Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 10 februari 2018
Help CBV Binnenland aan extra inkomsten!

Beste Binnenlander, ouder, verzorger, ambassadeur,

CBV Binnenland bestaat dit jaar 50 jaar en barst nog altijd van de ambitie! Om onze talenten de mogelijkheid te geven op het hoogste nivo te spelen én zich verder te laten ontwikkelen zijn wij op zoek naar sponsors.

Wie wil er als bedrijf geen maatschappelijk, verantwoorde bijdrage leveren?

Lees het hele artikelwoensdag 13 december 2017
Online bestellen doe je via Sponsorkliks en spek de kas van de club

De feestdagen staan weer voor de deur en de inkopen ook.

Bestel je online, doe dit dan via Sponsorkliks!

Elke(!) aankoop levert geld op voor de club! Er zijn meer dan 255 winkels aangesloten dus het moet wel heel gek zijn om iets niet te vinden via Sponsorkliks.

Hoe werkt dit?

Ga naar de website en klik op de banner "Sponsorkliks" en kies/zoek op de website van Sponsorkliks je winkel of product.

Help de vereniging door als je online besteld dit via Sponsorkliks te doen.

Er zijn verenigingen die hier wel €10.000 per jaar mee ophalen;GRATIS.

Sponsorkliks is uiteraard volledig beschermd, er wordt geen enkele persoonlijke data opgeslagen; er kan niet gezien worden wie besteld dus privacy gegarandeerd.

Lees het hele artikelvrijdag 15 september 2017
Presentatie topsportteams

 

Presentatie topsportteams: vrijdagavond 15 september

Vanavond zullen, in bijzijn van de pers, de topsportteams voor komend seizoen worden gepresenteerd:

  • Renes/Binnenland Dames 1
  • Vertom/Binnenland Heren 1
  • Vetus/Binnenland V20-1

Voordat de teams worden gepresenteerd zullen de nieuwe sponsors en de sponsors waarvan de contracten zijn verlengd worden benoemd. De inloop van avond start om 19.30. Even na achten zal de avond geopend worden waarna Herman Appers ons meeneemt langs de sponsors en de topsportteams. Aan het einde van de avond is er voor de aanwezigen sponsors gelegenheid tot het maken van foto's met de topsportteams.

We nodigen ook u van harte uit om deze avond met ons mee te maken.

Met vriendelijke groet en wellicht tot vrijdag!

De sponsor- en businessclubcommissie

 

Lees het hele artikelvrijdag 8 september 2017
GRATIS GELD VOOR DE VERENIGING!

 

Het is serieus waar. Door via onderstaande banner naar een van de online winkels te gaan krijgt de vereniging een vergoeding. Super simpel en super handig! 

 

HELP JIJ MEE?

 

 

 

Lees het hele artikeldonderdag 3 augustus 2017
Wijn actie in samenwerkeing met Wijnhandel De Ridder

De Sponsor commissie komt deze zomer met een speciale actie met 3 heerlijke wijnen, een frisse sauvignon blanc, een soepele rosé en een fruitige rode wijn.

In samenwerking met Wijnhandel De Ridder kunnen wij je deze wijnen aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Per fles kosten deze wijnen € 7,95. Per doos van 6 flessen kunnen wij u deze wijnen aanbieden voor € 7,50 per fles. Je kunt een doos naar eigen behoefte samenstellen.

Hieronder vind je informatie over deze wijnen met een proefnotitie.

Wij zien je bestellingen graag tegemoet via email op:

voorzitter@cbvbinnenland.nl

Vermeld op de mail je naam, telefoonnummer en het aantal flessen of dozen met welke wijn(en) je wilt ontvangen. Indien je de wijn eerst wilt proeven, laat dat dan ook weten, dan zorgen wij voor een proef moment.

Na ontvangst van je bestelling ontvang je een mail met betalingsverzoek en informatie waar en wanneer de wijn opgehaald kan worden (is ophalen een probleem, dan bezorgen wij de wijn).

De Sponsor commissie hoopt op heel veel bestellingen. Reageer snel en stuur ons je email.

Lees het hele artikelwoensdag 14 december 2016
Zaterdag 17 december smoothies van Fruity King

Lekker en gezond: Daar word je vrolijk van!

Heerlijke smoothies in diverse smaken voor iedereen.

Gemaakt met het beste fruit en met de grootste zorg.
dinsdag 22 november 2016
Aad van Loon Sport nieuwe businesspartner dames Renes/Binnenland

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft in Aad van Loon Sport een nieuwe businesspartner gevonden die het dameseredivisieteam van Renes/Binnenland op fysiek vlak zal gaan begeleiden. Nadat vlak voor de aanvang van het seizoen Wellnesselande te kennen gaf de samenwerking te stoppen is naarstig gezocht naar een alternatief. Die is uiteindelijk gevonden bij Aad van Loon Sport, het sportcentrum van eigenaar Remon van Loon, die graag de opengevallen plek wilde invullen. Het in de Maasstraat onder het gemeentehuis gevestigde sportcentrum bestaat al sinds 1988 en werd opgericht door Aad van Loon, de vader van Remon. Zowel de op veel te jonge leeftijd overleden Aad van Loon als Remon hebben een verleden bij CBV Binnenland als trainer en speler, zodat het niet geheel vreemd is dat beide partijen elkaar hebben gevonden.

Aad van Loon Sport is het sportcentrum in Barendrecht waar je je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaalt. Aad van Loon Sport onderscheidt zich van andere sportscholen in Barendrecht vanwege onder andere het unieke begeleidingsproces met doelstellingen en voortgang en de mogelijkheid om fit te worden in 35 minuten per training via de Milon Cirkel. Daarbij kent Aad van Loon Sport speciale trainingsprogramma’s die door de fysiotherapeuten aangepast worden aan klachten en/of beperkingen.

Wij hebben met Aad van Loon Sport een betrouwbare partner voor de begeleiding van onze topspeelsters.

De contactgegevens van Aad van Loon Sport zijn:

Maasstraat 28a                          T: 0180-621229

2991 AD Barendrecht                 E: info@aadvanloonsport.nl

 

 

 

Lees het hele artikeldinsdag 8 november 2016
CBV Binnenland en PEAK Sport partners

CBV Binnenland en PEAK Sport zijn met ingang van het huidige seizoen een partnerschap overeengekomen. PEAK is voor de komende drie seizoenen kledingsponsor van het in de VBL uitkomende Dames 1 team van Renes/Binnenland en leverancier van de teamkleding voor de overige teams van CBV Binnenland.

PEAK is al lang geen onbekende meer in de basketbalsport. Partnerships met FIBA, diverse NBA-teams en de Nationale Bonden van Europese toplanden zoals Servië en Duitsland zorgen ervoor dat het merk op het allerhoogste niveau bekendheid en status heeft. Op dit moment zijn er ongeveer twaalf NBA-spelers verbonden aan het merk, met als boegbeelden Tony Parker van de San Antonio Spurs en Dwight Howard van de Atlanta Hawks.

In Nederland is PEAK al enige jaren partner/sponsor van de Nederlandse Basketball Bond (NBB) voor de op het afgelopen WK te China zeer succesvolle 3x3 Nationale teams (Dames en Heren), de formule Streetball Masters Tour en exclusief leverancier van de officiële NBB-scheidsrechter kleding.

Lees het hele artikelmaandag 15 september 2014
Jassenonline.nl nieuwe bordsponsor Lintex-Binnenland/Rotterdam

De internetwinkel Jassenonline.nl heeft zich als bordsponsor verbonden aan de dames van Lintex-Binnenland/Rotterdam.

Jassenonline.nl is dé online webshop voor de aankoop van je nieuwe jas. Gespecialiseerd in een ruim aanbod met altijd de beste jassen van ieder merk. Met merken als Moscow, Ibana, Rains, Modström, Reset en Fortezza heeft Jassenonline.nl een aparte webshop binnen jassenonline.nl. Onder Blue-Hotel.nl brengt Jassenonline.nl nog eens een aantal exclusieve merken waaronder, Stone-Island, Canada-Goose, G-Star, Polo Ralph Lauren, Elvine, Napapijri en Ilse Jacobsen. Niet alleen alle kleuren zijn verkrijgbaar, maar ook een breed aanbod in maten variërend van XS tot 3XL. Parka's, Bombers, Packable Down Jackets en nog veel meer. Alles is te vinden onder de verschillende merken. Service, functionaliteit en diversiteit staan centraal. Jassenonline.nl biedt jou als klant een ruim en overzichtelijk perspectief op jassen en richt zich erop om het jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken om online je favoriete jas uit te zoeken en deze volledig naar wens te kopen.

Lees het hele artikelwoensdag 26 maart 2014
KOOP NU HET #BLUENATION fanshirt!

Aankomende zaterdag speelt Dames 1 in Wijchen de bekerfinale tegen Lekdetec.nl en volgende woensdag start de halve finale van de play-offs tegen dezelfde tegenstander. Moedig Dames 1 aan kom in het blauw. Koop daarom nu het echte #bluenation fanshirt voor maar € 17,50!

Bestellen: stuur een e-mail met je maat naar: l.vandenadel@cbvbinnenland.nl

OP = OP!!

Next Games
Vertom/Binnenland H1- WBB Giants
29-09-2018 17:304Consult/Binnenland VSE 1- Keyser Capitals
29-09-2018 20:15


Afval Loont Saldo
230
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
17 november. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Meer informatie volgt op de contactavond op 20 september as.27 september. Contactavond U12 en lager

Donderdag 27 september - bedoeld voor ouders van spelers (M/V) van U12 en lager.28 september 19:00 1e leden bijeenkomst

Hierbij nodigen wij alle leden van CBV Binnenland van harte uit voor de eerste bijeenkomst van dit seizoen op 28 september 2018. Inloop: vanaf 18.30 uur. Aanvang programma: 19.00 uur.

Lees meer >>>>
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.