het hele artikelzaterdag 3 november 2018
Primeur: Banners aan beide kanten van de sporthal!

En ja hoor het is zover, naast de banners voor VSE1 hebben we ook afdoende sponsors gevonden voor de banners van MSE1. Leuk, ophangen maar!

Alleen........wel 25 stuks banners ophangen, weegt vele kilo's en is niet zo erg handelbaar.  Ach je maakt je een avondje kwaad en met zijn 5-en heb je het diezelfde avond nog gefixt. 

Grote klasse en dank voor de inzet mannen!!!!

Lees het hele artikeldinsdag 9 oktober 2018
TJIP nieuwe autosponsor!

We zijn blij om te kunnen melden dat de 2 lease-auto's van de Stichting Topsport Basketball Barendrecht voor in ieder geval de komende 3 jaar  verrijkt gaan worden met het bedrijfslogo van TJIP. Het mooie logo van TJIP zal komen te prijken op de motorkap van de 2 Suzuki Celerio's.

‘The Platform Engineers’ van het Delftse technologiebedrijf TJIP bouwen en ondersteunen digitale platforms samen met de businesspartners van het bedrijf. Het betreft onder meer platforms voor banken en verzekeraars in Nederland. De platforms helpen om kennis, mensen en techniek te verbinden en organisaties efficiënter en transparanter te laten functioneren.

Voor meer info: https://tjip.com

Lees het hele artikelmaandag 8 oktober 2018
Jer de Fonkert BMW nieuwe banner sponsor H1


BMW dealer Jer de Fonkert uit Numansdorp sponsort dit seizoen een banner van Heren 1! Met vijf sponsors is het dus zeker dat de banners van Heren 1 worden opgehangen. Er zijn nog ongesponsorde heren. Wilt u een heren1 speler sponsoren. Graag dan contact met l.vanderhulst@cbvbinnenland,nl

Niet gevonden wat u zocht? Kom langs in onze showroom of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs

Voor meer info: https://jerdefonkert.nl/

 

Lees het hele artikelvrijdag 5 oktober 2018
Teampresentaties de sponsors onder de aandacht en jubileumgids

Afgelopen vrijdag was in bijzijn van sponsors en de pers de eerste businessclubavond. Eenieder werd ontvangen met een glaasje prosecco en uiteraard gratis consumptiebonnen. Het tijdschema was strak omdat Vetus/Binnenland V20 om 20.45u een thuiswedstrijd speelde. Henny Verschuren trapte de avond om 19u af, heette iedereen welkom, schetste het programma voor de avond  en gaf Lex van der Hulst en Leo den Hoedt voorts het woord. Allereerst werd geapplaudisseerd voor ale sponsors en businessclubleden: zonder hen geen topsport en geen faciliteiten voor talentontwikkeling binnen de vereniging.

 

Lees het hele artikelvrijdag 5 oktober 2018
Barendrecht Yoga sponsor Jasper de Groot met banner Heren 1

BARENDRECHT YOGA geeft yogalessen aan kinderen, tieners, volwassenen, zwangeren en er is een speciale vrouwengroep. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, met of zonder ervaring. De lessen zijn gevarieerd en kenmerken zich door de individuele kijk op de mens: met een (kleine) aanpassing kun je, ondanks je klacht, tóch vaak meedoen met de les. Voor kinderen en tieners is het fijn even weg te zijn uit de drukte en social media en de mogelijkheid te krijgen om via o.a.  yogaoefeningen, spel- en ontspanningsoefeningen tot zichzelf te komen.

Voor meer info: http://www.barendrechtyoga.nl/


 

Lees het hele artikeldinsdag 2 oktober 2018
Nirint Shipping bannersponsor


Nirint shipping sponsort dit jaar Eline Kasius als speelster van 4Consult/Binnenland Vrouwen Senioren Eredivisie 1.

Nirint shipping operates a fixed liner service every 14 days  from Rotterdam, Bilbao to the the Dutch Antilles(Willemstad & Barcadera), Cuba (Mariel & Moa) and the East Coast Canada. We offer container, breakbulk, and bulk services. Plus heavy lifts, project cargo and rolling equipment from and to any destination in the world.

For more information: https://nirint.com/

Lees het hele artikelmaandag 24 september 2018
Uitnodiging Businessclub aan alle (ere)leden bijeenkomst 28 september

Hierbij nodigen wij alle leden van CBV Binnenland van harte uit voor de eerste bijeenkomst van dit seizoen op 28 september 2018. Inloop: vanaf 18.30 uur. Aanvang programma: 19.00 uur.

Op deze avond worden de nieuwe contracten met de sponsors getekend, worden alle sponsors benoemd, is de pers aanwezig en wordt de jubileumgids gepresenteerd.

Daarnaast worden de teams van 4Consult/Binnenland (Dames 1), Vertom/Binnenland (Heren 1) en Vetus/Binnenland (Dames 20-1) aan u voorgesteld. 
 

Lees het hele artikelmaandag 17 september 2018
Bannersponsors gezocht

Wilt u een Dame 1 of Heren 1 sponsoren?

Ook dit jaar maken we weer parchtige banners. Dit jaar willen we niet alleen het Dames 1 team ophangen maar ook het Heren 1 team. Hiervoor hebben we nog een paar sponsors nodig. Wilt u uw bedrijf permanent etaleren neem dan contact op met Lex van der Hulst, 06-53244396, of schrijf een mail naar l.vanderhulst@cbvbinnenland.nl

Als vereniging moet het toch lukken om gezamenlijk te kijken of we hier sponsors voor kunnen vinden? We rekenen op u!

Namens de sponsorcie, de dames van 4Consult/Binnenland VSE1 en de heren van Vertom/Binnenland MSE1, alvast hartelijk dank!

Lees het hele artikelmaandag 3 september 2018
Zwembad-DHZ wedstrijdbordsponsor VSE 1, MSE 1 & V20 1

Het in Barendrecht gevestigde Zwembad-DHZ is voor de komende drie seizoenen wedstrijdbordsponsor van alle topsportteams die gebruik maken van de volledige breedte van de sporthal de Driesprong: 4Consult/Binnenland VSE 1, Vertom/Binnenland MSE 1 en Vetus/Binnenland V20 1.

Zwembad-DHZ verzorgt onderhoud, reparatie en nieuwbouw van prive-zwembaden. Persoonlijke aandacht en service komen op hierbij de eerste plek! Zwembad-DHZ  heeft met alle fabrikanten en leveranciers contact waardoor materialen, onderdelen en toebehoren altijd leverbaar zijn. Een groot assortiment hiervan is te zien op de website: http://www.zwembad-DHZ.nl

Lees het hele artikelmaandag 27 augustus 2018
Univé het Zuiden Businessclublid Binnenland!

 

Univé Zuid-Nederland

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé Zuid-Nederland is één van de zelfstandige Regionale Univé's binnen de Coöperatie Univé. Elkaar helpen, dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent risico’s delen. We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen en er is veel te kiezen. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw persoonlijke situatie.

Persoonlijk advies ook bij u in de buurt
Met een winkel in de Avenue Carnisse 268 in  Barendrecht zijn de adviseurs van Univé letterlijk bij u in de buurt. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Wij helpen u graag met een advies op maat.

Loop gerust eens binnen, dat kan zonder afspraak.

Lees het hele artikelvrijdag 6 juli 2018
Jubileumgids

 

In het kader van het 50 jarig bestaan willen we komend seizoen een mooi Presentatie / Business magazine uitgeven.

Het is de bedoeling dat dit magazine straks in september tijdens de opening van het seizoen gepresenteerd gaat worden. De oplage van de gids, 1000 stuks, zal gedurende het gehele seizoen in de kantine, de TippInn, op de tafels liggen en alle leden en sponsors krijgen een exemplaar. In het magazine staan de topteams vermeld met hun speelschema. Het blad zal dus door menigeen regelmatig geconsulteerd worden.

In de Presentatiegids uiteraard veel aandacht voor Binnenland. Maar daarnaast willen we onze sponsors e/o relaties ook zoveel mogelijk onder de aandacht brengen.

Dat kan met een advertentie of een redactioneel stukje (gekoppeld aan advertentie).

Bijgaande afbeeldingen als opzetje zoals de voorkant (cover) van en een redactioneel stukje in de gids er uit kunnen gaan zien.

In het laatste voorbeeld zie je zes bedrijven die met een 1/3 pagina onder de aandacht zijn gebracht.

WEET U IEMAND OF WILT U ZELF ADVERTEREN DAN HOREN WIJ GRAAG VAN U!

Contact dan graag met Lex van der Hulst: 06-53244396 of l.vanderhulst@cbvbinnenland.nl

De opbrengsten van het Jubileum magazine komen geheel ten goede van CBV Binnenland.

Alvast dank!!

Lees het hele artikeldinsdag 29 mei 2018
Paxpring - Zeropackaging nieuwe teamsponsor MU16-1

Het in Weesp gevestigde Paxpring zal de komende 3 seizoenen teamsponsor zijn van MU16-1.

Paxpring/Zeropackaging ontwerpt en levert intelligente hoge kwaliteit, duurzame verpakkingsoplossingen waarbij er NUL impact is op de (natuurlijke) omgeving: 

"We believe that we should not put more pressure on the resources of the earth. When it comes to mindless, unscrupulous consuming, enough is enough! Especially when there are so many attractive alternatives to produce sustainable packaging. If we all dream of a better world, let's start shaping it right now!"

Voor meer informatie zie: http://zeropackaging.com


 


 

Lees het hele artikelmaandag 23 april 2018
4Consult nieuwe hoofdsponsor Dames 1 Binnenland

Aan het einde van dit seizoen stopt Renes Recycling B.V. als hoofdsponsor van de Barendrechtse basketbal dames eredivisie BInnenland. Het in Zwijndrecht gevestigde 4Consult B.V. neemt, met ingang van het nieuwe seizoen 2018/2019, het hoofdsponsorschap over en zal uitkomen in de eredivisie onder de naam 4Consult/Binnenland. Renes blijft subsponsor van het Dames 1 team.

Het in Zwijndrecht gevestigde 4Consult biedt totaaloplossingen aan op ICT gebied, vanaf 20 tot circa 1500 werkplekken. Bijzonder is de snelle en directe werkwijze. Geen logge organisatie, maar korte en directe lijnen. Niet praten, maar doen is de mentaliteit. Daarnaast hebben wij een goede persoonlijk relatie met al onze klanten en partners hoog in het vaandel staan. Wij zijn actief in het midden- en kleinbedrijf in de regio Zuid-Holland en voor zorginstellingen verspreid door Nederland  en sinds kort ook België. Continu zijn wij op zoek naar de beste ICT oplossingen voor onze klanten.

Voor meer informatie zie: https://www.4consult.nl/

Lees het hele artikelzaterdag 17 maart 2018
Aad van Loon Sport BasketballClinic & Netwerkborrel

Vrijdag 16/3 vond voor de sponsors & businessclubleden een (net werk) bijeenkomst plaats met een sportief tintje. Samen met de Zwem- en Polovereniging Barendrecht (ZPB) organiseerde de businessclub een basketbalclinic.

De clinic werd gestart door een warming-up verzorgt door Remon van Loon van Aad van Loon Sport die deze clinic mede mogelijk heeft gemaakt.

Daarna werd onder zeer enthousiaste begeleiding van de trainers de sponsors en businessclubleden de fijne kneepjes van het basketball bijgebracht. Dank gaat dan ook uit naar deze trainers voor hun inzet: Sjoerd van Vilsteren, Linda Appers, Floris de Jong, Eline Kasius, Anique van Schijndel, Gabrielle van den Bosch en Jantine Kraak.

Na het oefenen van de aangereikte basketball kneepjes werden mini-games gespeeld waar duidelijk talenten zichtbaar waren, maar waar bovenal iedereen genoot.

Na een snelle verfrissende douche werd de avond afgesloten met een heerlijke (netwerk)borrel. Het was met recht weer een heerlijke avond waar iedereen zichtbaar van heeft genoten.

Voor alle foto's: https://cbvbinnenland.sharepoint.com/Topsport/Gedeelde%20%20documenten/Business%20Club/2017-2018/Netwerkborrel%20%26%20clinic%20(maart)/Foto's

Lees het hele artikelmaandag 12 maart 2018
Aad van Loon Sport BasketballClinic & Netwerkborrel

 

A.s. vrijdag vindt voor de sponsors & businessclubleden een (net werk) bijeenkomst plaats met een sportief tintje. De businessclub organiseert dan een basketbalclinic samen met de Businessclub van de Zwem- en Polovereniging Barendrecht (ZPB).  Deze clinic wordt mede mogelijk gemaakt door Aad van Loon Sport.

De clinic wordt verzorgd door spelers uit de selectie van Heren 1, Dames 1 en Sjoerd van Vilsteren. Uiteraard wordt de training aangepast aan het niveau van de deelnemers. Het enthousiasme  van de sponsors en businessclub leden en die van de ZPB, voor een sportief evenement en aansluitende netwerkborrel, is groot: meer dan 60 mensen hebben zich aangemeld! Wij vinden het dan ook erg leuk dat we op deze avond sporten en netwerken kunnen combineren.

Sponsors en/of businessclubleden die niet kunnen of willen meedoen aan het sportieve gedeelte zijn als toeschouwer bij de clinic en bij het informele gedeelte na de clinic van harte welkom.

Het uitgangspunt voor deze avond: sportiviteit, verbinding en gezelligheid!

De inloop is vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Om 19.50 gaan we omkleden en om 20.00 uur uur start de clinic. De TippInn is deze avond besloten voor alleen deelnemers aan bovenstaande clinic & netwerkborrel.


 

Lees het hele artikelmaandag 5 maart 2018
Balsponsor Aad van Loon Sport

Aad van Loon Sport is komende zaterdag balsponsor bij de laatste reguliere wedstrijd van Renes/Binnenland VSE1. De dames spelen komende zaterdag thuis tegen Lecdetec en zullen gaan strijden om de 3e plaats in de play-offs.

Aad van Loon Sport is het sportcentrum in Barendrecht waar je je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaalt. Aad van Loon Sport onderscheidt zich van andere sportscholen in Barendrecht vanwege onder andere het unieke begeleidingsproces met doelstellingen en voortgang en de mogelijkheid om fit te worden in 35 minuten per training via de Milon Cirkel. Daarbij kent Aad van Loon Sport speciale trainingsprogramma’s die door de fysiotherapeuten aangepast worden aan klachten en/of beperkingen.

Voor meer info klik hier!

Lees het hele artikelzaterdag 6 januari 2018
Help de vereniging online commissies te laten incasseren!

 

Graag uw aandacht voor het volgende:

We willen u er met klem op wijze dat alles wat u via internet aankoopt commissie kan opleveren voor de vereniging!!! Via sponsorkliks wordt namelijk voor iedere internetaankoop afdracht naar de vereniging gedaan!

Via sponsorkliks zijn op dit moment  283 (!) online winkels aangesloten: van reizen & vakantie tot muziek & geluid, van eten & drinken tot gezondheid & verzorging, etc. etc.; van bol.com, Coolblue, Zalando tot Douglas, 123Lens, Expedia, Booking.com, RentalCars.com, MediaMarkt, Albert Heijn, etc. etc.

Gemiddeld zo’n 5,5% commissie voor de vereniging als u via de sponsorkliks website besteld. LET WEL: het is 1 tussenstap extra (1 extra handeling dus) en de vereniging ontvangt geld! De vereniging kan alle kleine beetjes gebruiken, maar we vragen daarbij uw hulp! Wilt u, als u dit al niet deed,  vanaf heden doen? We zijn u zeer dankbaar!

Hoe werkt het?

 1. Ipv direct naar de website te gaan waar u wat wilt bestellen gaat u naar https://www.sponsorkliks.com/
 2. type bij “wie wilt u sponsoren” “CBV” in en u ziet onze vereniging al staan! Selecteer de vereniging (door er op te klikken)
 3. Vervolgens kunt u zoeken op categorie of winkel waar u iets wilt bestellen en u ziet daar ook wat het de vereniging oplevert (per winkel aangegeven). Door te klikken op de winkel gaat u automatisch naar de site waar u wilde bestellen en kunt verder gaan zoals u gewend was.

P.S. 1: Als er gevraagd wordt om cookies te accepteren dan hierop akkoord geven (anders kan niet worden meegegeven dat u via sponsorkliks naar een andere website gaat en zal de vereniging geen commissies ontvangen)

P.S. 2: Voeg na stap 2 sponsorkliks toe aan uw favorieten zodat u de volgende keer snel op deze manier kan bestellen

U kunt ook via onze eigen website http://www.cbvbinnenland.nl/  naar sponsorkliks komen, te vinden:

 1. op de hoofdpagina http://www.cbvbinnenland.nl/  aan de rechterkant onder “afval loont” ziet u "sponsor gratis". Hier wordt ook de actuele stand is van de sponsoropbrengst als gevolg van bestellen via sponsorkliks aangegeven en kunt u door te klikken direct naar sponsorkliks toegaan. DIt kan ook via het logo van sponsorklik daaronder.
 2. via tab “Sponsorkliks”onder “Businessclub/Sponsoring”.

Elke aankoop bij een van de 255 bedrijven levert CBV Binnenland een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra!

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. U kunt terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

We hopen dat u hier structureel gebruik van zult maken, wat onze vereniging ten goede komt!

Zegt t voort en alvast dank namens de sponsorcommissie!

Lees het hele artikelvrijdag 5 januari 2018
Breedtesport doorgroei naar Topsport, vacatures sponsorcommissie

 

 

Eén van de speerpunten van de stichting Topsport Basketball Barendrecht is het faciliteren van de doorgroei van breedtesport naar topsport.  Dit naast de faciltering van de topsportteams welke extra middelen nodig hebben (denk bijvoorbeeld aan extra kosten voor het spelen op 3 in plaats van 1 veld).

De sponsorcommissie zorgt er binnen de stichting Topsport Basketball Barendrecht voor dat we afdoende sponsors hebben. Dit om de begroting, met betrekking tot de kosten voor doorgroei en de extra kosten voor de topteams ieder seizoen, te kunnen realiseren.

De sponsorcommissie zoekt met spoed versterking/uitbreiding van haar leden, in alle mogelijk denkbare rollen. Dit om de genoemde speerpunten te kunnen blijven realiseren.

Continue vernieuwing, naast het onderhouden, van mogelijke sponsorkanalen is noodzaak. We doen dan ook een dringend beroep op u om de vereniging hierbij te helpen en ons te komen versterken. LET WEL alle inzet is welkom ook bent u zeer beperkt in tijd daarvoor! Graag horen we van u hoe u (al dan niet tijdelijk) kan en wil bijdragen, dit kan

Ook potentiele prospects of acties waarmee we fondsen kunnen genereren kunt u via deze wegen aan ons doorgeven!


 

Lees het hele artikeldinsdag 21 november 2017
Druk bezochte wijnproeverij met sponsors van CBV Binnenland

Afgelopen donderdag zijn de sponsors van de Businessclub CBV Binnenland voor een wijnproeverij bijeen geweest in de Tipp Inn. Met de opkomst van meer dan 40 mensen was het een zeer gezellig, ontspannen vertoeven en bijpraten in de Tipp Inn. 

Lees het hele artikelzondag 19 november 2017
CBV Binnenland ontvangt schilderij

Tijdens de zeer geanimeerde Aad van Loon wijnproeverij, georganiseerd door de Business Club van CBV Binnenland, heeft kunstenares Iris Spruyt een schilderij aangeboden.

Voorzitter Wim van der Hoek nam het schilderij namens Binnenland in ontvangst.

 

Lees het hele artikelmaandag 6 november 2017
FLOXX Solutions and Valuations sponsor banner Anique van Schijndel

Het in Amsterdam gevestigde FLOXX Solutions and Valuations sponsort dit seizoen de banner van Anique van Schijndel.

Bij FLOXX helpen wij werkgevers met hun pensioenvraagstukken. Dit kan de inhoud of de aanpassing van de pensioenregeling zijn. En over de financiële aspecten, zoals premies en kosten, creëren wij inzicht. Waar we werkgevers kunnen dienen is het ontwikkelen van begrip en inzicht, want pensioen wordt begrijpelijkerwijs als complex ervaren. Een goede communicatie met de werknemers is belangrijk en is ons uitgangspunt.

Voor meer info zie: http://www.floxx.nu

Lees het hele artikelwoensdag 20 september 2017
De Bondt Publishing wedstrijdbordsponsor D1/H1/V20-1

 

De Bondt Publishing sponsort de komende drie seizoenen Heren 1, Dames 1 en Dames 20-1 met een wedstrijdbord!

De Bondt Publishing is een in Barendrecht gevestigde uitgeverij en is gespecialiseerd in de uitgifte van sponsored magazines:

 • Business to Business magazines  (o.a. Ondernemend)
 • Business to Consumer ( o.a Barendrecht Carnisse nieuws en Beleef Barendrecht)
 • Presentatiegidsen / relatiemagazines

De Bondt Publishing verspreidt al haar magazines volledig in eigen beheer. In sommige gevallen werken zij samen met professionele partners.

Op jaarbasis geeft De Bondt Publishing inmiddels zo’n 40 magazines uit.

Voor meer info zie: http://www.penrpublishing.nl/home.php

Lees het hele artikelzondag 17 september 2017
Presentatie Topsportteams

Vrijdagavond zijn onze topsportteams voor dit seizoen gepresenteerd aan o.a. onze sponsors en de pers: het eredivisieteam Renes/Binnenland  Dames 1, het eredivisieteam Vetus/Binnenland Vrouwen 20  en het 1e divisieteam Vertom/Binnenland Heren 1.

Dit seizoen, eindigend in 2018, willen we uiteraard weer gaan voor alle hoofdprijzen. Zou mooi passen bij het 50 jarig junileum van de vereniging (opgericht in 1968). Jammer genoeg kon het V20 team niet fysiek aanwezig zijn omdat zij hun eerste uitwedstrijd in Haren (Groningen) moesten spelen. De presentatie van dit team is toch nog goed gekomen door een ludieke video van het hele team met staf wat warm werd ontvangen door de sponsors. Het werd nog leuker toen we halverwege de avond vernamen dat de eerste wedstrijd met 62-82 was gewonnen. Mooie start!

Lees het hele artikelmaandag 11 september 2017
Het Rode Kruis sponsor?

 

Het Rode Kruis sponsor?

Nee, het Rode Kruis heeft juist geld en/of inzet van mensen nodig! Zo zetten twee van onze leden, die een banner voor Dames 1 (Michelle Zantman) sponsoren, zich hard in voor het Rode Kruis. Met het sponsorbedrag willen zij nadrukkelijker het Rode Kruis onder de (lokale) aandacht brengen. Vorig seizoen het Ready2Help onderdeel en dit seizoen specifiek het EHBO onderdeel.

Hulp aan mensen in nood

Daar staat het Rode Kruis voor. Tijdens noodsituaties, bij rampen en conflicten. Dichtbij en ver weg. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld zijn we overal aanwezig. En omdat we met veel zijn kunnen we altijd helpen.

Wij geloven, vanuit de grond van ons hart, dat je elkaar in nood niet in de steek laat. Niemand niet. Dat je onvoorwaardelijk, altijd en overal op medemenselijkheid moet kunnen rekenen. Uit respect voor elkaar, van mens tot mens. Dat is wat ons drijft in alles wat we doen. Wij zijn hier om te helpen.

Ook wie in Nederland direct hulp nodig heeft, kan rekenen op het Rode Kruis. Bijna 30.000 vrijwilligers staan dag en nacht paraat. We helpen bij het evacueren van slachtoffers, bieden medische ondersteuning en doen er alles aan om kwetsbare mensen beter voor te bereiden op noodsituaties. 


EHBO redt levens

Het Rode Kruis bestaat dit jaar 150 jaar. Tijdens het 150-jarig jubileum willen we dat heel Nederland de basisprincipes van EHBO kent en een ander kan helpen. Dat maken we makkelijk door een EHBO-’cursus’ aan te bieden in 150 seconden. Te bekijken op https://www.rodekruis.nl/ehbo/

Weet jij wat je moet doen als er naast je iemand bewusteloos neervalt of als er voor je ogen een ongeluk gebeurt met gewonden? Met de juiste handelingen red je levens en voorkom je erger letsels bij het slachtoffer. In en rond het huis, maar ook op de werkvloer, op school of bij je sportclub.

Zorg dat je weet wat je moet doen bij een ongeval. Van brandwond tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een kneuzing.  Met deze EHBO-app heb je alle EHBO instructies altijd op zak. In een noodsituatie geeft de app je ook gesproken instructies. Download gratis voor iPhone  en Android  smartphones.

Lees het hele artikelzondag 3 september 2017
Questus sponsort Inez van Hulsen


Het in Barendrecht gevestigde Questus sponsort komend seizoen Inez van Hulsen.

Questus is een professioneel bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring dat zich richt op programma-, project- en interimamanagement in (primair) de ICT-sector.

Voor meer infromatie zie http://www.questus.nl

 

Lees het hele artikelwoensdag 30 augustus 2017
Care Cosmetics sponsor V18-1!

CARE COSMETICS is tenue sponsor voor V18-1 voor de komende 3 seizoenen!

CARE COSMETICS is dé beauty business partner in de professionele schoonheidsbranche. We bieden meer dan 20 jaar expertise en bedienen momenteel circa 4000 schoonheidssalons en retailers.

De combinatie van onze sterke merken met de kwaliteit, service en kennis die wij bieden is uniek in de markt.

Voor meer info zie: http://carecosmetics.nl/

Lees het hele artikelmaandag 28 augustus 2017
Ceres en InterKa sponsors van M20-1


De in Barendrecht gevestigde bedrijven Ceres Advies en InterKa zijn vanaf komend seizoen voor drie jaar de sponsors van het mannenteam onder de 20!

Ceres Advies richt zich op ondersteuning, advies en coaching op het gebied van personeel & organisatie, kwaliteit en beleid & structuur. Het doel is ruimte creëren voor groei en ontwikkeling

Voor meer info zie: http://www.ceres-advies.nl/

 

InterKa is sinds 2007 actief in de zorg (VVT) en het onderwijs op het gebied van:

 • communicatie
 • interimmanagement
 • projectmanagement
 • managementsupport

Voor meer info zie: http://www.interka.nl/

Lees het hele artikelvrijdag 28 juli 2017
Aad van Loon Sport sponsort topsport-teams

Aad van Loon Sport breidt haar sponsoractiviteiten uit!

Komend seizoen sponsort zij diverse evenementen waar de naam van dit, van oudsher binnen Barendrecht bekende, sportcentrum aan verbonden zal worden!

Aad van Loon Sport is het sportcentrum in Barendrecht waar je je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen
behaalt. Aad van Loon Sport onderscheidt zich van andere sportscholen in Barendrecht vanwege onder andere het unieke begeleidingsproces met doelstellingen en voortgang en de mogelijkheid om fit te worden in 35 minuten per training via de Milon Cirkel. Daarbij kent Aad van Loon Sport speciale trainingsprogramma’s die door de fysiotherapeuten aangepast worden aan klachten en/of beperkingen.

Voor meer informatie: //aadvanloonsport.nl/gratis-proefweek

Lees het hele artikeldinsdag 25 juli 2017
Primera Barendrecht Centrum halbordsponsor!

Primera Barendrecht Centrum is halbordsponsor geworden voor in ieder geval 2 jaar. Primera ondersteunt daarmee de topsportteams (H1, D1 en VU20-1) en de doorgroei van de breedtesport naar de topsport.

Primera Barendrecht Centrum  op de middenbaan, Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een leuk cadeau voor een ander. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor de POST NL voor alle postzakken, wenskaarten,  tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, en meer als 100 cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en Pasfoto’s. en nog veel meer..

Voor meer info: https://www.primerabarendrecht.nl/home

Lees het hele artikelmaandag 24 juli 2017
Hoogwerf sponsort banner

Komend seizoen sponsort het in Barendrecht gevestigde Hoogwerf Financieel advies een banner van Dames 1, bankspeelster Chermensa van la Parra vanuit VU20-1.

Hoogwerf is er voor u voor al uw advisering en- bemiddeling in de financiële producten hypotheken, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, consumptieve kredieten en betaalrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften.

 

Lees het hele artikelwoensdag 19 juli 2017
Chica's Mode

Het in Barendrecht gevestigde Chica's Mode sponsort een banner voor Dames 1. Komend seizoen zal dit Lisa van den Adel zijn.

Chica's, de gezelligste dameskleding zaak van Barendrecht,

Iedere week nieuwe Collectie, snelle en betaalbare damesmode

Dit in het hartje van Barendrecht, 

Het snoepwinkeltje voor vrouwen, kom gezellig langs aan de Achterom 113 ( parkeerplaats AH)

Voor meer info zie http://www.chicasmode.nl

Lees het hele artikeldinsdag 11 juli 2017
Kiwa Nederland Shirtsponsor JU14-2

Kiwa Nederland, gevestigd te Rijswijk (ZH) is de nieuwe sponsor voor het tweede jongensteam onder de 14 (JU 14-2).

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Deze certificatie-activiteiten ondersteunt Kiwa met inspectie, keuring, testen, technologische kennis, research, training en dataservices.
Door kwaliteit zichtbaar te maken en te verbeteren, creëert Kiwa vertrouwen.   De naam Kiwa, Kiwa certificaten en Kiwa keurmerken staan internationaal voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Voor meer informatie zie http://www.kiwa.nl

Lees het hele artikelmaandag 20 februari 2017
Sponsorkliks2

Lees het hele artikelzondag 5 februari 2017
Ketel-vervangen.nl nieuwe sponsor

Ketel-vervangen.nl wordt voor 3 jaar sponsor van CBV Binnenland!

Ketel-vervangen.nl sponsort een hal- & wedstrijdbord als mede een banner (Gabrielle vd Bosch).

Ketel-vervangen.nl brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis.

Wij plaatsen de modernste en veiligste cv-ketels volgens de laatste stand der techniek waardoor u bespaart op maximale zuinigheid en profiteert van de hoogst haalbare rendement uit uw cv-ketel.

Afhankelijk van uw woonsituatie kan een ketelvervanging financieel zeer interessant zijn, zeker met de als maar stijgende energieprijzen. Een nieuwe HR cv-ketel zal in vergelijking met een oud toestel aanzienlijke gasbesparingen opleveren.

Niet alleen zijn onze cv-ketels zuinig, ook onze installatiekosten en onderhoud zijn zeer voordelig!!

Ketel-vervangen.nl is een onderdeel van HOB Onderhoud en Beheer welke al jaren actief is in de loodgieters en verwarmingsbranche in Barendrecht en omstreken.

Wij zijn lid van de brancheorganisaties Uneto-VNI en de Sterkin

Deze organisaties stellen eisen, hoge eisen. Een lid moet de benodigde opleidingen hebben gevolgd en de erkende diploma’s in bezit hebben.

Hierdoor weet u dat een echte vakman in huis haalt.

Voor meer informatie zie http://www.ketel-vervangen.nl

Lees het hele artikeldinsdag 31 januari 2017
Contargo wedstrijdbord- en halbordsponsor

 

Het o.a. in Zwijndrecht gevestigde Contargo wordt voor de komende 1,5 jaar bordsponsor van CBV Binnenland. Contargo sponsort de vereniging in deze peridoe met zowel een wedstrijdbord (bij de wedstrijden van D1, H1, en MU20-1) als ook een halbord.

Met een jaarlijkse transportcapaciteit van 2,3 miljoen TEU is Contargo één van de marktleiders op het gebied van logistieke containernetwerken in het Europese achterland. Contargo integreert het containerverkeer tussen de havens in West-Europa, de Duitse Noordzeehavens en het Europese achterland. Het netwerkconcept van Contargo is gebaseerd op drie componenten, te weten: eigen terminals als knooppunten, eigen transportlijnen per binnenschip en trein als verbindingen en competente decentrale en centrale klantenserviceorganisaties voor het afwikkelen van uw order. Dit concept maakt Contargo tot een toonaangevende partner voor reders, expediteurs en alle andere betrokkenen langs de intermodale logistieke keten in Europa.

Voor meer informatie zie https://contargo.net/nl/services/network/zwijndrecht/

Lees het hele artikelmaandag 30 januari 2017
Sponsorklik - dynamische banner werkt niet

Zoals u ongetwijfeld heeft gezien werkt de dynamische banner van Sponsorkliks NOG STEEDS niet waardoor het sponsorbedrag even niet zichtbaar is. Het technisch issue is hardnekkig bij Sponsorkliks, maar er wordt hard aangewerkt. Momenteel staat de teller al wel op € 149,41!

Bestellingen kunnen dan ook gewoon plaats vinden door op de banner te klikken. LET HIER WEL BIJ OP DAT:

- u bij de sponsorkliks website wel altijd de COOKIES accepteert. Zonder accpetatie kan er geen uitwisseling plaast vinden en kunnen er geen commissie worden gerealiseerd!

- u geen advertisement-blokkers heeft ingesteld (bijv uBlock)

Daarnaast kunt u ook standaard de mailings krijgen van sponsorkliks. U hoeft zich daarvoor alleen maar eenmalig in te schrijven

http://www.sponsorkliks.com/mailing_subscribe.php?club=6415

Succes met alle verdere online aankopen via Sponsorkliks en het steunen van de vereniging met gratis sponsoring!

Lees het hele artikeldinsdag 20 december 2016
SponsorKliks saldo niet weergegeven

Zoals u ongetwijfeld heeft gezien werkt de dynamische banner van Sponsorkliks niet meer. Dit heeft te maken met een technisch issue bij Sponsorkliks. U ziet de afbeelding zoals hier getoond. Echter bestellingen kunnen gewoon plaats vinden door op de banner te klikken. De dynamische banner zal over ca 2 weken hersteld zijn. Vanaf dat moment kunnen we de actuele stand van onze verenging verdiend met Sponsorkliks weer 'live' zien. 

Momenteel staat de teller op € 93,23!

Succes met alle verdere online aankopen via Sponsorkliks!

Lees het hele artikelzondag 11 december 2016
Businessclub Bierproeverij

Donderdag 8 december heeft de businessclub een besloten sessie voor haar sponsors en businessclubleden gehouden.

Onder leiding van de driekoppig sterke Inbev/Elco-combinatie: Aad van Buren, Jurre Kolhorn en Ap van Hees werden we getrakteerd op het proeven van acht verschillende bieren. En zoals we geleerd hebben, wil je bier proeven dan moet je het doorslikken. Hè wat rot!
 

 

Lees het hele artikelwoensdag 23 november 2016
Online bestellen? Steun de vereniging! Meer dan 250 winkels!

 

Vanaf vandaag is het voor iedereen die CBV Binnenland een warm hart toedraagt mogelijk om CBV Binnenland GRATIS te sponsoren!!!

Via sponsorkliks wordt voor iedere internetaankoop afdracht naar de vereniging gedaan!

Via sponsorkliks zijn op dit moment  255 (!) online winkels aangesloten:

Van reizen & vakantie tot muziek & geluid, van eten & drinken tot gezondheid & verzorging, etc. etc.; van bol.com, Coolblue, Zalando tot Douglas, 123Lens, Expedia, Booking.com, RentalCars.com, MediaMarkt, Albert Heijn, etc. etc

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ en type bij “type hier uw sponsordoel” “CBV” en u ziet onze vereniging al staan! Selecteer de vereniging (door er op te klikken) en vervolgens kunt u zoeken op categorie, op winkel of op product. Ook ziet u daar wat het de vereniging oplevert (per winkel aangegeven).

U kunt ook bestellen via onze eigen website:

 1. Onder “Businessclub/Sponsoring” en dan kiezen voor de optie sponsorkliks, of
 2. Op de startpagina middels het drukken op de rode button aan de rechterkant onder “Afval Loont Saldo”.

In de hierboven onder punt 2 genoemde button wordt ook de actuele stand van de sponsoropbrengst weergegeven als gevolg van het bestellen via sponsorkliks. 

Via sponsorkliks kunt u op een zoekcategorie filteren. U kunt ook direct een bedrijf of product zoeken. Heel eenvoudig!

Elke aankoop bij één van de 255 bedrijven levert CBV Binnenland een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra!

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. U kunt terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

We hopen dat u hier structureel gebruik van zult maken, wat onze vereniging ten goede komt!

Alvast dank namens de hele vereniging

 

Lees het hele artikelwoensdag 16 november 2016
Bioopjebord.nl wedstrijd- en halbordsponsor voor 2,5 seizoen!

Bioopjebord.nl sponsort Dames 1, Heren 1 en VU20-1 tot en met het seizoen 2018/2019.

Bioopjebord.nl doet dat middels een wedstrijdbord en een vast bord in de Driesprong.

GEZOND AAN TAFEL?

 • Gezond en biologisch eten?
 • Geen zin om boodschappen te doen?
 • Wat zullen we vanavond weer eens eten?

Bio op je bord lost deze vragen voor je op! Een biologische maaltijd, groente- of fruitpakket, bij Bio op je bord kun je het allemaal bestellen. De bezorging op het opgegeven adres is gratis. De online biologische supermarkt waar je o.a. zuivel, brood, vleeswaren, droogwaren en vele andere producten kunt bestellen. Dit allemaal zonder de deur uit te gaan!

Benieuwd? Kijk op onze website www.bioopjebord.nl

Lees het hele artikelzondag 23 oktober 2016
Netzaken.nl subsponsor VU20-1

Netzaken.nl is in het seizoen 2016-2017 subsponsor van het Vetus Binnenland VU20-1 team. Netzaken sponsort de achterzijde van de shootingshirts voor VU20-1.

Netzaken.nl is uw partner bij het realiseren van dynamische toepassingen voor het internet, extranet of intranet.

Of het nu gaat om een reactieformulier, een inschrijvingformulier, een compleet content management systeem of een toepassing voor uw (decentrale) organisatie via het internet, bij Netzaken.nl bent u aan het juiste adres.

Netzaken.nl staat voor 20 jaar ervaring in de ICT in al zijn aspecten. Dat betekent veel ervaring in de analyse van bedrijfsprocessen, automatisering van workflows. Sinds 2000 wordt deze expertise gebruikt voor het maken van toepassingen via het internet.

Voor meer informatie zie http://www.netzaken.nl/37/cms-Home.aspx

 

Lees het hele artikelzondag 16 oktober 2016
Gezondsheidswinkel Barendrecht sponsort wedstrijdbord!

De landelijke opererende gezondheidswinkelketen heeft ook een vestiging in Barendrecht. De in Barendrecht gevestigde winkel sponsort het Dames1-, Heren1- en VU20-1-team met een wedstrijdbord dit seizoen!

In de winkel treft u niet alleen een ruim assortiment natuurlijke vitamines, mineralen en voedingssupplementen, maar ook veel voeding op natuurlijke/biologische basis. Zo is er een broodafdeling, waar zelf heerlijk ambachtelijk biologisch brood en lekkere broodjes worden gebakken. Ook is de winkel afhaalpunt van het Landzicht biologisch groentenabonnement (http://www.groentenabonnement.nl) en heeft de winkel een mooi assortiment met heerlijke biologische kazen. Het ruime assortiment Super- en Rawfoods mogen we uiteraard ook niet vergeten! Op zoek naar natuurlijke huidverzorging en/of make up? Wij adviseren u graag welk product bij u past! Dr. Hauschka, Annemarie Borlind, Alviana,  Louis Widmer, Idun Minerals en natuurlijk onze huismerken Gezond & Wel en It's Pure, keuze genoeg! In onze therapeutenruimte werkt onze natuurgeneeskundige therapeut Roel Nobbe met Electro-acupunctuur en Iriscopie om tot een betrouwbaar gezondheidsadvies te komen. Graag tot ziens in onze Gezondheidswinkel.

Voor meer info zie: https://www.gezondheidswinkel.nl/vestigingen/barendrecht-gw-gezondheidswinkel-barendrecht

Lees het hele artikelzondag 9 oktober 2016
FinancePoint nieuwe sponsor


Het in Zwijndrecht gevestigde FinancePoint is sponsor geworden van een wedstrijdbord  voor de thuiswedstrijden van D1, H1 en VU20-1 voor het seizoen 2016-2017.

FinancePoint is een 100% onafhankelijke financieel dienstverlener die zich bezig houdt met verzekeren, hypotheken, pensioenen en kredieten voor de particuliere markt en werkt met alle verzekeraars die via een tussenpersoon zaken doen om voor u de beste keuze te maken. Vooral ook voor de zakelijke markt hebben wij de kennis in huis om u als ondernemer optimaal van dienst te zijn op gebied van risico's die op u als ondernemer en uw bedrijf afkomen. Denk hierbij aan aansprakelijkheid, brand, motorrijtuigen, verzekeringen op gebied van sociale zekerheid voor uw personeel en verzekeringen voor de ondernemer zelf, maar ook meedenken bij risico's die op andere wijze dan verzekeren alleen te beperken zijn door middel van bijvoorbeeld goede preventie. Graag komen wij een keer bij u aan tafel om ook uw zaken eens goed onder de loep te nemen wat betreft risicobeheersing. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie zie http://financepoint.nl/

Lees het hele artikelzondag 2 oktober 2016
Dick de Jong Hoveniers verlengd contract

 

Dick de Jong Hoveniers sponsort CBV Binnenland met een wedstrijdreclamebord (bij wedstrijden van H1, D1 en VU20-1) en de shorts van H1.

Het op de grens van Rotterdam en Barendrecht gevestigde Dick de Jong Hoveniers is een betrouwbaar adres sinds 1988. Dick de Jong Hoverniers staan borg voor kwaliteit bij tuinontwerp en tuinaanleg van particuliere- en bedrijfs- en kantoortuinen en bij het tuinonderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen voor geheel Rotterdam en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de renovatie en revitalisatie van bestaande tuinen en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van seniorentuinen. Bij dit alles staan uw eisen en wensen centraal.

Lees verder op http://www.dickdejonghoveniers.nl/

Lees het hele artikeldonderdag 29 september 2016
Aulman en Hoogwerf verlengd contract

Het in Barendrecht gevestigde Aulman en Hoogwerf verlengt haar contract met 1 jaar. Aulman & Hoogwerf Financieel Advies sponsort CBV Binnenland op diverse manieren: banners, wedstrijd- en halbord en autoreclame.

Financieel advies moet mogelijk zijn voor iedereen. Dat is waar het om gaat bij Aulman & Hoogwerf Financieel Advies. Wij zijn daarom gemakkelijk benaderbaar en bereikbaar. Wij doen wat we beloven en onze klanten ervaren dan ook een hoge mate van service. Onze klanten weten ons te vinden omdat zij ‘van ons gehoord hebben’. Een mooier compliment is voor ons niet denkbaar. Wij streven naar financiële oplossingen die zich laten kenmerken door eenvoud, betrouwbaarheid, flexibiliteit en herkenbaarheid.

ZIe voor meer info http://aulmanenhoogwerf.nl/

Lees het hele artikelmaandag 26 september 2016
Visgilde Leen de Jong verlengd sponsorcontract


Ook het in Barendrecht gevestigde Visgilde Leen de Jong heeft haar sponsorcontract met CBV Binnenland verlengd. Visgilde Leen de Jong is de visspeciaalzaak van Barendrecht. Dagelijks is Visgilde Leen de Jong in de weer met haar trots, verse vis. Met heerlijke specialiteiten, gebakken of om lekker thuis verder te bereiden. Visgilde Leen de Jong zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit. Ontdek wat Visgilde voor u kan betekenen. De winkel is gevestigd aan de Middenbaan 73 in het centrum van Barendrecht.

Voor meer info zie http://leendejong.visgilde.nl/

Lees het hele artikelzaterdag 24 september 2016
Dames2 zoekt co-sponsor

Wie of welk bedrijf wil gezamenlijk met een ander bedrijf Dames 2 co-sponsoren? We zoeken nog een co-sponsor (naast de reeds bekende andere co-sponsor) om gezamenlijk Dames 2 van nieuwe wedstrijd tenue´s te kunnen voorzien.

Weet u iemand of wilt u hierin zelf participeren, we horen graag van u!

sponsoring@cbvbinnenland.nl

De sponsorcommissie,

Lees het hele artikeldonderdag 22 september 2016
Nirint Shipping verlengd haar contract


Het in Barendrecht gevestigde Nirint Shipping verlengd haar sponsorcontract met CBV Binnenland voor 1 jaar.

Nirint Shipping verzorgt 'multi-purpose shipping'-mogelijkheden van en naar drie Continenten (Azie, Europa en Amerika (w.o Cariben). Nirint heeft een moderne vloot schepen voor diverse doeleinden met substantiele container capaciteit en tot 150 ton hijsapparatuur.

Nirint is thans uitgegroeid tot een gerenomeerd bedrijf/goed erkende 'liner'-service met een flexibele rotatie, die met een 14 daagse frequentie de grote havens op 3 genoemde continenten aandoet.

Voor meer informatie zie http://nirint.eu/about-nirint/

Lees het hele artikelmaandag 19 september 2016
Teampresentaties van landelijk spelende teams CBV Binnenland

Afgelopen vrijdag vond onder grote belangstelling de teampresentatie plaats van de op 1e of eredivisie-niveau landelijk spelende teams plaats. De pers was aanwezig evenals de spelers en speelsters van de respectievelijke teams en de sponsors.

De teampresentatie kon beginnen!

Helaas waren de tenues van H1 niet op tijd klaar maar dat mocht de pret niet drukken. Nieuwe sponsors of sponsors waarvan het contract is verlengd tekenden de contracten.

Onder de enthousiasmerende leiding van Herman Appers werd, zoals we gewend zijn, VU20-1, Heren1 en Dames1 voorgesteld.

De prognoses voor het komende seizoen waren bij de teamcaptains en coaches nog wat voorzichtig.

Wij hebben er echter alle vertrouwen in dat deze teams zich dit jaar weer van de beste kant laten zien, dat we er weer een mooi jaar van gaan maken en dat we weer mee gaan doen voor alle prijzen.

De pers uit barenrecht berichtte als volgt: http://www.barendrechtnu.nl/sport/team/basketbal/1468/teampresentaties-van-landelijk-spelende-teams-cbv-binnenland

Lees het hele artikelzondag 18 september 2016
Aarnoudse bordsponsor in seizoen 2016-2017

 

Het in Barendrecht gevestigde Aarnoudse is al meer dan 50 jaar specialist
in interne transport- en opslagmiddelen: Logistiek materiaal voor de professional.

Van steekwagen tot rolcontainer, van pompwagen tot magazijnwagen, en meer!

Ons ervaren verkoopteam adviseert graag in vele mogelijkheden in uw praktijksituatie.

Niet alleen heeft Aarnoudse een kompleet leveringsprogramma intern transport met
standaard artikelen,maar ook vele speciale transportmiddelen, ontwikkeld voor heel
specifieke toepassingen in de praktijk.En u weet: goed gereedschap is het halve werk.
Een steekwagen is vaak niet zomaar een steekwagen, maar een uitgekiend transport-
middel, goed in balans, wendbaar, met de juiste wielen, schopplaat en hoogte.

Voor meer informatie zie http://www.aarnoudse.nl

 

Lees het hele artikeldonderdag 15 september 2016
4Consult bordsponsor bij wedstrijden D1, H1 en VU20-1

 

Het in Zwijndrecht gevestigde 4Consult is komend seizoen bordsponsor
van D1, H1 en VU20-1.

4Consult biedt totaaloplossingen aan op ICT gebied, vanaf 3 tot circa 1000 werkplekken. Bijzonder is de snelle en directe werkwijze. Geen logge organisatie, maar korte en directe lijnen. Niet praten, maar doen is onze mentaliteit. Daarnaast hebben wij een goede persoonlijk relatie met al onze klanten en partners hoog in het vaandel staan. Wij zijn actief in het midden- en kleinbedrijf in de regio Zuid-Holland en voor zorginstellingen verspreid door Nederland en sinds kort ook België. Continu zijn wij op zoek naar de beste ICT oplossingen voor onze klanten.

Zie verder http://www.4consult.nl

 

Lees het hele artikelmaandag 12 september 2016
Eye4Security nieuw Businessclublid


Eye4security is een beveiligingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in statische beveiliging. Dat wil zeggen mensen die het werk doen. Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Wij doen wat we beloven en beloven alleen wat we kunnen. In de loop der jaren hebben wij onze sporen verdiend in de Retail. Ook leveren wij beveiligers in de haven en beschikken wij over een 24/7 mobiele surveillance die een landelijke dekking heeft.

Naast het leveren van beveiligers kunnen wij trainingen verzorgen. Omgang met agressie, conflicthantering, BHV, ontruimingsoefeningen maar ook bijvoorbeeld klantbenadering zijn de onderwerpen. Ook doen wij aan klanttevredenheidsonderzoeken, testaankopen en ondersteuning bij fraude zaken. Totale ontzorging op het gebied van veiligheid is ons motto.

Zie verder www.eye4security.nl

Lees het hele artikelzondag 11 september 2016
Fruity King Businessclublid

Naar aanleiding van de e-mail inzake sponsorwerving aan alle leden van vorige week zijn we Jos van der Keur (ex-speler Heren 3-4 en trouw supporter) dankbaar voor zijn inspanning! We kijken uit naar gelijksoortige acties van jullie! Met trots kunnen we namelijk melden dat het in Barendrecht gevestigde Fruity King, na Jos zijn inspanning, afgelopen week heeft besloten businessclublid te worden.

Fruity King BV is een Barendrechts bedrijf dat haast letterlijk om de hoek ligt bij de sporthal ligt. Als jong dynamische onderneming heeft het lidmaatschap een prima uitstraling om geassocieerd te worden met een leuke sportclub als Binnenland (gezond, sportief etc..).

Sinds 1992 verwerkt Fruity King dagelijks in Barendrecht diverse soorten fruit, groenten en andere ingrediënten tot sappen, smoothies en overige gezonde drankjes. De producten van Fruity King zijn te vinden in het koelvak van de meeste supermarkten, maar ook op bedrijfs- en schoolcateringlocaties en diverse horeca gelegenheden in Nederland en Europa.

Voor meer informatie zie http://www.fruityking.com
 

Lees het hele artikeldonderdag 8 september 2016
Villavino.nl businessclublid

Het in Amersfoort gevestigde VillaVino wordt businessclublid.

VillaVino is een online shop voor de wijnliefhebber met dagelijks nieuwe aanbiedingen op de mooiste en de lekkerste wijnen. Het ervaren team van VillaVino concentreert zich op wijnen die tot de beste uit hun categorie behoren.

Online wijn bestellen biedt vele voordelen. Wanneer u online wijn bestelt bij VillaVino, kiest u uit een groot assortiment van meer dan 500 verschillende soorten rode wijn, witte wijn en rosé wijn. Uw bestelling wordt door PostNL of DPD aan de voordeur afgeleverd.

Onze wijnen kunt u al vanaf 2 flessen bestellen. Sommige wijnen kunt u ook per fles bestellen, zoals Champagne of onze geschenken. En door onze proefpakketten te bestellen, kunt u eenvoudig verschillende wijnen proeven voor u besluit een specifieke wijn te bestellen. Wilt u iemand wijn cadeau doen? Dat kan! Geef in het bestelproces aan dat de wijn een cadeau is, verander het afleveradres en vul uw persoonlijke cadeautekst in.

Voor meer informatie http://www.villavino.nl

Lees het hele artikelzondag 4 september 2016
Lintex dit jaar bordsponsor wedstrijden D1, H1 & VU20-1

Lintex b.v. Transport is dit seizoen bordsponsor van D1, H1 en VU20-1.

Sinds 1995 is Lintex bv een gerenommeerd transportbedrijf dat door hard werken en op de juiste manier in de markt te springen zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Lintex b.v. Transport is een modern bedrijf, gevestigd aan de Kelvinstraat in Dordrecht, dat zich heeft gespecialiseerd in alle vormen van transport, waarbij het zwaartepunt toch is blijven liggen bij het vervoer van zeecontainers. Lintex b.v. is instaat voor het complete wegtransport verzorgen.

Met uiterst moderne vrachtauto‘s, voorzien van GSM-verbinding en track&trace, worden ladingen vervoerd naar alle uithoeken van Europa.  Lintex b.v. is gespecialiseerd in het zogenaamde ‘one way trucking’ en regionaal transport van en naar de Rotterdamse en Antwerpse havens. 

Lintex b.v. beperkt zich niet tot transport alleen. Klanten kunnen ook gebruik maken van de overslagcapaciteit in het magazijn in Dordrecht. Hier beschikt Lintex b.v. over 1500 m² overslagmagazijn met vier dockshelters. Ook biedt Lintex b.v. de mogelijkheid om containers dag en nacht op de juiste temperatuur te laten draaien.

Kijk voor meer informatie op: www.lintex.nl

Lees het hele artikelzondag 4 september 2016
Sponsors gezocht!

Beste Leden,

 

Er is geen krachtiger initiatief dan dat van eigen leden!

 

Als sponsorcommissie doen wij dan ook een dringend beroep op u:

 

Heeft u zelf (via uw bedrijf bijvoorbeeld) mogelijkheden tot sponsoring of via je ouders of heeft u contacten waar mogelijkheden tot sponsoring zijn neem dan contact op met ons via:

Om de breedtesport de mogelijkheid te geven door te groeien naar de topsport en om de topsport te faciliteren is continu geld nodig. Het valt niet mee om de bedragen bij elkaar te krijgen dus we hopen dat u met ons mee wilt zoeken naar potentiele sponsors. Hoe meer mensen om zich heen kijken, hoe meer we kunnen doen voor de club! Het sponsoren van een specifiek team is ook mogelijk.

Lees het hele artikeldonderdag 1 september 2016
Luxaflex sporthal bordsponsor

Luxaflex sponsort CBV Binnenland met een bord in de sporthal.

Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Raambekleding gemaakt naar uw wens, de perfecte keuze! Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie.

Kijk voor meer informatie en uw dichtstbijzijnde Luxaflex® Showroom op www.luxaflex.nl

Lees het hele artikelmaandag 29 augustus 2016
Naturalesa zaalbordsponsor

Het in Barendrecht gevestigde Naturalesa sponsort CBV Binnenland met een bord in de sporthal.

Naturalesa is een nieuwe schoonheidssalon in Barendrecht, gevestigd     aan de Augustapolder. U kunt hier terecht voor verschillende schoonheids-behandelingen, een pedicure of manicure, bodywraps voor het afvallen in centimeters en een spray-tan voor een prachtig gebruinde huid. Meer informatie, kijk op onze website www.naturalesa.nl

 

Lees het hele artikeldonderdag 25 augustus 2016
VU16-1 heeft een kledingssponsor: het in Maasluis gevestigde Lely.

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Lely is het enige bedrijf wereldwijd dat een compleet assortiment producten en diensten aan deze sector levert, van ruwvoederwinning tot geautomatiseerde voersystemen, stalreinigers en melkrobots.

Als internationaal familiebedrijf in de agrisectorzijn we bij Lely dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen. Hierbij worden we geleid en geïnspireerd door onze visie en de wensen en keuzes van onze klanten. Lely werkt bovendien aan concepten die energieneutraal werken in de melkveesector mogelijk maken. Lely is al vele jaren de onbetwiste marktleider in de verkoop en service van geautomatiseerde melksystemen. Het bedrijf heeft een sterke positie op het gebied van ruwvoederwinning. De opgebouwde kennis in de agrarische keten, inmiddels ruim vijfenzestig jaar, is ongeëvenaard. De Lely Groep is actief in meer dan zestig landen en biedt werk aan ruim 2.000 mensen.

Voor meer info zie: www.lely.com

Lees het hele artikeldinsdag 12 juli 2016
Aarnoudse stopt, Vertom nieuwe sponsor heren CBV Binnenland

Na 7 jaar stopt Aarnoudse Transportmiddelen als hoofdsponsor van de heren van CBV Binnenland. Een mooie periode waarin de heren nagenoeg elk jaar de finale van de promotiedivisie bereikten en één Nederlands kampioenschap werd binnengehaald. De vereniging CBV Binnenland is Aarnoudse Transportmiddelen uiteraard heel dankbaar voor alle steun die de Barendrechtse onderneming heeft gegeven.

Afgelopen seizoen heeft het in Rhoon gevestigde Vertom al opgetreden als balsponsor bij de belangrijke wedstrijden van Binnenland Heren 1. Deze samenwerking hebben CBV Binnenland en Vertom nu omgezet in een sponsorovereenkomst voor de komende 3 seizoenen.

Vertom is een ervaren partner voor het verzorgen van scheepstransport en biedt expertise op de volgende vlakken: Bevrachting, Tankerbevrachting, Scheepsagent en Lijndiensten. Wie behoefte heeft aan nationaal of internationaal scheepstransport en daarbij zoekt naar een ervaren partner, is bij Vertom aan het juiste adres. Op de vestiging in Rhoon staat een team van 60 professionele, ambitieuze en deskundige medewerkers voor u klaar. Meer informatie op www.vertom.nl

De Barendrechtse heren hoofdmacht zal het seizoen 2016-2017 onder de naam Vertom/Binnenland ingaan. Het team staat onder leiding van Martijn Kwak en komt uit in de 1e divisie.

Lees het hele artikelmaandag 4 juli 2016
Vetus hoofdsponsor VU20-1 (eredivisie)

Het in Schiedam gevestigde Vetus B.V. heeft zijn sponsoractiviteiten voor volgend uitgebreid en zal, naast de bestaande sponsoring, hoofdsponsor van het eredivisieteam VU20-1 worden. Het team zal de competitie ingaan onder de naam Vetus/Binnenland.

VETUS is al 50 jaar een internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en handelsmaatschappij van scheepsmotoren en technische onderdelen voor pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart. De VETUS-filosofie: innovatie bieden door middel van ontwerp, eenvoudige installatie, compleet systeemdenken, wereldwijde beschikbaarheid en service. Een van de belangrijkste woorden van VETUS is innovatie. VETUS ontwikkelt nieuwe, innovatieve producten ‘in-house’ en is ook voortdurend bezig met het verfijnen van het ontwerp en de specificaties van bestaande producten.

Kijk voor meer informatie over VETUS  op: http://www.vetus.com

Lees het hele artikelmaandag 27 juni 2016
Renes nieuwe hoofdsponsor Dames Binnenland

Oude tijden herleven vanaf aankomend seizoen in De Driesprong in Barendrecht. Als nieuwe hoofdsponsor voor het dameseredivisieteam van CBV Binnenland is namelijk een eenjarige overeenkomst gesloten met de firma Renes. De in Rotterdam en Barendrecht gevestigde onderneming was al hoofdsponsor van de dames van 2005 t/m 2009 en is vanaf het eerste uur als sponsor verbonden aan het dameseredivisieteam. Het bedrijf is gespecialiseerd in het recyclen van oud papier, kunststof, bedrijfsafval en sinds enkele jaren ook AGF waarvoor in Barendrecht een geheel nieuwe locatie werd gebouwd. Daarnaast legt Renes zich inmiddels ook toe op archiefvernietiging, data cleaning en archiefopslag.

Net als in de eerste periode van het hoofdsponsorschap zal het dameseredivisieteam onder de naam Renes/Binnenland het seizoen 2016-2017 ingaan.

Lees het hele artikelmaandag 30 mei 2016
Seizoensafsluiting Clinic & BBQ

 

Vrijdag 27 mei 2016 heeft Mitchell
Lieveld (assisent coach Dames 1) samen met Eline Kasius (Dames 1)
en Floris de Jong (Heren 1) een
clinic basketball aan een aantal sponsoren gegeven. De animo voor
de clinic was groot. Het lukte jammer genoeg niet een geschikte datum te vinden waarop iedereen kon.

 


 Dat goldt ook voor de aansluitende BBQ. Het uurtje sporten werd al gauw zweten.

Mitchell maakte er een mooie trainingsuitdaging van waarvan
iedereen heeft genoten. Van basishandelingen (dribbelen,
passen, etc.) tot sportieve miniwedstrijdjes (3 tegen 2, shoot-
out en zo snel mogelijk vanaf 6 verschillende plekken worpen
raak schieten, etc).

 

Na de Clinic en een verfrissende douche zijn we met 24 man
aan de BBQ begonnen. Lisa van den Adel (Dames 1) kwam ons
daarbij ook nog vergezellen. Masterchef Dick zorgde voor het
heerlijk bereidde vlees/vis, Leo voor de patat, al het andere
lekkers stond al klaar en het heerlijke weer, wat spraakwater en
het aanwezige gezelschap deed de rest.

Terugkijkend op een heerlijke avond waarbij weer vele zaken besproken zijn, werd tegen elven afgesloten. Het was een leuke seizoensafsluiting waarbij we gelijk al met één oog naar volgend seizoen hebben gekeken. We zullen bij de seizoensopening trachten te komen met een jaarkalender met een aantal data waarop evenementen zijn gepland zodat eenieder dit tijdig kan reserveren in ieders (drukke) agenda.

 Eenieder een hele mooie zomer gewenst en tot volgend seizoen!
zondag 29 mei 2016
ABC Accountants breidt sponsorcontract uit

Het in Barendrecht aan de Zuideinde 37 gevestigde ABC Accountants breidt haar sponsorcontract met ingang van komend seizoen uit. ABC Accountants met vestigingen in Barendrecht, Rotterdam en Amsterdam is nu  bordsponsor bij de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1. Vanaf komend seizoen zal er ook een bord in de sporthal hangen.

 

Het Barendrechtse bedrijf is gespecialiseerd in Accountancy, Belasting en Consultancy. Met deze diensten helpt ABC Accountantsgraag hun MKB-cliënten. ABC Accountants is een volwaardig accountants- en belastingadvieskantoor waar persoonlijke aandacht op nummer één staat. Ook de snelle service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en betaalbaarheid zijn drie eigenschappen die de cliënten waarderen.

Voor meer informatie: www.abcaccountants.nl

 

Lees het hele artikelwoensdag 6 januari 2016
Vetus voorziet jeugdteams van CBV Binnenland van nieuwe kleding

Het in Schiedam gevestigde Vetus B.V. is sinds het begin van het seizoen subsponsor van het dameseredivisieteam van Lintex-Binnenland en heeft daarbij nu ook een viertal jeugdteams van nieuwe kleding voorzien. Alle drie de jongens U14 teams en het meisjes U12 team werden in het nieuw gestoken.

VETUS is al 50 jaar een internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en handelsmaatschappij van scheepsmotoren en technische onderdelen voor pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart. De VETUS-filosofie: innovatie bieden door middel van ontwerp, eenvoudige installatie, compleet systeemdenken, wereldwijde beschikbaarheid en service. Een van de belangrijkste woorden van VETUS is innovatie. VETUS ontwikkelt nieuwe, innovatieve producten ‘in-house’ en is ook voortdurend bezig met het verfijnen van het ontwerp en de specificaties van bestaande producten.

Kijk voor meer informatie over VETUS  op: http://www.vetus.com

Op de foto: de jeugdteams in de nieuwe tenues met rechts Marcel Borsboom, CEO van Vetus.

Lees het hele artikeldinsdag 1 december 2015
J&M VvE Beheer nieuwe subsponsor van Lintex-Binnenland

De dames van Lintex-Binnenland hebben in J&M VvE Beheer weer een nieuwe subsponsor gevonden.

J&M VvE Beheer is middelgrote beheerder van ruim 300 Verenigingen van Eigenaren in de regio Rotterdam en omstreken. J&M VvE Beheer onderscheidt zich van andere VvE-beheerders door volledig transparant, klantvriendelijk en deskundig te werken voor haar klanten. Daarbij voelt J&M zich verbonden aan de lokale sport en wil op deze manier een bijdrage leveren aan een verdere professionalisering van Lintex-Binnenland dat tot de top van Nederland behoort.

Kijk voor meer informatie over J&M VvE Beheer  op: http://vvebeheer.net

Lees het hele artikelmaandag 9 november 2015
Succesvolle wijnproeverij met sponsoren van CBV Binnenland

Basketball verbindt!

Afgelopen donderdag zijn de leden van de Businessclub CBV Binnenland voor een wijnproeverij bijeen geweest. De wijnproeverij werd afgewisseld met een prikkelend interview met de coaches van Dames 1 en Heren 1 over de doelstellingen van de beide topteams. Dit alles in een gemoedelijke sfeer van het opgeknapte clubhuis ‘Tipp-Inn’. Voor de wijnquiz werden teams van verschillende sponsoren geformeerd die de sportieve strijd met elkaar aan durfden te gaan. Dit alles met het doel om te verbinden.

Ook sponsor worden van CBV Binnenland?

CBV Binnenland legt graag de verbinding met het bedrijfsleven en heeft inmiddels 40 (hoofd- en sub-) sponsoren die zowel topbasketbal als de vereniging een warm hart toedragen en tevens lid zijn van de businessclub. De Businessclub CBV Binnenland verwelkomt graag nieuwe sponsoren. Wij zijn een laagdrempelige en informele businessclub en bieden de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en nieuwe business te genereren in een sportieve ambiance.

Contact

Wilt u meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Leo van den Adel, e-mail: sponsoring@cbvbinnenland.nl
donderdag 22 oktober 2015
Geslaagde basketbalclinic voor de Rabobank

Onder leiding van Dames 1 hoofdcoach Joost van Rangelrooy is er gisterenmiddag voor het derde opeenvolgende jaar een clinic gegeven voor kinderen van leden van de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde. Wederom werd het een groot succes met alleen maar enthiousiaste kinderen.

Via deze link is het aritkel op de site van de Rabobank terug te vinden, net als de vele foto's die tijdens de clinic genomen zijn: >>>>>

Lees het hele artikelmaandag 19 oktober 2015
Mainport Travel Mangement nieuwe subsponsor van Lintex-Binnenland

De dames van Lintex-Binnenland hebben in Mainport Travel Management weer een nieuwe subsponsor gevonden. 

Mainport Travel Management, gevestigd te Barendrecht, adviseert bedrijven op het gebied van reisbeleid en organiseert elke zakenreis, voor elk budget, van A tot Z. Het management van de onderneming ziet Lintex-Binnenland als een spiegel van haar onderneming. Topsport is passie en bevlogenheid, de kenmerken, die Mainport Travel Management samen met persoonlijke service als essentieel betracht. De keuze voor sponsoring van Lintex-Binnenland was dan ook snel gemaakt. Persoonlijke service, knowhow en besparingen op uw reisbeleid die uw verwachtingen overtreffen, dat is wie wij zijn. 
De sleutelwoorden, die voor duizenden bedrijven over de hele wereld het verschil maken tussen een reisbureau voor het boeken van tickets en onze onderneming. “Er is namelijk een wereld van verschil tussen tickets boeken en Travel Management”. Kortom, Mainport T.M. staat voor Travel Management anno vandaag. Mainport Travel Management overtuigt u graag in de praktijk dat zij de beste keuze is als uw partner voor zakenreizen waar service & besparingen wel hand in hand gaan. Dat is toch waar het uiteindelijk om gaat.

Kijk voor meer informatie over Mainport Travel Management  op: http://www.mainport-travel-management.nl/

Lees het hele artikelmaandag 7 september 2015
Aarnoudse verlengt sponsoring Heren 1 CBV Binnenland

Aarnoudse Transportmiddelen heeft de sponsorovereenkomst met het eerste heren basketballteam van CBV Binnenland met weer een jaar verlengd. De Barendrechtse onderneming, gespecialiseerd in logistiek materiaal voor de professional, zal komend jaar wederom als hoofdsponsor optreden. Niet alleen was Aarnoudse Transportmiddelen de afgelopen 6 jaar de hoofdsponsor van Binnenland Heren 1, maar sponsorde in de zeventiger jaren zelfs de hele vereniging.

Aarnoudse is al meer dan 50 jaar specialist in interne transport- en opslagmiddelen, zoals steekwagens, rolcontainers, palletwagens, magazijnwagens, trappenklimmers, verhuismateriaal, werkplaatsinrichting, drempel- en oprijplaten en veel meer. Met maatwerk en advies wordt vaak gericht gekozen voor het beste materiaal voor de toepassing. Niet voor niets is Aarnoudse leverancier van Heineken, Bavaria, Grolsch, Hanos, Sligro, DHL, PostNL, UPS, Erkende Verhuizers, MediaMarkt, vele meubelzaken, chemiebedrijven en vele andere bedrijven en instanties. En niet te vergeten de bagagewagens van Schiphol, Rotterdam en Eindhoven, die u gebruikt als u op vakantie gaat.

Bart en Stefan Aarnoudse vertellen: “Met het sponsoren van CBV Binnenland heren 1 ondersteunen wij deze mooie sport in Barendrecht. Aangezien wij zelf actief gespeeld hebben in onze jeugd is er een sterke binding met het basketball van Binnenland. Onze wens bij het sponsoren is dat meer jeugd en gezinnen komen kijken naar deze wedstrijden op hoog niveau, niet alleen bij de heren, maar ook bij de dames. Het spel is aantrekkelijk, snel en vaak spannend. De familiesfeer voelt vertrouwd en gezellig op de tribunes, maar zeker ook in de eigen gerenoveerde kantine de Tipp-In in de Driesprong. In het dorp worden posters verspreid voor de thuiswedstrijden met vermelding van datum en tijd. Hou ze in de gaten en kom kijken!”

Het eerste Herenteam van CBV Binnenland speelt in de promotiedivisie, de hoogste amateurklasse in Nederland. De afgelopen 6 jaar stond Aarnoudse-Binnenland 5 keer in de finale en wist 1 keer landskampioen te worden. Ook dit jaar gaat het team zeker op voor het kampioenschap.

Kijk voor meer informatie op: http://www.aarnoudse.nl

Lees het hele artikeldonderdag 27 augustus 2015
Lintex BV Transport ook dit seizoen hoofdsponsor van dames Binnenland

 

Net als afgelopen seizoen zal Lintex b.v. Transport in het seizoen 2015-2016 als hoofdsponsor fungeren van het dameseredivisieteam van CBV Binnenland. Het team zal dit seizoen in de VBL (Vrouwen Basketball League) uitkomen onder de naam Lintex-Binnenland.

Sinds 1995 is Lintex bv een gerenommeerd transportbedrijf dat door hard werken en op de juiste manier in de markt te springen zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Lintex b.v. Transport is een modern bedrijf, gevestigd aan de Kelvinstraat in Dordrecht, dat zich heeft gespecialiseerd in alle vormen van transport, waarbij het zwaartepunt toch is blijven liggen bij het vervoer van zeecontainers. Lintex b.v. is instaat voor het complete wegtransport verzorgen.

Met uiterst moderne vrachtauto‘s, voorzien van GSM-verbinding en track&trace, worden ladingen vervoerd naar alle uithoeken van Europa.  Lintex b.v. is gespecialiseerd in het zogenaamde ‘one way trucking’ en regionaal transport van en naar de Rotterdamse en Antwerpse havens. 

Lintex b.v. beperkt zich niet tot transport alleen. Klanten kunnen ook gebruik maken van de overslagcapaciteit in het magazijn in Dordrecht. Hier beschikt Lintex b.v. over 1500 m² overslagmagazijn met vier dockshelters. Ook biedt Lintex b.v. de mogelijkheid om containers dag en nacht op de juiste temperatuur te laten draaien.

Kijk voor meer informatie op: www.lintex.nl

 

 

 

Lees het hele artikelmaandag 17 augustus 2015
VETUS nieuwe subsponsor van Lintex-Binnenland

Het in Schiedam gevestigde Vetus B.V. heeft zich als subsponsor verbonden aan het dameseredivisieteam van Lintex-Binnenland. Naast deze ondersteuning zal VETUS ook een drietal jeugdteams van een nieuw wedstrijdtenue voorzien.

VETUS is al 50 jaar een internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en handelsmaatschappij van scheepsmotoren en technische onderdelen voor pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart. De VETUS-filosofie: innovatie bieden door middel van ontwerp, eenvoudige installatie, compleet systeemdenken, wereldwijde beschikbaarheid en service. Een van de belangrijkste woorden van VETUS is innovatie. VETUS ontwikkelt nieuwe, innovatieve producten ‘in-house’ en is ook voortdurend bezig met het verfijnen van het ontwerp en de specificaties van bestaande producten.

Het VETUS-assortiment bestaat uit meer dan 3.700 producten van hoge kwaliteit die geheel of gedeeltelijk zijn ontwikkeld onder eigen regie. 

Momenteel heeft VETUS, naast het hoofdkantoor in Schiedam en een kantoor in Friesland, verkoopkantoren in Denemarken, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Polen, Spanje, Zweden, Rusland, de Verenigde Staten, China, India, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. In andere landen werkt VETUS met exclusief geselecteerde distributeurs.

Babette van Waes, marketingmanager van Vetus, stelt: de reden om CBV Binnenland te sponsoren is gelegen in de wens van Vetus om nationale, kansrijke sportactiviteiten te ondersteunen en gezien de prestaties van Dames 1 voldoet dit team daar zeker aan. 

Kijk voor meer informatie over VETUS  op: http://www.vetus.com

Lees het hele artikelwoensdag 1 juli 2015
Tailwind Premiums nieuwe bordsponsor Lintex-Binnenland

Het in Barendrecht gevestigde Tailwind Premiums heeft zich als bordsponsor verbonden aan de dames van Lintex-Binnenland.

TailWind Premiums heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Door de enorme ervaring die Tailwind Premiums in huis heeft kan direct worden bepaald of een product past binnen het budget, visie en de gewenste levertijd. Tailwind Premiums denkt mee, werkt voorstellen uit, zorgt voor schetsen en uiteraard de samples van de daadwerkelijke producten zelf. Op deze manier gelooft Tailwind Premiums het maximale uit de samenwerking te halen. Voor het hele traject heeft TailWind Premiums eigen specialisten. Omdat alles uit de eigen koker komt zijn de lijnen tussen Tailwind Premiums en opdrachtgever dus bijzonder kort. Eigen studio, eigen fotografie, eigen expediteur, alles in eigen huis.

Kijk voor meer informatie over Tailwind Premiums op: http://www.tailwindpremiums.nl

Lees het hele artikeldinsdag 23 juni 2015
Metalent nieuwe bordsponsor Lintex-Binnenland

Het in Barendrecht gevestigde Metalent heeft zich als bordsponsor verbonden aan het dames eredivisieteam van Lintex-Binnenland.

Metalent is een samenwerkingsverband van bedrijven voor bedrijven om de instroom van jongeren in de metaal- en de maritieme sector bevorderen. Metalent onderhoudt om die reden al jarenlang intensieve contacten met bedrijven, bedrijfsvakscholen en het beroepsonderwijs (vmbo, mbo en hbo) om de aansluiting tussen bedrijfsleven en onderwijs in beide sectoren te verbeteren.

Door de actieve werving en gedegen selectie van jongeren en het volgen van potentiële kandidaten, beschikt Metalent over een omvangrijke opleidingspool op mbo- en hbo niveau. Talentvolle en gemotiveerde jongeren die via BBL-opleidingen en duale hbo-opleidingstrajecten opgeleid worden tot de beste vakkrachten voor de sector. Metalent heeft de kennis, ervaring en de contacten; en weet welke jongeren de bedrijven zoeken.

Lees het hele artikelwoensdag 17 juni 2015
Autopalet nieuwe bordsponsor Lintex-Binnenland

Autopalet Automotive Diensten Centrum heeft zich als bordsponsor verbonden aan het dames eredivisieteam van Lintex-Binnenland.

Autopalet is een automotive diensten centrum dat haar klanten volledig onafhankelijk adviseert en faciliteert bij de aankoop, verkoop, lease, privé lease en huur van één of meerdere auto’s. Dit voor zowel de particuliere klant, maar met name ook de zakelijke klant. Voor alle merken personen‐ en bestelauto’s. Dit doet Autopalet zelfstandig en ook in samenwerking met landelijke aanbieders. Al bij afname van één auto profiteert de klant van het door Autopalet behaalde schaalvoordeel en bijbehorende scherpe tarieven i.c.m. de persoonlijke aandacht van een kleine lokale onderneming. Kijk voor meer informatie over Autopalet op www.autopalet.nl of neem contact op met Werner Hagens of Alfred Smeitink. 

Lees het hele artikeldinsdag 28 oktober 2014
Auto Indumij en InduLease leveren nieuwe teamauto’s

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft in Auto Indumij samen met haar leasemaatschappij Indulease een nieuwe business partner gevonden. Vorige week werd door Auto Indumij Barendrecht een tweetal nieuwe Renault Twingo’s afgeleverd aan het dameseredivisieteam van Lintex-Binnenland/Rotterdam. Met deze sponsorovereenkomst willen Auto Indumij en Indulease het basketball in Nederland verder ondersteunen. “We zijn trots dat wij op deze wijze betrokken kunnen zijn bij een dergelijke fantastische sport als het basketball”, aldus Marc van den Heuvel, vestigingsmanager van Auto Indumij Barendrecht.

2X NIEUWE RENAULT TWINGO

De keuze voor het allernieuwste model Renault Twingo was volgens Marc overigens snel gemaakt. De volledig nieuwe, derde generatie Twingo is immers in meerdere opzichten uniek. Zo is de nieuwe Twingo ongekend dynamisch en is manoeuvreren nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de kleinste draaicirkel in het segment. Erg handig zijn de 4 portieren waarmee iedere Twingo standaard is uitgerust. En er is keuze uit 2 verschillende motoren die beide in grote mate bijdragen aan het fun-to-drive karakter van de vrolijke Twingo. De Stichting Topsportbasketball CBV koos voor de Sce 70 uitvoering die al vanaf € 9.990, - (incl. BTW en BPM) leverbaar is.

AUTO INDUMIJ BARENDRECHT VIERT FEEST

Bij Auto Indumij maken ze overigens van iedere aflevering een feest. Zo werden de teamleden van Stichting Topsportbasketball CBV vorige week tijdens de aflevering niet alleen verrast door de 2 blinkende Renault Twingo’s maar ook de opvallende belettering die door RKB Design speciaal voor deze gelegenheid werd ontworpen, viel bij de dames in de smaak. Wil je ook de nieuwe Renault Twingo bekijken? Kom dan langs bij Auto Indumij aan de Tuindersweg 34 in Barenrecht. Tot en met 15 november viert Indumij haar 125 jarig jubileum met een spectaculaire jubileumshow. Naast vele speciale Renault aanbiedingen en de nieuwe Renault Twingo die tijdelijk uit voorraad leverbaar is, maakt iedere bezoeker kans op één van de 125 fantastische prijzen. Een bijzondere actie met als hoofdprijs één jaar lang gratis rijden met de nieuwe Renault Twingo, waarover je op de nieuwe Auto Indumij actiewebsite www.125jaarindumij.nl alle informatie vindt.

Noot voor de redactie;

Voor meer informatie of beeldmateriaal van Indumij kunt u contact opnemen met: Roger Dellemijn, Marketing Manager Indumij Groep T:078-6170000 ; E: r.dellemijn@indumij.nl 

Websites: www.indumij.nl  - www.125jaarindumij.nl - www.indulease.nl
maandag 22 september 2014
Aulman & Hoogwerf Financieel Advies nieuwe subsponsor damesBinnenland

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft in Aulman & Hoogwerf Financieel Advies weer een nieuwe subsponsor gevonden voor de dames van Lintex-Binnenland/Rotterdam. Vooralsnog is een eenjarige overeenkomst gesloten.

Aulman & Hoogwerf Financieel Advies is het financiële advieskantoor van Martin Aulman en Arie Hoogwerf. Na beiden eerst een paar jaar een eenmanszaak te hebben gerund, besloten zij er in 2005 één bedrijf van te maken. Een bedrijf dat ondertussen is uitgegroeid tot een allround financieel advieskantoor. De meeste klanten van Aulman & Hoogwerf Financieel Advies zijn totaalklanten en ervaren een hoge mate van service. Bij Aulman & Hoogwerf Financieel Advies kunt u terecht voor alle soorten verzekeringen en hypotheekadvies.

De onafhankelijk vergelijkingssite Independer.nl heeft Aulman & Hoogwerf Financieel Advies onlangs uitgeroepen tot ‘Beste Hypotheekkantoor Regio Rotterdam Rijnmond 2014’. Op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 mei 2013 tot 1 mei 2014 werd gemiddeld een 8,9 gescoord. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheek adviesproces.

Zie voor meer informatie: http://www.aulmanenhoogwerf.nl

 

Lees het hele artikelmaandag 8 september 2014
Dick de Jong hoveniers subsponsor dames Lintex-Binnenland/Rotterdam

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft in Dick de Jong hoveniers voor het aankomende seizoen een nieuwe subsponsor gevonden. Het hoveniersbedrijf was al subsponsor van de heren van Aarnoudse-Binnenland en gaat aankomend seizoen dus ook het dameseredivisieteam van Lintex-Binnenland/Rotterdam ondersteunen.

Dick de Jong hoveniers een hoveniersbedrijf met passie voor tuinen. Sinds 1988 is het gevestigd in Rotterdam op de grens met Barendrecht en een vertrouwd adres voor seniorentuinen, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud en bestrating.

Dick de Jong hoveniers is nog erg ouderwets als het gaat om tijd en aandacht en nemen er graag de tijd voor om met u te komen tot het voor u beste resultaat. Aandacht voor uw voorkeuren, de vraag achter uw vraag, de functie die uw tuin dient te gaan vervullen, hoe u de tuin gaat gebruiken, kortom alles aspecten voor uw nieuwe tuin worden stap voor stap door Dick de Jong hoveniers met u doorgenomen.

Tuinrenovatie en seniorentuinen zijn de specialisaties van Dick de Jong hoveniers.
Het meest lastige is om van een bestaande tuin de waardevolle elementen te behouden en in te passen in een nieuw tuinontwerp. Dit vereist naast kennis en kunde de nodige ervaring. Dick de Jong hoveniers is sinds 1988 gespecialiseerd in het omvormen van bestaande tuinen en verstaat de kunst om met bestaande elementen in een bestaande situatie een nieuwe tuin te ontwerpen en aan te leggen. Uitgangspunt hierbij is om de aanwezige kwaliteit te behouden en in te passen binnen het nieuwe tuinontwerp. Dick de Jong hoveniers zorgt met zijn vakkundige hoveniers  voor een probleemloze realisatie van dit tuinontwerp. Ook voor het vakkundig onderhouden van uw tuin bent u bij Dick de Jong hoveniers aan het goede adres. 
dinsdag 22 juli 2014
Questus nieuw lid van de Businesslub CBV Binnenland

 

Het in Voorburg gevestigde Questus, dat zich richt op interim ICT management, project en programma management, is lid geworden van de Businessclub CBV Binnenland en zal hiermee het dameseredivisieteam van Lintex-Binnenland/Rotterdam ondersteunen.

Questus realiseert met gedrevenheid en passie iedere verandering die noodzakelijk is. Van het inrichten van vraagarticulatie tot het realiseren van het aanbod, in welke vorm dan ook: eigen exploitatie, sourcing, private of public clouds etc. Het management van Questus heeft zo'n veertig jaar ervaring bij een breed spectrum aan organisaties met aantoonbare resultaten. Questus gaat graag elke uitdaging aan om een rol van betekenis te spelen in het management (verander-, programma-, project- of interimmanagement) en een (significante) bijdrage te leveren aan de (verdere) ontwikkeling van een organisatie. 

Questus richt zich naast ICT-kennis en -kunde, op ondernemingszin en uiteraard kennis van de cultuur en de bedrijfsprocessen van hun klanten. Questus kan u daarom ondersteunen bij verander-, programma-, project - en interim management, adviseert over aanpassing van uw processen om de ICT ondersteuning verder te professionaliseren en implementeert de voorgestelde wijzigingen.

Voor verdere informatie over de Businessclub CBV Binnenland:

http://www.cbvbinnenland.nl/businessclub

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.