Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 14 april 2016
Culinair hoogstandje in de Tipp Inn

Aanstaande zaterdag een culinair Surinaams hoogstandje verkrijgbaar in onze kantine.

De hele dag is er basketball in sporthal De Driesprong en nu hoef je niet naar huis om thuis te eten, maar neem een lekker broodje kipkerrie naar Surinaams recept.

Lees het hele artikeldinsdag 5 januari 2016
HEROPENING TIPP INN

De afgelopen maanden is er door een groep enthousiaste Binnenland vrijwilligers hard gewerkt om de Tipp Inn in een nieuw jasje te steken. Het resultaat mag er zijn en wij zijn trots op ons vernieuwe clubhuis.

En dat willen wij natuurlijk met z'n allen vieren. 

Op donderdag 14 januari a.s. zal de Tipp Inn officieel heropend worden, Wij zullen dan ook het glas heffen op het nieuwe jaar. Ook speelt het herenteam van Aarnoudse Binnenland die avond de kwartfinale van het nationale bekertoernooi tegen de regerend landskampioen uit de eredivisie SPM Shoeters Den Bosch. De businessclub van Binnenland nodigt haar leden en sponsoren uit voor deze avond.

Het programma van deze avond:
19.00 - 19.30 uur           Ontvangst met een drankje
19.30 - 20.00 uur           Opening van de vernieuwde Tipp Inn
20.30 uur                       Aanvang wedstrijd Aarnoudse Binnenland - SPM Shoeters Den Bosch

Het bestuur, Stichting Steunfonds en de kantinecommissie hopen alle leden op 14 januari te mogen begroeten.
zaterdag 28 november 2015
Herhaald bericht: Bonnen (laten) maken in de Tipp Inn vanaf 01-01-2014

Omdat het weer de spuigaten uitloopt met het laten liggen van bonnen, hierbij nogmaals het bericht van 3 januari 2014.

Het komt weleens voor dat je in de kantine bent en dat je je portemonnee op dat moment niet bij de hand hebt.  Dit was meestal geen probleem en werd er een bonnetje opgemaakt, maar indien er een bon wordt gemaakt, dient deze bij voorkeur nog dezelfde dag te worden betaald.

Helaas gebeurde dit niet altijd en soms lagen bonnen wekenlang/maandenlang in de kassa om te worden afgerekend en ook meerdere bonnen voor één en de zelfde persoon. Dit willen we niet meer, we zijn niet de bank van lening. 

Ligt een bon langer dan een week in de kassa dan zal deze uit de kassa worden genomen en zal je een mail krijgen met het verzoek het bedrag per bank te betalen. Het te betalen bedrag zal worden verhoogd met 10% met een minimum bedrag van 2,50 euro voor administratiekosten.

Wordt dan ook niet binnen de week betaald dan zal het bedrag iedere week met 10% met een minimum bedrag van 2,50 euro worden verhoogd.

Wil je dit niet, neem dan geld mee en betaal direct voor je consumptie, scheelt onze vrijwilligers een hoop werk.
vrijdag 13 maart 2015
We zoeken barpersoneel voor zondag 22-03

Onze kantine is op zondag 22 maart open van 13:00 - 17:00 uur voor een rommelmarkt in de sporthal.

Voor de middag zoeken we nog enkele vrijwilligers die een paar uur bardienst zouden willen doen, keuze voor 13:00-17:00, 13:00-15:30 of 15:30-17:00.
De club kan de verdiensten goed gebruiken.

Graag melden bij Gea  >>>>>
zaterdag 1 maart 2014
Lets play Darts!

De puntjes zijn op de i gezet en nu kan het echte werk beginnen.

In totaal hebben 23 mensen zich opgegeven. Deze gaan tot het eindfeest strijden om een mooie prijs. Hengelshop Wesdijk, die ook beschikken over een uitgebreid assortiment darts, heeft  deze prachtige bijdrage mogelijk gemaakt.  

Ook hangt er een heus standenbord waar de spelregels terug te lezen zijn en de stand is terug te vinden. De spelers zullen dit bord, dat geproduceerd is met de hulp van HollandRidderkerk , zelf gaan bij houden. Volgende week zijn er, als klap op de vuurpijl, ook CBV Binnenland flights te koop voor maar €1.50. Wij wensen alle darters veel gezelligheid en spelplezier!         

Lees het hele artikelvrijdag 28 februari 2014
Make-over van onze kantine

Wij (kantinecommissie) willen heel graag onze kantine de "Tipp Inn" een "make-over" geven.

De stoelen en tafels zijn dringend aan vervanging toe en met wat kleine, dan wel grotere, aanpassingen kunnen we de rest misschien ook een beetje oppimpen.

Hierbij een oproep aan onze leden om ons daarbij te helpen.

Graag willen wij van jullie ideeën ontvangen op welke wijze wij onze kantine kunnen verfraaien, een nog warmere uitstraling kunnen geven en nog efficienter kunnen gaan gebruiken.

Dus alle  Ideeën graag opsturen naar Gerard email: g.ritstier@cbvbinnenland.nl
vrijdag 28 februari 2014
Laatste dag opgave CBV Binnenland laddercompetitie-darts


Beste leden,

We gaan vanaf 1 maart 2014 een nieuwe activiteit organiseren, de bedoeling is dat we een zogenaamde laddercompetitie-darts gaan starten. Onze prachtige dart-corner wordt nu recreatief al veelvuldig gebruikt, maar we willen er ook graag een kleine competitie ingooien. Mede doordat dit idee al vanuit meerdere hoeken voorgesteld werd.

Wat is een Laddercompetitie?
De Laddercompetitie is een interne competitie bedoeld voor alle leden vanaf 16 jaar.

Het is een systeem waarbij de spelers elkaar volgens bepaalde spelregels kunnen uitdagen voor een darts-wedstrijd met als doel steeds hoger op de ladder te komen. Bij winst stijgt de uitdager een trede, de verliezer daalt een trede. Doel is natuurlijk om uiteindelijk nummer 1 te worden en zo als CBV Binnenlands-dart koning(in) te eindigen.

Lees het hele artikelzondag 5 januari 2014
Laten we het elkaar niet te moeilijk maken in het nieuwe jaar

Helaas heeft niet ieder lid van CBV Binnenland de zelfde normen en waarden met betrekking tot wat nu wel of niet 'normaal' gedrag is.  Zo werden laatst 20 lege flesjes bier uit de struiken gehaald, direct naast de plek waar 'Binnenlanders'  staan te roken.

Dit is toch niet normaal te noemen! Wel de volle flessen bier aan de bar kunnen ophalen, maar het fatsoen kunnen opbrengen om het lege fust terug te brengen. Daarbij gaat het niet om het statiegeld, maar meer om mentaliteit dat 'eigen' leden dit zo maar doen. 

Dit zelfde kan gezegd worden over het niet opruimen van zelf meegebrachte drank en etenswaren. De (half)lege plastic flesjes/plastic boterhamzakjes/klokhuizen/bananenschillen, worden overal achtergelaten, in kleedkamers, onder banken, in bergruimten. Gooi dit in de daarvoor bestemde afvalbakken.

En ook in de Tipp Inn: Ons barpersoneel bestaat alleen maar uit vrijwilligers en zijn er in principe niet om de rommel van anderen op te ruimen. Breng dus je lege kopjes/glazen/flessen terug naar de bar en gooi je lege patatbakjes etcetera zelf in de prullenbak. 
zaterdag 4 januari 2014
De Drank- en Horecawet is aangepast

De gewijzigde wet treedt op 1 januari 2014 in werking. Uiteraard dienen wij ook uitvoering aan deze wet te geven. De belangrijkste wijzigingen zijn:

  • Aan jongeren onder de 18 jaar mag geen alcohol worden verkocht.
  • Jongeren onder de 18 jaar zijn strafbaar als ze alcohol bij zich hebben. Zowel op straat als op andere plekken toegankelijk voor het publiek. Bijvoorbeeld in een kroeg, winkelcentrum, stationshal of park.
Lees het hele artikelmaandag 16 december 2013
Barvrijwilligers gezocht

Op onderstaande dagen in de kerstvakantie is er in de Driesprong weer het voetbaltoernooi van BVV Barendrecht. Weer een kans voor CBV Binnenland om wat extra omzet te maken en de verenigingskas aan te vullen.

Heb je tijd en zin om een deel bardienst te doen op een van deze dagen?
Je kan er een kleine vergoeding voor krijgen.
Laat mij even weten of je wilt en wanneer je bardienst wilt doen zodat ik weer een prachtig rooster kan maken. 

Gea van Vilsteren mail:  geaeggens@hotmail.com
dinsdag 10 december 2013
Kerst in de Tipp Inn

Sint is nog maar net weg of onze kantine , de Tipp Inn, is weer omgetoverd van de 5 december-outfit in een echte kerstsfeer.

De kerstboom staat weer en de verlichting is ook weer aangepast.

Gezelligheid op en top en as vrijdag een echte Ladies-night in kerstsfeer! 
woensdag 9 oktober 2013
Koffie en thee met gebak zaterdag as in de Tipp-Inn

Zaterdag as is het weer zover. Koffie of thee met vers gebak, voor maar €2,50!

De eigen gebakken taart door leden van de kantinecommissie verkrijgbaar in de Tipp-Inn.

Natuurlijk spek je hiermee de kas.

Welk team doet het de volgende keer? De vrijdag ervoor lekker 's-avond wat bakken, en de volgende dag verkopen in de Tipp-Inn. Maak is een gebaar.

Info bij Joke.
maandag 8 juli 2013
Jaarlijkse schoonmaak vanavond 19:30 uur

Ook dit maal zal er een eindschoonmaak plaats vinden van onze kantine.

Vanavond zal de kantinecommissie de bestuurskamer, de kantine, de keuken en het voorraadhok een grondige schoonmaak geven.

Graag zouden we nog wat ondersteuning willen hebben van een aantal enthousiastlingen, dus vanaf 19:30 uur ben je welkom.

Voor een lekker drankje tussendoor en na afloop wordt natuurlijk gezorgd.  
maandag 18 februari 2013
Bardienst gezocht voor woensdag 27-02

Woensdagmiddag 27 februari zal er in de Driesprong de Rabobank Kinderclinic plaats vinden vanaf 12:00 uur. Voor de bezetting van de bar van 11:30 tot +/- 17:00 uur zijn we nog op zoek naar enkele vrijwilligers die enkele uurtjes een bardienst kunnen doen.Graag aanmelden bij Gerard Ritstier g.ritstier@cbvbinnenland.nl
zaterdag 5 januari 2013
Prijsverhogingen in de Tipp Inn

In verband met de gestegen inkoopprijzen van de afgelopen twee jaren(want we hebben al 2 jaar geen prijsverhogingen doorgevoerd) en de BTW-verhoging van 19% naar 21% afgelopen 1 oktober zijn wij genoodzaakt geweest om onze verkoopprijzen op een groot aantal artikelen een ietsje te verhogen.

Lees het hele artikelvrijdag 7 december 2012
Zaterdag in de kantine

 

KOFFIE MET GEBAK
 
Slechts €2,50 !

Komende zaterdag zullen er verschillende lekkernijen voor bij de koffie verkocht worden in de kantine.
 
Zo zullen er zelf gemaakte appeltaartjes, cake en brownies te koop zijn!
Kortom kom gezellig langs in de kantine voor koffie met gebak! 
donderdag 13 september 2012
Schoonmaakhulp gezocht

Aan alle (jeugd)leden die een extra zakcentje willen verdienen:

Wij zijn op zoek naar een schoonmaakhulp voor de kantine. De kantine moet op maandag en vrijdag schoongemaakt worden. Dit kan eventueel ook door 2 personen gedaan worden. Hiervoor krijg je een vergoeding. Wil je meer info mail mij dan, Gea van Vilsteren.
donderdag 28 juni 2012
kantine eindschoonmaak

Donderdagavond, 5 juli, willen wij beginnen met een grondige schoonmaakbeurt van de kantine en de keuken. Met veel handen is dit karweitje snel gepiept.

Daarnaast hebben we ook wat spierkracht nodig om alle tafels, stoelen, biljart, bankstellen e.d. in de hal te plaatsen, zodat de vloer weer een onderhoudsbeurt kan krijgen in de vakantie.

Kom a.u.b. even helpen, dan zijn we snel klaar met deze klus.

Aanvang 19:30 uur.
woensdag 29 juni 2011
Bedankt voor de hulp Lees het hele artikelwoensdag 30 maart 2011
Mededeling van de kantinejuf

nieuw in ons assortiment .......................kaasstosti's

voor diegeen die geen ham mogen/lusten.....
donderdag 30 december 2010
Oliebollentoernooien warm en supergezellig

Voor de 1e maal was er een mixtoernooi voor de jeugd teams van U14, U16 en U18, de opkomst was wat magertjes, maar de inzet was er niet minder om.
 
Daarna liep de hal vol met spelers uit alle geledingen van Heren 1 spelers tot en met de recreanten. De ingedeelde teams waren goed aan elkaar gewaagd, maar vanaf de 1e wedstrijdronde was duidelijk was dat team 3 dit toernooi ongeslagen zou beëindigen. Wat uiteraard gebeurde!

Lees het hele artikelmaandag 27 december 2010
Vandaag en morgen zijn sporthal geopend voor de voetbal

Deze week zijn de jaarlijkse voetbaltoernooien in de Driesprong, maar de Tipp In is gewoon voor een ieder, dus zeker ook voor Binnenlanders, geopend
woensdag 8 december 2010
Oliebollenmixtoernooien

 Als afsluiting van het jaar 2010 zijn er in de laatste week van 2010 tussen kerst en Oudejaarsavond geen trainingen, maar wel zijn er op woensdag 29-12 de oliebollen-mixtoernooien:

Voor de U14 t/m U18 teams van 18:00 - 19:30 uur, inschrijven vanaf 17:45u

Voor de U20, U22, Seniorenteams en de recreanten van 20:00- 22:00 uur, inschirijven vanaf 19:30 uur.
 
zondag 11 juli 2010
Vrijwilligers gezocht voor bardiensten.

Vrijwilligers gezocht voor bardiensten

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.