Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 17 april 2018
Binnenland VU14-1 KAMPIOEN , na overtuigende winst op Squirrels VU16-1

Na de winst op Jump ‘80 op 07-04 , had Binnenland VU14-1 haar pijlen weer naar boven gericht .... richting de koploper Squirrels VU16-1.

Echter bleek dat Squirrels diezelfde avond op 07-04 om 18:15u , punten had laten liggen in een thuiswedstrijd door te verliezen van Juventus!

Er werd door de team-manager en coaches het nodige rekenwerk gedaan ....

Bij winst op Squirrels met 3 punten ( uit met 2 punten verloren ) zou Binnenland VU14–1 bovenaan eindigen en op onderling resultaat reeds kampioen zijn!

 

Lees het hele artikeldonderdag 12 april 2018
Binnenland VU14-1 mentaal sterk in wedstrijd tegen Jump 80

Voor de verandering deze keer de wedstrijd op vrijdagavond , aangezien dit een inhaalwedstrijd betreft die opnieuw ingedeeld moest worden.
 
Met dank aan iedereen voor de organisatie op het veld en achter de bar ..en tevens voor het invallen als scheidsrechter of als tafelaar.
 
Voorafgaand aan de wedstrijd ontvangen we in de bestuurskamer met alle aanwezige ouders en speelsters een korte uitleg van Linda en Lisa over de deelname aan het NJK 2018.
Binnenland zal in een aantal leeftijdsklasses deelnemen aan de voorrondes op 28 april in Leiden.
 
Na de uitleg over het NJK 2018 , kunnen we direct richting veld 2 waar de instroom-training M10/12 bijna afgerond is. Alles loopt gesmeerd , het veld is snel opgebouwd en iedereen is op tijd aanwezig , alles staat snel klaar inclusief Tablet voor de registraie van de wedstrijd via de NBB APP.
 
Lees het hele artikelwoensdag 28 maart 2018
Binnenland VU14-1 herpakt zich in uitwedstrijd tegen Juventus VU16-1

 Deze zaterdag gaan we richting Schiedam op bezoek bij Juventus VU16-1.

De thuiswedstrijd werd overtuigend gewonnen met  79 - 43 , dus de vooruitzichten zijn goed !

We vertrekken op tijd met 7 speelsters vanaf de Driesprong , een aantal meiden van 14-1  inclusief coach Lisa hebben vooraf nog even bij 14-2 gekeken, maar daar loopt het niet helemaal volgens plan.
De meiden van 14-2 hebben een goede kans op een overwinning op Helmink Heroes , maar hebben in de 1e helft vooralsnog grote moeite om op gelijke hoogte te blijven.

Lees het hele artikelwoensdag 21 maart 2018
Binnenland VU14-1 loopt vast bij JUMP 80

De meiden van VU14-1 hebben een lange onderbreking gehad qua wedstrijden ( een volledige maand )  , doordat de wedstrijd van JUMP'80 verzet was.

Uiteraard liepen de trainingen gewoon door , dus ze hebben niet helemaal stil gezeten!

Deze zaterdag was het eindelijk zover om de confrontatie aan te gaan met een voor ons nog onbekend team. Binnenland VU14-1 blijft tot nu toe goed overeind in de VU16 poule , dus we zijn positef gestemd.Echter zijn we niet helemaal op volle sterkte. Coach Lisa blijft in de Driesprong achter ter voorbereiding op de Dames 1 wedstrijd diezelfde avond. Myrthe zal met ondersteuning van de team-manager ( ondergetekende ) het coachen voor haar rekening nemen.

Lees het hele artikelwoensdag 31 januari 2018
Overtuigende Winst voor Binnenland VU14-1 in 2de wedstrijd

Deze zaterdag als 2de competitiewedstrijd , de thuiswedstrijd tegen JUVENTUS VU16-1.

Het team moet het deze keer stellen zonder Marry , die zich helaas ziek heeft moeten melden.
Deze keer is wel de beurt aan vaste bankspeelster Charity om zich bij de gelederen aan te sluiten.

Coach Lisa overweegt toch nog wat extra versterking in te lenen bij VU14-2 en doet navraag bij Coach Desire.
Sema en Zoey zijn mogelijke opties .... uiteindelijk wordt er besloten dat Zoey deze keer mee doet.

Sema is op de goede weg terug van een vervelende knieblessure , wellicht dat 2 wedstrijden spelen nu even geen goed idee is.

Lees het hele artikelwoensdag 24 januari 2018
Binnenland VU14-1 blijft overeind in VU16 competitie

De meiden van VU14-1 zijn de 2 de helft van de competitie gestart in een VU16 poule, waar als eerste een uitwedstrijd tegen Squirrels VU16-1 op het programma stond in Berkel en Rodenrijs.

Het verzoek om in de eigen leeftijdsklasse U14 een klasse hoger te spelen is helaas tot grote teleurstelling van de Coaches en het team niet ingewilligd.

Maar daar laten deze meiden zich niet door uit het veld slaan !

Voordat we richting Berkel en Rodenrijs kunnen vertrekken spelen Rochella en Saar in de Driesprong nog 3 periodes mee bij VU16-1. Waarbij Saar voor de eerste keer bij VU16-1 mag invallen. Vorige week viel de invalbeurt ten deel aan Maya bij de uitwedstrijd van VU16-1 in Tubbergen.

Wellicht liggen er nog invalbeurten voor andere VU14 dames in het verschiet?

Lees het hele artikeldinsdag 21 november 2017
Teampagina Meisjes 14-1

Zoals uit het wedstrijdverslag van gisteren blijkt zijn de meiden van VU14-1 hard op weg naar het winterkampioenschap.

Er is ook een eigentijdse "VU14-1" teamfoto gemaakt.

Go Girls!
 

Lees het hele artikelmaandag 20 november 2017
Binnenland VU14-1 herovert koppositie in uitwedstrijd tegen BOB

De meiden van VU14-1 hadden een behoorlijk indrukwekkende reeks op papier gezet. Met een gemiddelde van 100 punten per wedstrijd , tot het moment dat de thuiswedstrijd tegen BOB kwam ( 28-10-2017 ) en de dames hun eerste verlies moesten noteren.

Weliswaar maar met 4 punten verschil , maar er bleek dus een geduchte tegenstander in de poule aanwezig te zijn...

Door de overwinning van BOB op Binnenland werden de meiden van de 1e plaats verdrongen.

De opdracht deze zaterdag was dus duidelijk , de uitwedstrijd tegen BOB met minimaal 5 punten verschil winnen!!

Het hele artikel is met een HELEBOEL foto's!!!

 

Lees het hele artikelvrijdag 29 september 2017
VU14-1 Heeft in eerste thuisgame de "doelstellingen" goed in beeld

Binnnenland VU14-1 maakt zich klaar voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen , de coaches Lisa en Myrthe zijn deze wedstrijd op volle sterkte aanwezig.

In de aanloop naar de wedstrijd worden er door Kirsten een Maya " Taarten " gebakken om na afloop van de eerste thuiswedtrijd te nuttigen.
Coach Lisa heeft alvast haar bestelling doorgegeven !!

Deze wedstrijd maakt Paula Pothaar Gonzalez in de competitie haar debuut als bankspeelster , Charity Stegers speelt deze keer mee met VU14-2 maar laat de " Taart " natuurlijk niet aan zich voorbij gaan , zij heeft immer ook een bijdrage geleverd aan de 29-101 overwinning van vorige week.

Lees het hele artikeldinsdag 19 september 2017
Binnenland VU14-1 start de competitie met taart

Zaterdagochtend 16-09-2017 verzamelen we ons om 09:15u bij de Driesprong.... voor de uitwedstrijd naar BS Leiden VU14-2  , iedereen is netjes op tijd en zoals altijd aan vervoer/auto's geen gebrek.

Els laten we deze keer met iemand meerijden ?? , dat gaat een stuk vlotter als onze oefenwedstrijd tegen Leiden VU14-1 van 02-09-17.

Op de laatste training zijn nog even de witte reserve tenues geregeld ( met dank aan Els ! )  ... Leiden speelt immers ook in het blauw ....dus dat gaat goed!

Helaas moet het team het zonder coaches : Lisa en Myrthe stellen , vanwege het toernooi in Luxemburg waar Dames 1 speelt.......

Lees het hele artikelvrijdag 23 juni 2017
Selectie Meisjes u14

Alle meisjes van u14 gaan aankomend seizoen samen trainen in één trainingsgroep. Zij gaan twee keer per week trainen onder leiding van Lisa, Myrthe en Desiré. Op zaterdag worden de meisjes gesplitst in twee wedstrijdteams. Er is een aantal meisjes dat als bankspeler op de lijst staat. Per weekend zal worden bekeken met welk team de meisjes meegaan.

Alle meisjes die bij wedstrijdteam u14-1 staan, worden ook verwacht op de woensdagtraining van CBV Binnenland om verder te werken aan hun skills. De meisjes die bij wedstrijdteam u14-2 staan, zijn hier uiteraard ook van harte welkom, maar zijn niet verplicht.

u14-1 (o.l.v. Lisa):

 1. Saar van Oosten
 2. Amy Smiet
 3. Maya van Driel
 4. Milou van Vliet
 5. Souhaila Badaoui
 6. Kirsten de Rooy
 7. Rochella van la Parra
 8. bankspeler - Marry van Kammen
 9. bankspeler - Charity Stegers
 10. bankspeler - Paula Pothaar Gonzalez

u14-2 (o.l.v. Desiré)

 1. Marry van Kammen
 2. Charity Stegers
 3. Paula Pothaar Gonzalez
 4. Anouk Smit
 5. Sema Borsboom
 6. Kyra le Lange
 7. Fae van den Ende
 8. Zoë Happel
 9. Zoë Severijn
 10. Laura Heijmans
 11. Julia Groenewegen
Lees het hele artikeldonderdag 31 maart 2016
Binnenland Vu14 niet door naar het NK

Op tweede paasdag mochten er een tiental meiden strijden om het afdelings/rayon kampioenschap van Zuid-Holland Zuid (west). Er waren in totaal drie ploegen die zich ingeschreven hadden, naast ons Grasshoppers en Lokomotief.

Wil je weten hoe het afliep? Lees dan snel verder!

Lees het hele artikelzondag 7 juni 2015
The day after: Vier U14 Binnenlanders in Oranje!

The day after:  Vier U14 Binnenlanders in Oranje!

Na het kampioenschap op zaterdag in Bemmel was er vandaag weer heugelijk nieuws. Vier meiden kregen te horen dat zij door zijn voor de definitieve selectie van het Nederlands Team U14. Dit team zal tussen 18 en 21 juni de Oranje kleuren verdedigen in Copenhagen Invitational 2015 in Denemarken. 
 
Een uitermate goede prestatie van dit viertal die na gisteren al een beker opgetild te mogen hebben nu dus ook in de oranje kleuren voor een beker mogen gaan spelen.

Op de foto van links naar rechts: Chermensa Van La Parra, Eva van Oosten, Jade Blagrove en Birgit Jaape.

 
Lees het hele artikelzondag 7 juni 2015
VU14-1 NEDERLANDS KAMPIOEN 2015

Zaterdag 6 juni gaat bij de CBV Binnenland de boeken in als een historische dag. De Barendrechtse meiden moesten op de tweede dag van het Nederlandse Kampioenschap strijden tegen Jolly Jumpers en Dozy Den Helder. Twee weken eerder werd al gewonnen van Groningen en Baros Breda, waardoor de meiden van coaches Michel Appers en Linda Appers al op weg waren richting de titel.

De eerste wedstrijd van de finale dag werd er gespeeld tegen Jolly Jumpers uit Tubbergen. De (neutrale) sporthal in Bemmel werd gevuld met Tubbergse en Barendrechtse fans. De sfeer zat er al goed in, de blauwe toeters werden naar voren gehaald en de oren begonnen al lichtelijk te suizen.

Zoals het bij finale games hoort worden alle meiden voorgesteld aan het publiek en dan kan de wedstrijd ook echt beginnen. Uiteraard begint het team zenuwachtig, maar eigenlijk wel goed, aan de eerste minuten. Alleen het afronden van de kansen lukte niet helemaal. Binnenland heeft een klein overwicht, dat aan het einde van de eerste periode tot uiting komt in een kwart stand van 16-10 in het voordeel van de rayon west kampioenen. De tweede periode laat veel ups en downs zien. De voorsprong wordt weggegeven, maar ook weer terug gepakt en dus blijven we voorstaan met slechts 2 punten.

Lees het hele artikelmaandag 25 mei 2015
Binnenland MU14 op koers voor NK

Twee weken na het behalen van het kampioenschap van district West mocht Binnenland MU14 gaan strijden om het kampioenschap van Nederland. Vijf teams strijden onderling in twee weekenden om de NK titel.

Lees het hele artikelzondag 10 mei 2015
MEIDEN U14 KAMPIOEN VAN RAYON WEST

Onder leiding van Michel Appers, Lisa van de Adel en Wilma van der Hulst werd de afgelopen weken getraind met een gelegenheidsteam, dat werd gevormd door meiden uit MU14-1, MU16-2 en MU16-1.

Tijdens het toernooi op zaterdag 9 mei 2015 konden de meiden van Binnenland in de leeftijdscategorie tot en met 14 jaar zich kwalificeren voor het Nederlands kampioenschap. Er moest wel afgerekend worden met vier tegenstanders. 

Klik op "lees verder" voor een volledig verslag van deze bijzondere dag die ervoor gezorgd heeft dat ons MU14 team ook mee mag doen aan het Nederlands Kampioenschap!

Lees het hele artikelwoensdag 9 april 2014
Binnenland m16#bluenation wint van Uball m16 en plaatst zich voor de p


Michael Jordan: "Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships."

Dinsdag 8 april, reisde het m16-rayonteam van Binnenland af naar Utrecht om daar tegen Uball een plaatsingswedstrijd te spelen en bij winst deelname aan de play offs af te dwingen. In een zinderende wedstrijd plaatst m16 zich ten koste van de talentvolle Utrechtse formatie. 

Absolute uitblinkster van deze wedstrijd is Imke van Genderen met 23 punten.

Lees het hele artikelzondag 6 april 2014
Uitnodiging informatieavond Basketball Academy Rotterdam m12-14-16-18

In het nieuwe basketball seizoen gaat CBV Binnenland intensief samenwerken met Basketball Academy Rotterdam.

Basketball Academy Rotterdam biedt een topsportomgeving voor getalenteerde en ambitieuze meisjes uit de U14, U16 en U18 competitie.

Wil je hier meer informatie over?

Kom dan naar de informatie avond van donderdag 10 april om 20.00 uur in de Driesprong.

Lees het hele artikelzondag 30 maart 2014
m14-1m16-2

m14.1/16.2 ging naar de bekerfinale met de bus mogelijk gemaakt door de club van 100.


Namens de fans hartelijk dank                          

Lees het hele artikeldinsdag 25 maart 2014
m14-1m16-2

m 14.1/16.2 De wedstrijd tegen Forwordians, 29 maart  is verzet.

Reserveer dus een plaats in de bus voor de bekerfinale dames 1: l.vandenadel@cbvbinnenland.nl

Programma van zaterdag, 29 maart:

12.15 uur m12.1 aanmoedigen voor het kampioenschap

14.15 uur pannenkoeken eten in de Tipp Inn voor alle meisjes die een plaatsje gereserveerd hebben ook van andere meisjesteams! Geef je even op bij Judith: judith.adelfamily@upcmail.nl, zodat ik weet hoeveel pakken pannenkoekenmix wij moeten bakken.

16.30 uur vertrek met de bus naar Wychen om Binnenland dames1#bluenation aan te moedigen.

Doe een blauw T-shirt aan. Ons teneushirtje kan ook! Toeters worden uitgedeeld!

Lees het hele artikelzondag 16 maart 2014
m14-1m16-2 The Jumpers vs Binnenland

Michael Jordan: "When I was young, I had to learn te fundamentals of basketball. You can have all the physical ability in the world, but you still have to know the fundamentals."

m14.1/16.2 vs The Jumpers te Den Haag. 15 maart speelde Binnenland in Den Haag tegen The Jumpers. De wedstrijd start een kwartier te laat, omdat er geen scheidsrechters zijn. Als er dan toch iemand van de tribune komt, kan de wedstrijd beginnen. 

Lees het hele artikelzondag 16 maart 2014
m14-1m16-2 vs Grasshoppers m16-2

Jerry West: "You can't get much done in life if you only work on the days when you feel good."

m14.1/16.2 Binnenland vs Grasshoppers m16.2 thuis en uit vs The Jumpers m16.1. Dubbel wedstrijdverslag. Op 8 maart speelde m14.1/16.2 thuis tegen Grasshoppers m16.2 en op 15 maart speelde m14.1/16.2 in Den Haag tegen The Jumpers. Zoals als vaker gezegd, is het team een leeftijdsklasse hoger gaan spelen na de Kerst om maximale tegenstand te krijgen. Dat lukt. Fysiek moeten de Barendrechtsen iedere wedstrijd alles uit de kast halen en er zit een stijgende lijn in de ontwikkeling.Tactisch gaat het nog niet altijd naar wens van de coaches, maar het doorzettingsvermogen is super! De meisjes draaien mee in de top van deze m16-eerste klasse regio.

Lees het hele artikeldonderdag 6 maart 2014
M14.1/m16.2 DAS-Binnenland wint bij DAS: 27-37

Larry Bird: "I've got a theory that if you give 100 percent all of the time, somehow things will work out in the end."

Afgelopen zaterdag speelde M14.1/16.2 in Delft tegen DAS. Zonder coach Judith dit keer. De meiden waren gemotiveerd om alles te laten zien waar ze de afgelopen weken zo hard op getraind hadden.

Lees het hele artikelzondag 9 februari 2014
mu14-1-16-2

Sponsor Liaan geeft een aantal jeugdteams een leuke bidon. M14.1/m16.2 is er blij mee!

Liaan bedankt.
 
zondag 9 februari 2014
mu14.1-16-2 wint van zichzelf maar verliest de wedstrijd

Charles Barkley: "If you are afraid of failure you don't deserve to be successful!"

m14.1/16.2 wint van zichzelf, maar verliest de wedstrijd: 46-47. Onder toeziend oog van ouders en bekenden, treedt m14.1/16.2 aan tegen Forwordians m16.1. Het lengteoverwicht van de tegenstandsters imponeert direct. Er komt een echt m16-team binnen. Maar het zou tegen de mentaliteit van m14.1/16.2 ingaan als deze uitdaging niet aangegaan werd.

 

Lees het hele artikelzondag 2 februari 2014
mu14.1-16-2

Magic Johnson: "Ask not what your teammates can do for you. Ask what you can do for your teammates." M14.1/m16.2 pakt ook de winst in de uitwedstrijd tegen Springers. 41-54. Zaterdag, 1 februari, treedt m14.1/m16.2 aan in Waddinxveen. Vanaf de eerste seconde tot de laatste wordt duidelijk dat de formatie van coaches Wilma en Judith als één man (vrouw) zullen vechten voor de winst.

Lees het hele artikelzondag 26 januari 2014
m14.1-16-2

Michael Jordan: "Obstacles don't have to stop you. If you run into a wall, don't turn around and give up. Figure out how to climb it, go through it, or work around it."

Zaterdag 25 januari speelde m14/16.2 thuis tegen The Jumpers m16.1 uit Den Haag. Coaches en team hebben het voornemen om de resultaten van de vorige wedstrijd te verbeteren. Winnen is altijd een doel, maar zelf over de 35 punten gaan en de tegenstandsters onder de 50 houden, zou al heel mooi zijn voor de jonkies in deze mu16-klasse. Het doel werd ruimschoots gehaald. Winst: 56-31

Lees het hele artikelmaandag 20 januari 2014
Grasshoppers mu16-2 vs Binnenland mu16-2

In 2014 is Mu14-1 ingeschreven als mu16-2. Na veel winstpartijen met een verschil van 30 punten of meer in de mu14-regio besloten coaches Wilma en Judith dat het leerproces boven winnen komt. Bij gebrek aan een meisjes rayonklasse gaat mu14-1 met dezelfde meisjes als voorheen verder in een hogere leeftijdsklasse. De eerste wedstrijd treedt het kersverse mu16-2 aan tegen Grasshoppers m16-2. Een geduchte tegenstander.cheeky

Lees het hele artikelwoensdag 11 december 2013
Mooie overwinning Mu14-1

Afgelopen zaterdag speelde de meiden van u14-1 hun laatste competitie wedstrijd van dit winterseizoen. Met Florianne ziek en Iris nog steeds geblesseerd  waren we met 8 gedreven speelster die er alles aan gingen doen om te winnen.  De uitwedstrijd hadden we namelijk verloeren met 5 punten.

In de basis begonnen Jade, Simone, Evi, Birgit en Eva. De spelletjes 5 en hoog zaten er goed in en dus hadden we binnen 5 minuten spelen al een voorsprong van 9 punten. Verdedigend zag het er goed uit en vooral door het veld breed te houden was er genoeg ruimte om naar de basket te gaan. Na 1 periode stond het 20-8.

Lees het hele artikelzondag 1 december 2013
Mu14-1 wint met gemak

Afgelopen zaterdag hebben de meiden van mu14 gespeeld in Gorinchem. De thuiswedstrijd ging ons gemakkelijk af maar je mag er natuurlijk niet te makkelijk over denken. Met Iris nog steeds geblesseerd, Simone afwezig, Birgit terugkomend van een blessure en Eva  niet helemaal fit wisten we dat we als team aan de slag moesten. Coach Judith was wel van de partij.

Lees het hele artikelmaandag 18 november 2013
Ondanks veel blessure leed wint mu14-1 overtuigend

Zaterdag  speelde mu14-1 thuis tegen Divine. Als tegenstander altijd moeilijk en met de vele blessures in het team (Birgit knie, Elanur vinger) en de afwezigheid van Eva wisten we dat we er hard aan moesten trekken. Gelukkig wilde Noami van mu12 ons helpen en kwam erbij zitten op de bank.

Vrijdag voor de wedstrijd was er in de training een begin gemaakt met het aanleren  van een nieuw spelletje Hoog. Iets wat altijd lastig is maar wat de meiden in de wedstrijd mooi hebben kunnen oefenen en met succes!

Lees het hele artikeldonderdag 17 oktober 2013
Winst voor mu14-1

Afgelopen zaterdag was voor de meiden van mu147—1 alweer de 4e wedstrijd dit keer tegen Goba. De meiden waren gebrand om, na het overweldigend  verlies tegen River Trotters, een goede wedstrijd neer te zetten. We moesten zonder Simone omdat zij een weekend weg was.

Met Florianne, Eva, Elanur, Iris en Jade in de basis gingen we voortvarend van start. 

Lees het hele artikeldonderdag 10 oktober 2013
Winst en verlies voor meisjes u14-1

Afgelopen 2 weken hebben de meiden van u14-1 twee wedstrijden gespeeld. Op zaterdag 28-9 was de wedstrijd  tegen het u14 team van Divine. We waren helemaal compleet dus gingen we met 10 meiden naar Rotterdam.

Met Evi, Iris, Desiree, Eva, en Jade in de basis gingen we goed van start. De wedstrijd was in evenwicht en de scores gingen over en weer. In de 8e minuut scoorde bij Divine 2 driepunters. Die hadden we nog niet vaak in de wedstrijd meegemaakt. En daar waren we van onder de indruk. Stand in de 1e periode 13-10

Lees het hele artikelmaandag 23 september 2013
De club van 100 voorziet mu14-1 van trainingsmateriaal

De club van 100 heeft een bijdrage gegeven voor trainingsmateriaal van mu14-1. Trainster Judith heeft nu de beschikking over rode, witte en blauwe markeringsstippen. Afgelopen maandag werd in de Lagewei voor het eerst getraind met deze stippen.

 

Lees het hele artikelzaterdag 21 september 2013
Meisjes u14-1 maakt vliegende start

Afgelopen vrijdag moest mu14 aantreden voor de eerst wedstrijd.

Na een maand  hard trainen en werken aan de conditie gingen we vrijdagavond op bezoek bij River Trotters. De meiden waren een beetje gespannen, coach Wilma moest ook nog een beetje wennen zo zonder coach Judith op de bank maar het was gezonde spanning.

Het warm lopen liep op rolletjes. Het One Team , Work Hard klonk strijdlustig en .....

Lees het hele artikelzaterdag 16 maart 2013
River Trotters mu14 vs Binnenland mu14.1

                                  Vrijdag, 15 maart. 

             Rivers Trotters mu14 vs Binnenland mu14.1: 

                          Team tijdelijk buiten dienst

Lees het hele artikelzondag 10 maart 2013
mu14-1 Binnenland

Hoe het mu14.1 vergaat in het Rayon

Sinds de kerstvakantie komt mu14.1 uit in het Rayon. Nadat alle wedstrijden, op één na, in de regio dik gewonnen worden, besluit de tc dat het tijd was voor promotie naar het Rayon. Dat is even schrikken, maar de coaches Wilma en Judith kiezen voor het leerproces boven het winnen op een gemakkelijke manier...

Lees het hele artikelmaandag 14 januari 2013
Verlies voor mu14-1 met een gouden randje vs Leiderdorp

In de eerste wedstrijd in het rayon van mu14.1 verliest de ploeg van coaches Wilma en Judith van Leiderdorp. 47-57. De nieuwe indeling is voor de coaches en het team een hele uitdaging. De jonge ploeg telt 5 speelsters in de leeftijd van mu12 en 2 eerstejaars mu14 speelsters.

Lees het hele artikelzaterdag 22 december 2012
Pannenkoekenfeestje dankzij Club van 100

 Mu14 en Mu12 bezochten vrijdag de final four in Amsterdam.

Voorafgaande aan het bezoek was er een pannenkoekenfeestje in de kantine. De club van 100 vergoedde de kosten. Super leuk natuurlijk. Er waren weer genoeg moeders zo lief om de pannenkoeken te bakken. Hartelijk dank namens alle meisjes en trainers.
maandag 10 december 2012
Mu14.1 vs CADY '73

Zaterdag, 8 december, 9.00 uur. De sporthal gaat vertraagd open, maar als het dan zover is, staat mu14.1 wakker op het veld.

Na één minuut stilte ter nagedachtenis aan de scheidsrechter in het amateurvoetbal en een oproep van onze voorzitter om de vrijwilligers te waarderen voor hun belangrijke werk start de wedstrijd tegen CADY.
 

Lees het hele artikelzaterdag 1 december 2012
mu14-1 vs River Trotters uit

Hardinxveld Giessendam, 1 december. Ondanks Sinterklaasbezoek verliest mu14.1 van een veel beter spelend River Trotters.
 
Zie ook de foto's vanaf de River Trotters site >>>>> 

Lees het hele artikelmaandag 19 november 2012
mu14-1 vs RZ

Winst voor mu14.1 vs RZ in een zeer matige generale repetitie. In de laatste wedstrijd vóór de echte super game van het seizoen tegen River Trotters op 1 december a.s. presteert mu14.1 onder de maat. De winst wordt wel gepakt ondanks het feit dat RZ zeer goed en fysiek tegenstand biedt.


 

Lees het hele artikelmaandag 12 november 2012
mu14-1 boekt klinkende zege tegen Juventus 14-111

Zaterdag 10 november, Schiedam. Eén dag voor de dag der zotten (de elfde van de elfde) speelde mu14.1 een te zotte wedstrijd tegen Juventus. Anderhalf uur later dan gepland wordt er gestart met de wedstrijd. De Schiedamse meisjes waren al voor de wedstrijd ruzie aan het zoeken met de Barendrechtsen, die zich echter niet van de wijs lieten brengen. Eva, Tessa, Cyriella, Desiree en Jade starten de wedstrijd en laten gelijk zien waarvoor mu14.1 altijd komt: winnen. Periode 1: 2-27.
 

Lees het hele artikeldinsdag 30 oktober 2012
mu14-1 vs Hurricanes

Zaterdag, 27 oktober mu14-1 vs Hurricanes mu14-1 wederom winst

Onder leiding van de scheidsrechters Joost en Githa barst het zeer gemotiveerde mu14.1 los. Alleen Cyriëlla is nog op vakantie. De feiten op een rijtje  :


 

Lees het hele artikeldonderdag 25 oktober 2012
mu14-1 uit tegen Cady '73

 Zaterdag 20 oktober speelde mu14.1 bij Cady '73. Als de uitslag iets zou moeten zeggen over het spel dan zou je denken dat het een prima pot was: 24-92. Toch niet. Een erg rommelige wedstrijd met weinig organisatie; Zonder Cyriella en Eva, die op vakantie zijn, maar met Bo en Florianne wordt aan de wedstrijd begonnen. 

Lees het hele artikelzondag 7 oktober 2012
12-13 mu14-1 vs River Trotters

Na twee makkelijke overwinningen was deze zaterdag de topper in onze klasse:

Binnenland mu14.1 vs River Trotters mu14.1.

Coaches Wilma en Judith gaan altijd uit van eigen kracht, maar  de afgelopen seizoenen hebben uitgewezen dat River Trotters een geduchte tegenstander is.

Lees het hele artikelzaterdag 29 september 2012
Mu14 wint simpel de eerste twee wedstrijden van het seizoen

Mu14 wint simpel de eerste twee wedstrijden van het seizoen. 58-12 thuis tegen Juventus en 27-106 bij RZ.

De eerste wedstrijd verloopt zeer chaotisch. Het is dat Tessa en Cyriëlla hun koppie erbij houden en gewoon lay ups blijven lopen, anders had ....

De tweede wedstrijd verloopt al met veel meer beleid en de meisjes van coaches Wilma en Judith hebben deze week heel goed getraind op passen en insnijden.

Lees het hele artikelzondag 23 september 2012
Wijziging voor Meisjes 14-1

De uitwedstrijd van Meisjes 14-1 op 20 oktober bij Cady is verplaatst naar 15:00 uur op de zelfde dag.
donderdag 31 mei 2012
mu14- Marlous Nieuwveen Basketball Camp in Katwijk

Beste basketballsters/basketballers. Heb je zin om je basketballskills te verbeteren en wil je op basketballkamp? Jeugdleden opgelet!

Lees het hele artikelzondag 13 mei 2012
mu14 openselectietraining

Alle meisjes met geboortjejaar 1999-2000 kunnen komen trainen op maandag in de Lagewei, 17.30 uur - 19.00 uur. Meisjes met geboortejaar 2001-2002 die graag bankspeelster worden mogen ook komen.

Trainsters: Wilma & Judith   Judith.adelfamily@upcmail.nl
maandag 16 april 2012
mu14 rayontoernooi

21 april Rayontoernooi mu12 en mu14.

In samenwerking met Rayon West organiseert Binnenland zaterdag 21 april het rayontoernooi voor meisjes mu12 en mu14. Kom gezellig kijken, het belooft een mooie dag te worden. Kijk in het artikel voor het schema en de taken.

Lees het hele artikelmaandag 12 maart 2012
mu14-1 vs Uball mu14-1

Om 10.00 uur aantreden is blijkbaar een te vroeg tijdstip. Het eerste kwart staan de meisjes nog te slapen. Marscha, Isis, Cyriëlla, Chantal en Laura openen de wedstrijd. Coach Judith moet toezien dat Uball en 0-14 run maakt in 6 minuten. In de time out schudt ze de meisjes dan ook wakker en maant ze tot attenter verdedigen. Laura is de enige die de hele wedstrijd wakker is en samen met Roos, die in de ploeg is gekomen, laten ze zien dat scoren echt niet zo moeilijk is. Periode 1: 9-18.

Lees het hele artikeldinsdag 6 maart 2012
mu14-16 Green Eagles vs mu14-1 Foto's van Kees Koopmans

3 maart. mu14.1 tegen Green Eagles

Klik hier voor de fotoreportage Kees Koopmans
zondag 4 maart 2012
Green Eagles mu16-14 combinatie vs Binnenland mu14-1

Zaterdag 3 maart, Maassluis. Meisjes 14.1 reist met 8 speelsters af naar Maassluis. Laura is op vakantie en helaas wordt Esmee ziek tijdens de autoreis en gaat weer naar huis. Coach Wilma is op de terugreis van haar skivakantie. Coach Judith kan dus over 7 meisjes beschikken. In centimeters moeten de Barendrechtsen het Maassluise team voor laten gaan, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Vanaf de eerste minuut is iedereen wakker. Isis, Marscha, Roos, Chantal en Tessa openen de wedstrijd en iedereen laat gelijk een score op het sheet zetten. Periode 1: 6-13.

Lees het hele artikelmaandag 13 februari 2012
Lokomotief vs mu14-1

Rijswijk, 11 februari. Lokomotief vs mu14-1.

Afgelopen zaterdag reist mu14 af naar Rijswijk om het op te nemen tegen de koploper. Van meet af aan is het duidelijk dat er een groot lengteverschil is met de tegenstandsters. Drie Rijswijkse meisjes zijn een kop groter dan de grootste Barendrechtse speelster en ook in kilo's komt Binnenland tekort. Toch laten de Barendrechtsen zich niet afbluffen en sluiten de eerste periode met een gelijke stand af: 12-12.

Lees het hele artikelzaterdag 4 februari 2012
mu14-1 vs Leiden

u14.1 - Leiden. Mu14.1 verliest met 3 punten van Leiden.

Na de uitstekende winst op SVO met 1 punt, verliest mu14.1 dit weekeinde van Leiden. De meisjes van coaches Judith en Wilma komen uitstekend uit de startblokken. De helpside staat prima op z'n plek en iedere rebound wordt gepakt. Dat de outlet pass eigenlijk niet goed gegeven wordt, mag niet deren. De ploeg kan de basket uitstekend vinden. Roos, Diana, Laura, Isis en Chantal zijn de startende 5.

Lees het hele artikelmaandag 30 januari 2012
SVO vs mu14-1

MU14.1 speelt weer een goede wedstrijd. ONE TEAM, WORK HARD!
Afgelopen zaterdag reisde mu14 weer naar Utrecht om te spelen tegen SVO. Zonder coach Judith dit keer, want die moest helaas werken. Nadat het bijna een uur heeft geduurd voordat de zaal betreden kan worden, konden de Barendrechtse meisjes eindelijk warm lopen. De meisjes hebben er een goed gevoel over en vinden dat ze na de overwinning van vorige week op Uball wederom met de winst naar huis moeten keren.

Lees het hele artikeldinsdag 24 januari 2012
Foto's van M14-1 uit bij Uball

Kees Koopmans heeft weer actie foto's gemaakt van de uitwedstrijd van
Meisjes 14-1 afgelopen weekend bij Uball. >>>>>
 

En ook is er een nieuwe teamfoto op de teampagina geplaatst >>>>>

 
zondag 22 januari 2012
Mu14 speelt de meest complete wedstrijd van het team tot nu toe.

Utrecht, 21 januari. Mu114 reist om 16.00 uur af naar de Galgenwaard in Utrecht om de tweede rayonwedstrijd van het seizoen te spelen. De ploeg heeft een uitstekende trainingsweek achter de rug en de coaches zijn benieuwd of deze inzet omgezet kan worden in teamgeest op het veld.


 

Lees het hele artikelzondag 15 januari 2012
mu14-1-Green Eagles mu16-14-combinatie

Teleurstellend verlies mu14.1-Green Eagles mu16-mu14-combinatie

Zaterdag, 14 januari, was de revanche op Green Eagles. Vlak voor Kerst werd met 8 punten in Maassluis verloren, de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar werd wederom met 8 punten verloren. Pas in het laatste kwart werd de wedstrijd beslist door de Maassluise meisjes. Klik hier voor de fotoreportage door Kees Koopmans.

Lees het hele artikelmaandag 9 januari 2012
mu14 trainen vrijdag 13 januari 2012

Meisjes u14, traint in de Riederpoort van 17.30 uur tot 19.00 uur. Meisjes die naar de huldiging gaan, mogen natuurlijk eerder stoppen. Wellicht is het handig dat jullie met elkaar meerijden naar de Driesprong om de huldiging bij te wonen. In verband met de wedstrijd tegen Green Eagles willen de trainsters wel trainen, zodat de tactiek tip-top is.

Groetjes, Judith & Wilma
maandag 28 november 2011
mu14-River Trotters mu14

Mu14 verliest met 1 punt van River Trotters en ziet de kans op de koppositie aan de neus voorbij gaan.

De revanche op concurrent River Trotters moest met meer dan 3 punten verschil gewonnen worden om aan kop te gaan in deze competitie. Helaas liep het allemaal anders en verloren de meisjes van coach Judith en Wilma nipt.

Foto’s staan op www.keeskoopmansfotografie.nl 

Lees het hele artikelzondag 20 november 2011
BOB - mu14-11

Meisjes mu14.1 boekt een zekere overwinning in Oud Beyerland. Er is geen moment sprake van een spannende wedstrijd. In de 5e minuut staat er 4-12 op het bord. BOB scoort nog wel 5x dit kwart en Binnenland vergeet een paar goede pogingen te verzilveren, maar er is sprake van een duidelijk overwicht aan de kant van de Barendrechte formatie.

Lees het hele artikelmaandag 14 november 2011
Mu14-1 vs Rotterdam Basketball mu14

Barendrecht, 12 november. Mu14-1 boekt een nette zege op Rotterdam Bball

Onder leiding van coach Natalie van den Adel die coach Judith assisteerde,  boekten de meisjes van Binnenland een nette overwinning. 60 - 40. Coach Wilma moest werken en Judith heeft al tijden stembandproblemen. Dus werd de hulp ingeschakeld van de mu20-assistentcoach:  Natalie.

Voor meer foto's >>>>>

Lees het hele artikeldinsdag 8 november 2011
Wedstrijdwijziging voor Meisjes u14-1

De wedstrijd tussen BOB MU14-1 en Binnenland MU14-1 in Oud-Beijerland op zaterdag 19 november is verplaatst van 10.15 uur naar 12.00 uur.
 
maandag 31 oktober 2011
Mu14-Green Eagles mu16-mu14
Barendrecht, 29 oktober trad mu14 aan tegen een combinatie van mu16/mu14 van Green Eagles. Er was sprake van een vliegende start, maar net als tegen River Trotters konden de meisjes van Wilma en Judith de voorsprong maar moeizaam vasthouden. Gelukkig werd dit maal wel gewonnen.

De eerste periode werd een stand van 12-2 aangetekend. Met name Roos, Marscha en Cyriëlle, die haar debuut maakte, wisten de basket te vinden.

Voor meer foto's >>>>>
Lees het hele artikelvrijdag 14 oktober 2011
Binnenland mu14.1 verliest nipt

Op vrijdag 7 oktober reisde mu14.1 af naar Hardinxveld om tegen River Trotters te spelen. Na een flitsende start stond het 0-13 in de 8ste minuut, maar toen begon de coach van de tegenstandster te tieren dat mu14.1 in een zone zou staan...

Lees het hele artikelzaterdag 1 oktober 2011
Mu14-BOB
Van vorig seizoen weten wij dat het moeilijk spelen is tegen BOB. Er werd slechts 1x gewonnen met 1 punt. Ook deze wedstrijd werd er moeizaam geopend. Hoewel er goed warm gelopen was en de BOB-meisjes pas 2 minuten voor aanvang op het veld stonden, wist mu14 geen voorsprong te noteren in de eerste periode: 13-14.

In de tweede periode moest coach Judith met lede ogen aanzien hoe de BOB-meisjes de ene na de andere lay up of het ene na het ander schot er in wisten te schieten. Zij nam en time out om de meisjes eens flink wakker te maken. Hierna werd er wel meer initiatief genomen, maar echt los kwam mu14 niet. Marscha, Isis, Roos, Tessa en Chantal vonden de basket met succes. Ruststand: 27-24.

Meer foto's
 
Lees het hele artikelzondag 25 september 2011
2011-2012 mu14-Rotterdam Basketball

Seizoensstart 2011-2012 mu14-Rotterdam Basketball

De formatie van Wilma en Judith startte in vliegende vaart. In de 8ste minuut stond het 0-8 en het kwart werd afgesloten met 2-21. Ook het tweede kwart werd voortvarend afgesloten met veel rake lay-ups, goed verdedigen en vooral zeer matig spel van de tegenstander. 8-38.

Hadden we maar ...

Lees het hele artikeldonderdag 8 september 2011
Meisjes 14-1 wordt gecoacht door Judith en Wilma

De meiden onder 14 zullen dit seizoen een tweevrouws-combinatie als trainer/coaches hebben. Judith en Wilma zullen de scepter daar gaan zwaaien. Veel fundamentals, tactiek en inzet!
donderdag 8 september 2011
Voorstellen coach Meisjes 14-1 Wilma Verhulst

Mijn  naam is Wilma van der Hulst 31-03-1967 geboren. Ik ben op mijn 10e jaar begonnen met basketbal bij Binnenland.

Jarenlang getraind bij Jan Dirk Renes met een meiden team. Hij was iemand die van ‘de harde lijn’ hield en dus op de training moest er altijd voluit gegaan worden.

Na 8 jaar moest ik noodgedwongen stoppen omdat beiden knieën niet meer mee wilden.

Sinds 3  jaar ben ik zelf weer actief bij Binnenland betrokken .......

Lees het hele artikeldonderdag 8 september 2011
Voorstellen coach Meisjes 14-1 Judith van den Adel

Mijn naam is Judith van den Adel. Ik ben moeder van Jasper/jongens u18.1, Lisa en Natalie/dames 1 en getrouwd met Leo/voorzitter Stichting Topsport Binnenland. Ik ben dus lid van een basketbalfamilie bij een echte familievereniging: Binnenland.

Bij alle clubs, waarvoor ik uitkwam, was ik naast spelend lid ook actief als bestuurslid en/of trainer. In het totaal ben ik nu tweeëndertig jaar lid van een basketbalclub.


Toen mijn kinderen wilden gaan basketballen heb ik mij opgegeven als trainer/coach bij Binnenland.

Lees het hele artikeldinsdag 6 september 2011
Voorstellen coach Meisjes 18-2 Michel Baas

Michel Baas en Susanne Hoogstraeten zullen dit seizoen de coaching en training van Meisjes 18-2 voor hun rekening nemen.
 

Michel Baas
Ik woon in Schiedam, samen met mijn vrouw Karima en mijn dochter Zarah. Op doordeweekse dagen geef ik les op een Praktijkschool in Rotterdam Noord. Basketbal is al vanaf mijn 14jaar mijn grootste en belangrijkste hobby. 

Toen ik 7 was begon ik met voetbal bij RSC Voorwaarts. Na een aantal jaren hadden ze niet genoeg jeugd om een jeugdelftal op de been te brengen en moest ik op zoek naar een andere vereniging. Op mijn 14de kwam ik zodoende bij het basketballen terecht en ......

Lees het hele artikelmaandag 9 mei 2011
Trainen mu14-mu12
Alle meisjes van de mu14-mu12 groep,
 
Meisjes uit mu14 voor het aankomende seizoen, geboortejaar 1998-1999 trainen tot de vakantie op vrijdag van 18.30 - 20.00 uur.
Alle kinderen van 2000 zijn ook van harte welkom.
Trainende leden uit mu16.2 kunnen blijven komen, zoals zij dit seizoen gewend waren.
 
Ook belangstellenden van buitenaf zijn welkom!
 
Kan je niet komen, mail dan af bij Judith: judith.adelfamily@upcmail.nlwoensdag 6 april 2011
M14-1-MSV derde wedstrijd van dit seizoen

Barendrecht 2 april.
De meisjes van mu14 ontmoetten afgelopen zaterdag het team van MSV voor de derde keer. In de anderhalve competitie die gespeeld wordt na de kerstvakantie is het MSV niet gelukt een keer te winnen van mu14.

Meer foto's van M14-1 van Kees Koopman >>>>>

Lees het hele artikelzaterdag 26 maart 2011
Mu14-1 verliest maar wint een schat aan ervaring

Barendrecht, 19 maart 2011. Mu14.1 treedt aan tegen Grasshoppers mu14.2, de koploper van de 1ste klasse. Na een nederlaag in Katwijk van 98-36 was het de Binnenlandse meisjes er alles aan gedaan om te laten zien dat zij veel beter kunnen. Het doel dat coach Judith de meisjes meegaf was: "Grasshoppers onder de 75 punten houden en zelf 75 punten scoren".

Lees het hele artikelmaandag 14 maart 2011
m14.1 pakt winst tegen MSV

Barendrecht, 12 maart.
De thuiswedstrijd tegen MSV werd deze zaterdag glansrijk gewonnen. Werd er uit nog maar met 4 puntjes gewonnen afgelopen zaterdag liet mu14 zien dat ze dit seizoen met sprongen vooruit gaat.
 

Ook hier heeft Kees Koopmans een aantal mooie foto's gemaakt >>>>>
Indien iemand belangstelling heeft in een originele foto, kan men contact met Kees opnemen >>>>>

Lees het hele artikelzondag 20 februari 2011
mu14.1 pakt weer winst op Green Eagles

Maassluis, 20 februari. Mu14.1 pakt wederom de winst op Green Eagles. Na drie ontmoetingen in de competitie na Kerst is de stand 3-0 voor mu14.1 van Binnenland.

Lees het hele artikelzaterdag 12 februari 2011
Twee keer winst mu14-1

Twee keer achter elkaar heeft mu14 de winst weten te pakken. Na de eerste uitwedstrijd tegen Green Eagles te winnen, is er uit gewonnen tegen MSV en thuis tegen Green Eagles. Er zijn nu drie wedstrijden gespeeld en drie gewonnen in de competitie na de kerstvakantie.

Vandaag zijn de foto's toegevoegd

Lees het hele artikelzondag 23 januari 2011
Mu14.1 wint nipt van Green Eagles-Mu14.1

Maassluis. Zaterdag, 21 januari 2011. Meisjes mu14.1 vertrok zonder de geblesseerde Isis, zieke Andrea en feestvierende Laura richting Maassluis. Amber Rosman, toegevoegd aan de bankspeelsterslijst, Roos en Chantal uit mu12.1 vulden het team aan tot 8 speelsters.

Het team van Green Eagles is net als dat van Binnenland een combinatie van u12/u14.
Het was voor beide teams de eerste competitiewedstrijd na de Kerst.

 
Lees het hele artikeldinsdag 18 januari 2011
foto reportage regiobeker wedstrijden mu14-1


Kees Koopmans schoot een leuke foto reportage van de meiden tijdens de regiobeker wedstrijden afgelopen weekend.


Nu ook het verslag!

 

Lees het hele artikelzondag 2 januari 2011
Meisjes 14-1 speelt op 15-01 kwart finale van de regiobeker Lees het hele artikelmaandag 6 december 2010
Meisjes 14.1- BOB

Op 4 december wachtte ons de laatste match van deze competitiehelft. Wij moesten ons thuis revancheren voor onze enige verliespartij van deze competitiehelft (tot nu toe). De ouders en grootouders waren er, Isis zat helaas nog steeds geblesseerd op de bank en BOB kwam op bezoek. Nog voor de hevige sneeuwval, om 10.00 uur was het onze beurt om te laten zien dat wij ook goed kunnen basketballen tegen een tegenstander van formaat. Het is duidelijk dat BOB ook veel traint op passen en vangen, linker- en rechterlay ups en hard verdedigen met de nadruk op hard. Wij hebben heel wat strijdwonden opgelopen.

Lees het hele artikelzaterdag 27 november 2010
Rotterdam Basketball-mu14.1

Op 27 november jl. trad mu14.1 aan tegen Rotterdam Basketball. De thuiswedstrijd was slechts met 2 punten gewonnen en dus moesten wij laten zien dat dat een vergissing was. Het tijdstip van aantreden was 9.00 uur. Dat was duidelijk te merken. Iedereen stond het eerste kwart nog half slapend op het veld. De thuisploeg was het wakkerst en sleepte het eerste kwart binnen met 10-4.

Lees het hele artikelzaterdag 13 november 2010
uit tegen Hurricanes

Meisjes u14, moest het dit weekeinde zonder de geblesseerde Isis Onnink en zieke Marscha van der Klaauw doen. Gelukkig waren onze bankspeelSTERREN wel op tijd, zodat wij toch met 8 meisjes aan konden treden tegen Hurricanes.
 
Vorige wedstrijd was er dik gewonnen en de coach van Hurricanes had nog aan coach Judith gevraagd wat hij op trainen moest doen.

Lees het hele artikelzaterdag 6 november 2010
uit tegen BOB

Héél vroeg afgelopen zaterdag mocht M14 tegen de enige onbekende tegenstander, Juventus uit Schiedam. We bleken iets wakkerder dan Juventus en stonden al snel op 4-0 dankzij Tizi en Isis; hierdoor werden de Schiedammers echter wakker geschud waarna ze met 8 punten op rij de toon zetten... 4-8 achter! Isis vond dit blijkbaar een goed plan want haar 8 punten op rij! en een score van Roos (in combinatie met nog 6 punten van Juventus) lieten het kwart in 14-14 eindigen. 

Lees het hele artikeldonderdag 4 november 2010
Mu14 stelt zich voor na winst op Juventus 58-44.

Na de leuke fotosessie van de heer Koopmans, vader van Roos, van onze wedstrijd tegen BOB stellen wij ons graag nog even voor.

Lees het hele artikelzaterdag 30 oktober 2010
BOB tegen MU14,

De 8 vaste speelsters, Rieneke, Tiziana, Marscha, Isis, Laura, Daphne, Esmee en Andrea, van mu14 aangevuld met de 2 vaste bankspeelsters, Chantal en Roos, traden dit weekeinde aan tegen BOB.
 
Beide teams hadden tot nu toe alles gewonnen en het was van het begin af aan duidelijk dat geen van beide met een verliespunt naar huis wilde gaan.

Lees het hele artikelwoensdag 20 oktober 2010
thuis tegen Goba

In deze thuiswedstrijd, die om 9.00 uur al gespeeld werd, waren de Barendrechtse meisjes duidelijk het wakkerst.
 
Na 6 minuten stond het 14-2. Marscha was op een korte vakantie naar Duitsland en Roos en Chantal moesten met mu12 spelen. De door blessureleed aan de kant gehouden Isis moest toezien hoe haar teamgenootjes prima de ene na de andere lay up scoorden.

Lees het hele artikelzaterdag 9 oktober 2010
9 oktober was Rotterdam onze tegenstander

De wedstrijd van Roba was er een van 2 gezichten. Het eerste en vierde kwart waren voor Roba, het tweede en derde waren volledig voor ons. 
We begonnen niet in de samenstelling waarin we normaal beginnen (wegens trainingsopkomst). Een uitgelezen kans voor de andere meiden om te laten zien wat ze waard zijn! Rotterdam bleek echter van een ander niveau dan onze laatste twee tegenstanders en in 5 minuten stonden we 16-0! achter.

Lees het hele artikelzaterdag 2 oktober 2010
Op 02-10 mochten we uit bij Goba spelen

We kennen eigenlijk nog geen tegenstanders in onze competitie dus we gingen blanco de wedstrijd in. We vlogen werkelijk de startblokken uit en Goba kreeg het eerste kwart weinig echte kansen. na een 10-0 run van ons in de eerste 8 minuten was Goba wakker en scoorde tweemaal.

Lees het hele artikelzaterdag 25 september 2010
thuis tegen Hurricanes

Op zaterdag 25/9 mocht M14-1 haar eerste wedstrijd spelen tegen Hurricanes uit Spijkenisse. Voor een aantal meiden was dit extra spannend, voor Laura en Esmee omdat dit hun eerste wedstrijd ooit was, én voor Roos die tot en met het afgelopen seizoen haar opleiding bij diezelfde Hurricanes had genoten.

Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.