Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 1 november 2015
On the way back

Gisterenmiddag speelde wij de inmiddels fourth game van het seizoen. Na het debacle van de vorige wedstrijd tegen Windmills was de voorbereiding gedreven. De lead in de trainingen werden meer en meer overgenomen door de teamcaptains Bob en Dennis die het team opzwepen met harde discipline.

Gisteren konden we een beroep doen op Gillian, die gelukkig zelf geen wedstrijd had, Nu konden we vooral op gehavende (lees geblesseerde 3 positie) lucht geven.


 

Lees het hele artikelmaandag 19 oktober 2015
Wedstrijdverslag J22-1--Keuzes

Gisterenmiddag, 17 oktober 2015 opnieuw een wedstrijd, ditmaal tegen de outsiders Windmills uit Zaandam. Vooraf was bekend dat Rik den Hoedt tbv zijn studie naar Bilbao was, dus wij beperkt waren op de center positie.

Vooraf werd gevraagd of we ons veld (2) wilde opofferen, omdat de cameraman van Landslake Lions M16-1 een brede camera reach wilde hebben voor de wedstrijd tegen ons M16-1, na overleg met teamcaptains hebben we hiervan afgezien, wat achteraf voor M16-1 goed heeft uitgepakt, door wel de terechte winst te pakken.


 

Lees het hele artikelmaandag 12 oktober 2015
Wedstrijdverslag J22-1 - DAS

Tegenstander DAS was in de aanloop naar de start van de competitie, een lastige tegenstander. In de aanloop naar dit treffen hadden we hard getraind op team defence en individueel aanvallend voetenwerk.

Voor het begin van de wedstrijd bleek er maar 1 scheidrechter aanwezig te zijn en na overleg gehad met de tegenstander gingen we beiden accoord om te beginnen met 1 zodat er later nog een tweede zou aanhaken. Vanaf het begin waren we gefocused en liepen snel naar een voorsprong, die we niet meer uit handen gaven tijdens het eerste kwart (14-20). In de tweede kwart verzuimden we door te drukken en begon de motor van DAS te draaien en werd de voorsprong omgebogen naar een achterstand in de rust 30-27.
 

Lees het hele artikelmaandag 28 september 2015
JU22-1-Droomstart

Na een mislukte zomerse quest naar de opvolging van Vitas als trainer/coach, besloot ik uiteindelijk a.i. trainer/coach te gaan acteren, opzich een mooie uitdaging in een prachtige competitie, maar aan de andere kant weer heel tijdrovend qua werk en (rayon) scheidsrechtersverplichtingen.


 

Lees het hele artikelzondag 16 november 2014
Teampagina Heren 22-1

Gisteren is het Heren u22-1 team van coach Urvin Arnaud op de foto gegaan en daarnaast wisten ze een mooie 73-49 overwinning op BOB te scoren.

Voor de teampagina
 

Lees het hele artikelwoensdag 26 maart 2014
Support komende zaterdag heren U22-1 naar de Finale

Komende zaterdag spelen wij een zeer belangrijke thuiswedstrijd tegen Rotterdam Basketbal. Wij willen graag alle Binnenland leden die niet naar dames 1 gaan vragen ons te komen aanmoedigen.

Wanneer wij deze wedstrijd winnen zijn wij geplaatst voor de Rayon Finale.

Wij spelen zaterdag om 20.15 en willen jullie graag mooi basketbal laten zien.

Tot zaterdag avond!

De spelers en coach van heren u22-1.

Lees het hele artikelmaandag 24 maart 2014
U22 doorbreekt negatieve reeks en wint uit van koploper Onze Gezellen

Afgelopen zaterdag reisden wij als team af naar Haarlem voor de uitwedstrijd tegen Onze Gezellen. Onze Gezellen is momenteel de koploper in de competitie en is thuis nog ongeslagen. De eerdere ontmoeting dit seizoen werd thuis met winst afgesloten (79-73). Na twee onnodige verliespartijen, hebben wij wat recht te zetten en nemen we maar genoegen met één ding, WINNEN!

Lees het hele artikelmaandag 9 december 2013
Binnenland U22 wint streekderby van Rotterdam Basketbal

Afgelopen zaterdag om 18.00 stond de laatste uitwedstrijd van het jaar 2013 op het programma. Een belangrijke wedstrijd omdat dit tegen onze concurrent voor plaatsing van de rayon finale is namelijk streekgenoot Rotterdam Basketbal.

Vooraf wisten we al dat we deze wedstrijd zonder Finn (rug), Coen (tand) en Matthias (werk) moeten doen. Gelukkig is Martin vrijgesproken voor de D fout die hij eerder kreeg in de wedstrijd tegen SVO dus konden we deze wedstrijd aantreden met 9 man. Door het gemis van een aantal spelers en door het plan om met een snel team te starten was er een andere starting five dan normaal. Jos, Dennis, Lennart, Jeroen en Leroy starten namelijk deze wedstrijd. Ook werd de wedstrijd gespeeld met een bal van Binnenland, waar Rotterdam pas later in de wedstrijd achterkwam.

Lees het hele artikeldinsdag 3 december 2013
Binnenland U22 wint van koploper Onze Gezellen

Afgelopen zaterdag 17.30 was Onze Gezellen te gast in de driesprong. Dit team was als enige team nog ongeslagen in de competitie dus stond een lastige wedstrijd ons te wachten.  De kracht van dit team is dat ze verdedigend weinig punten tegen krijgen. Zo hebben ze voorgaande aan deze wedstrijd 300 punten tegen gekregen uit 6 wedstrijden (gemiddeld 50 pnt).

 

Lees het hele artikelmaandag 28 oktober 2013
HU22-1 op de teamfoto

Het op dit moment op de 5e plaats in de competitie toevende HU22-1 is vastgelegd voor de teamfoto. De teampagina met een grote foto is hier te vinden.
 
maandag 21 oktober 2013
Binnenland U22 beslist wedstrijd pas laat tegen Akrides

Vrijdagavond 20.30 was Akrides u22 de tegenstander van onze U22. Een team dat pas 2 wedstrijden had gespeeld, waar wij er al 4 hebben gespeeld.

Binnenland start de wedstrijd slecht.

Lees het hele artikeldonderdag 17 oktober 2013
U22 wint uit van Zoebas

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Zoebas op het programma. Vooraf stonden beide teams op 2 winstpartijen en 1 verloren wedstrijd. De wedstrijd werd gestart met Coen, Dennis, Lennart, Finn & Martin. Beide teams komen hard uit de startblokken. Er wordt veel gescoord aan beide kanten, maar Zoebas scoort ook veel omdat de defense aan onze kant totaal niet staat. Gelukkig door scores van Dennis en Coen (beide 8pnt) blijven we in de wedstrijd en eindigen we het kwart met een kleine achterstand: 30-26.

Lees het hele artikelmaandag 8 april 2013
H22-1 toont 2x veerkracht maar komt toch tekort tegen Onze Gazellen

Afgelopen zaterdagmiddag was het alweer onze laatste wedstrijd voor dit seizoen. Het uitzicht op een final four positie waren we al enige weken geleden kwijt geraakt. Onze Gazellen staat wel bij de eerste vier op de ranglijst dus we wisten wie er op bezoek kwam. Dennis deed met ons mee en even leek het erop dat de coach met 12 spelers op het sheet een spiek briefje nodig had om de speeltijd op het veld goed verdeeld te krijgen.

Lees het hele artikelzondag 24 maart 2013
hu22-1 ziet een driepunter door stroomstoring NIET vallen

Aflopen zaterdag speelde hu22-1 uit bij de Rivertrotters. Tijdens de game een zeer curieus moment. Bij een driepunter poging door Binnenland viel(?) het licht uit. Analyse van de video komt wel erg dicht bij een score. Scheidsrechters konden op dat moment de poging niet vaststellen.

Rivertrotters won overigens met 91-62.
zondag 24 maart 2013
H22-1 gezellig maar kansloos tegen River Trotters

Na de verlies partij vorige week thuis tegen SVO mochten we gisteren vroeg op de zaterdagmiddag naar River Trotters. Wedstrijden tegen hen waren tot voor kort spannend. Maar als we nu naar de stand kijken in de competitie dan moet H22-1 van Binnenland een eind omhoog kijken op de ranglijst om River Trotters bovenaan t e vinden. Gaan we er deze keer een leuke game van maken?

Lees het hele artikelzondag 10 maart 2013
H22-1 kan het niet 4 kwarten volhouden tegen BV Oegstgeest

De wedstrijden tegen de teams die boven ons staan in de ranglijst laten een gelijksoortig patroon zien. Drie van de vier kwarten zijn we gelijkwaardig aan bijna elk team in deze competitie. Maar dat ene kwart breekt ons op en dan hoor je einde wedstrijd de tegenpartij zeggen zo dat was lastig. 

Lees het hele artikelzondag 10 februari 2013
H22-1 maakt er zelf weer een spannend slot van tegen Roba thuis

Na de verlies partij vorige week uit tegen Cobra Nova was het mentaal nodig de punten te pakken tegen het als laatste geplaatste Rotterdam Basketball. Een derby met bekenden blijft altijd lastig. De motivatie bij beiden teams was voor de aanvang van de wedstrijd aanwezig om voor de winst te gaan. Evenals de vorige keer uit tegen Roba bracht Finn ons tot wanhoop in de slot seconden.

Lees het hele artikelmaandag 4 februari 2013
H22-1 weet geen raad met de zone defense van Cobra Nova
Afgelopen zaterdagmiddag had H22-1 een uitwedstrijd te Voorburg. Collectief in de aanval hadden wij geen antwoord op hun zone verdediging en onze man to man verdediging liet het afweten. Met 75-58 duidelijk verloren. Onze start was wederom niet scherp genoeg en Cobra Nova mocht van alle kanten van afstand raak schieten. In het eerste kwart keken we al tegen een 26-15 achterstand aan.
Lees het hele artikelzondag 27 januari 2013
H22-1 toont geen pit tegen Rowic thuis

Zaterdagmiddag een thuiswedstrijd tegen Rowic. We moesten vanwege dames prioriteiten verhuizen naar veld 1. Doordat de banken en de tafels dicht op het veld staan, lijkt dit veld veel smaller. Rowic toonde veel meer vechtlust dan wij.

Lees het hele artikelzondag 20 januari 2013
H22-1 komt gelukkig weg bij Racing Beverwijk

De scheidsrechters waren voor de wedstrijd druk bezig met de regeltjes en dat bleek een voorbode op de manier waarop ze gingen fluiten. Het eerste kwart was voor ons een ramp. Racing Beverwijk rende ons voorbij of hun nummer 9 mocht van alles binnen de bucket en als wij maar een poging waagden om te verdedigen werd dat bestraft met een persoonlijke fout.  Na het eerste kwart was het 17 – 4 voor Racing en wij waren wakker geschud. 

Lees het hele artikelzondag 13 januari 2013
H22-1 laat veerkracht zien tegen Red Stars thuis

Na een teleurstellende start vorige week tegen de Grasshoppers te Katwijk mochten we in de tweede helft van het seizoen nu thuis aantreden tegen Red Stars uit Soest. Voor het eerst wel geteld 9 man op het sheet mogen schrijven maar helaas is nog niet iedereen fit voor een hele wedstrijd.

Lees het hele artikelzondag 23 december 2012
H22-1 toont strijdlust en dat wordt beloond tegen Racing Beverwijk

Onze laatste wedstrijd van dit jaar thuis was feitelijk een inhaal wedstrijd. Dennis deed met ons mee en we hadden eindelijk weer eens 10 man op het wedstrijdsheet staan. We waren erop gebrand deze wedstrijd te winnen maar zo zag het er niet naar uit bij aanvang. Veel lange mannen bij Racing Beverwijk die .......

Lees het hele artikelmaandag 3 december 2012
H22-1 houdt het een helft vol tegen SVO uit

Afgelopen zaterdagmiddag op naar de Paperclip in de Leidsche Rijn. We waren helaas met slechts 7 spelers vertrokken met Jos als geblesseerde supporter op de bank. Jeroen ging het weer voorzichtig proberen deze wedstrijd en zijn enkel was goed ingepakt.

Lees het hele artikelzondag 18 november 2012
H22-1 schiet slecht maar verdedigend goed spel tegen Lions thuis

Het zou niet eens vreemd staan als de blessurebank bij H22-1 als starting vijf in het veld stonden. We moeten geduld hebben met het herstel. Gelukkig konden we deze thuis wedstrijd een beroep doen op de inzet van Dennis en Justin uit het onder 18-1 team van Mitchell. Wij begonnen met Martin, Finn, Coen, Amrith en Matthias in het veld. 

Lees het hele artikelzondag 11 november 2012
H22-1 maakt het onnodig spannend uit tegen Roba

Wederom konden we maar met maximaal 8 spelers van start gaan deze keer uit tegen Rotterdam Basketball. Jos ging helaas weer door zijn enkel tijdens de training afgelopen week – wat een pech, Leroy en Jeroen zijn nog herstellende van hun enkel blessure maar Coen was gelukkig klaar voor zijn eerste competitie wedstrijd met H22-1.

Lees het hele artikelwoensdag 7 november 2012
Wedstrijd voor Heren 22-1

De nog openstaande wedstrijd van Heren 22-1 tegen Racing Beverwijk is gepland op 22-12, 18:30 uur 
zondag 4 november 2012
H22-1 toont karakter en werklust tegen CobraNova

 Met nog steeds een lange lijst aan blessures mocht Binnenland H22-1 het thuis opnemen tegen CobraNova. We hadden een team gesprek gehad deze week en onze tactiek voor de komende wedstrijden doorgenomen.

Lees het hele artikelmaandag 15 oktober 2012
H22-1 speelt slechts 2 kwarten op niveau tegen BV Oegstgeest

Afgelopen zaterdagmiddag op naar Oegstgeest. We waren met 8 spelers deze keer en we hadden er zin in. 5 hadden slechts twee keer getraind dus de keuze voor de starting five was makkelijk gemaakt. We lieten ons volledig verrassen door BV Oestgeest in de eerste minuten. Na hun score zetten ze ons direct onderdruk op onze helft en daar hadden we verbazingwekkend veel moeite mee. De ballen gingen alle kanten op behalve naar medespelers...

Lees het hele artikelvrijdag 5 oktober 2012
Wedstrijd H22-1 gaat niet door

Door omstandigheden gaat de wedstrijd van Heren 22-1 thuis tegen Racing Beverwijk niet door, de wedstrijd wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum.
maandag 1 oktober 2012
H22-1 met bank vol enkel blessures verliest uit tegen Red Stars

Met slechts 7 man die konden spelen ging H22-1 sportief naar de uitwedstrijd tegen Red Stars te Soest. In het eerste kwart lieten we ons niet verrassen en ging de wedstrijd gelijk op. Na een 32 - 23 ruststand was de motor toch wel op bij ons en kreeg Red Stars teveel ruimte van ons.

Lees het hele artikelzaterdag 5 mei 2012
Beker in handen van HU22-1

Heren 22-1 had afgelopen woensdagavond thuis een oefenwedstrijd tegen Hurricanes. Een leuke game die gelijk op ging. Onder leiding van Gerard en Evert was het een sportieve avond. Na de eindstand van 50 – 50 had Hurricanes er meer zin om te winnen dan wij en zodoende liepen zij in de verlenging een paar punten op ons uit. Wie weet komen wij ze volgend seizoen nog ee paar keer tegen in de competitie.
Na de wedstrijd was er nog een momentje om even stil te staan bij ons kampioenschap in de 1e klasse Rayon West. De beker was binnen gekomen van de bond.
Snel even een plaatje schieten dan maar met de aanwezigen. De foto volgt binnen kort.
zondag 29 april 2012
Oefenwedstrijd HU22-1 en Jeugdtoernooi donderdagmiddag

HU22-1 speelt a.s. woensdagavond een oefenwedstrijd tegen Hurricanes om 20.00 uur op veld 1.

Beste basketballers/sters uit u10, u12 en u14,

Aanstaande donderdag 3 mei hebben wij vanuit de jeugdcommissie een verlaat koninginnedag-toernooi georganiseerd.
Het toernooi gaat om 14.45 van start en zal rond 17.15 eindigen. Het zou leuk zijn als alle u10, u12, u14 spelers die meedoen in thema komen. Dus trek je mooiste oranje basketbalshirt aan of kom in je rood-wit-blauwe basketbalkleding!
Kom allemaal meedoen en neem je ouders mee als publiek!

Wanneer? Donderdag 3 mei 2012
Waar? Sporthal de driesprong
Hoelaat? 14.30 aanwezig & 14.45 start toernooi
Thema? Koninginnedag

Groetjes en hopelijk tot donderdag,
De jeugdcommissie
 
maandag 9 april 2012
Heren 22-1 kampioen 1e kl Rayon West

Vrijdagavond 10-2-2012 hadden wij uit tegen River Krotters gewonnen en ook uit tegen MSV hadden wij recent gewonnen. De basis was gelegd voor een eerste plaats en die was niet meer in te halen. Mede omdat River Trotters nipt van MSV had verloren. Afgelopen zaterdagmiddag onze laatste competitie wedstrijd met de wetenschap dat we al kampioen waren. Je merkt dan toch dat de spanning er een beetje af is de laatste 2 weken en de mannen jolig zijn tijdens de trainingen. Full court in de Driesprong deze laatste wedstrijd dus dat wordt rennen!
Lees het hele artikelzondag 18 maart 2012
Heren 22-1 wint met enige moeite van SVO thuis

Een wedstrijd tegen een naar mijn mening wat mindere tegenstander is geen garantie voor een eenvoudige thuis wedstrijd. We kregen SVO op bezoek die vorige week verrassend River Trotters hadden verslagen. Door blessures en andere verplichtingen was onze guard lijn bezet met Jos (en Jos …. lees verder).

Lees het hele artikelzondag 11 maart 2012
Heren 22-1 op zoek naar winst in Bunschoten tegen BC shooters

De coach heeft geen goede ervaringen met Shooters teams uit Bunschoten en thuis hadden wij van hun verloren, dus we hadden duidelijk een uitdaging op de agenda staan deze zaterdag. Tel daarbij op de magere voorbereiding met slechts 8 spelers op de training van afgelopen woensdag.

Lees het hele artikelzondag 4 maart 2012
H22-1 twee keer tegen MSV en dat viel niet mee

H22-1 speelde vorige week uit tegen MSV, en gisteren thuis tegen MSV. Hoe deze beide wedstrijden uitpakten? Lees 2 de verslagen!

Lees het hele artikelzondag 19 februari 2012
Heren 22-1 boekt een eenvoudige overwining op Fairmount uit

Heren 22-1 ging deze keer 10 man sterk naar Hendrik Ido Ambacht voor de uitwedstrijd tegen Fairmount. Afgelopen week was niet iedereen fit en op de trainingen aanwezig. Fairmount speelt thuis in een wat vreemde hal, half onder de grond, en hun zone verdediging is niet favoriet bij ons. De wandeling naar de sporthal was een koude douche omdat we een eindje moesten omlopen om er te komen. 

Lees het hele artikelzondag 12 februari 2012
Heren 22-1 pakt de broodnodige 2 winstpunten uit bij River Trotters

Vrijdagavond 10-2 uit naar Hardinxveld Giessendam tegen River Trotters Heren 20-1 team dat na 4 wedstrijden nog ongeslagen was. Je kunt wel stellen dat we hier te maken hebben met een lokale derby gezien de hoeveelheid bekende gezichten en het hartelijke welkom. Wij hebben een goede warming-up en zijn zichtbaar aanwezig in de hal. 

Lees het hele artikelmaandag 6 februari 2012
Uitwedstrijd Faimount - Heren 22-1 is gepland

Uitwedstrijd Fairmount - Heren 22-1 is gepland op za 18-02, 1700 uur. 
maandag 30 januari 2012
Moeizame uitwedstrijd tegen SVO 20-1 met Binnenland Heren 22-1

Een zwaar bevochten overwinning van H22-1 uit tegen SVO te Utrecht met een gescheurde lip voor Jos die naar het ziekenhuis moest om het te laten hechten.

Lees het hele artikelmaandag 23 januari 2012
Valse start Heren 22-1 thuis tegen BC Shooters

Een nieuwe indeling voor de tweede helft van de competitie met geheel andere tegenstanders voor Heren 22-1. Ons team telt twee nieuwe gezichten. Martin Westerhof, hersteld van een blessure, en Dane van Linden maakten hun debuut. Het begin van de wedstrijd liet even op zich wachten omdat we slechts 1 scheidsrechter hadden. Gelukkig was Mo in de zaal en wilde hij wel mee fluiten. Prima dat hij er was en hij floot zeker een goede wedstrijd.

Lees het hele artikelzondag 11 december 2011
H22-1 verliest thuis van Westland Stars met 4 man in het veld

Met slechts 7 spelers en drie geblesseerde teamleden op de bank, Leroy, Nick en Jeroen H, begonnen we sterk tegen Westland. Spierbal zorgde voor een 4-0 opening en het duurde even alvorens Westland tot scoren toe kwam.
 

Door twee flinke enkel blessures deze week tijdens de training bij Leroy en Jeroen H. moesten we terug vallen op extra inzet vanuit H22-2. Amrith als guard erbij gevraagd en gezien de lengte bij Westland was Arsenio, die de laatste tijd voortgang laat zien, gevraagd mee te doen.

Lees het hele artikelzondag 27 november 2011
Heren 22-1 wint met teamspel overtuigend van BS Leiden

Wij hadden al twee keer uitgespeeld tegen BS Leiden en gewonnen van ze. Dit weekend dan thuis in de Driesprong. Door blessures, Mitchell, Stef en Nick, en andere prioriteit zaken waren wij slechts met 7 man. BS leiden was ook met 7 spelers komen opdagen, zodoende was dit in evenwicht. Wij van start met Jos en Amrith als guards, Thomas en Spierbal als forwards en Finn rond de bucket. Het eerste kwart ging bij ons moeizaam van start. We stonden al direct tegen een paar punten achterstand aan te kijken in het veld.

Lees het hele artikelzondag 20 november 2011
In de mist sporthal gevonden en gewonnen!

Het was even schipperen deze keer wie mee konden gaan met U22-1 omdat ongeveer gelijktijdig U22-2 een thuis wedstrijd moest spelen. Stef en Jeffrey gingen mee en we misten Mitchell en Nick, die beiden geblesseerd zijn. Met de knie van Mitchell valt het enigszins mee die zit al weer op de hometrainer. Een MRI scan is nodig om te weten wat er mis is met Nick zijn knie. We moesten uit in Nieuwegein zijn. Netjes het adres, heemraadsweide ingetikt van de site maar dat brengt ons naar een plek waar wel een nieuwe sporthal stond echter met bouw hekken eromheen.

Lees het hele artikelzondag 6 november 2011
Westland Stars wederom te sterk voor JU22-1 team Binnenland
Vorige week hadden wij thuis dik verloren van Westland. We konden ze bijhouden tot de rust maar in het derde en vierde kwart konden wij onder hun druk geen samenspel meer laten zien in de aanval en wat wij wel aanvallend van afstand schoten viel er niet in. Westland zette ons telkens na hun score flink onder druk en daar wij hadden moeite mee, ....  
Lees het hele artikelzondag 16 oktober 2011
JU22-1 lekker op dreef tegen New Starts thuis

Start herfst vakantie en een heerlijk weertje buiten dit weekend. Wij mochten zaterdagmiddag om 14.00 uur thuis spelen na de wedstrijd van J20-1. Deze keer een lekker lang veld voor ons tegen New Starts en dat is goed voor de conditie mannen.

Lees het hele artikelzondag 9 oktober 2011
Heren 22-1 pakt de punten uit tegen BS Leiden
Eerst een korte introductie. Heren 22-1 speelt in de “1211”competitie op rayon west niveau. Dit jaar onder de aansturing van een nieuwe trainer/coach die vorig jaar Dames 2 deed. 

Het volledige team bestaat uit maximaal 12 man, maar er is dit seizoen ook een heren 22-2 team en sommigen hebben andere verplichtingen als wij een wedstrijd spelen. 

Teampagina >>>>>
Lees het hele artikelwoensdag 14 september 2011
Wedstrijdwijzigingen voor Heren 22-1

In de competitie van Heren 22-1 is BV Leiderdorp vervallen. In deze poule worden tussen de overgebleven teams 1,5 competitie gespeeld, zie het schema in het Wedstrijdprogramma/Taken. Thuiswedstrijd 15-10 is nu definitief vastgesteld!

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.