Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 26 januari 2019
Teampagina Heren 5

Heren 5 ook maar weer een op de foto. 

 

Lees het hele artikelzaterdag 1 maart 2014
Wedstrijd Heren 5 tegen Flax FF gaat niet door

Door omstandigheden kan de wedstrijd van Heren 5 tegen Flax Field Fighters vanmiddag niet doorgaan.

Deze wordt hoogstwaarschijnlijk gespeeld op 05-04-2014 om 14:00 uur
zaterdag 1 december 2012
Wedstrijd Heren 5 gaat niet door

De uitwedstrijd van Heren 5 bij Rotterdam Zuid gaat vandaag niet door, daar RZ geen volledig team heeft.
zaterdag 11 februari 2012
Wedstrijd Heren 5 gaat vandaag niet door

De wedstrijd van Heren 5 tegen Cobra Nova gaat vandaag niet door deze wordt verplaatst naar 28 april 12:00 uur.
maandag 12 december 2011
Heren 5 sluit eerste seizoenshelft af met overwinning.

De laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft was tegen Rebound heren 1 de uitwedstrijd was gewonnen en ook thuis dachten we dit klusje wel te klaren. Het gevaar van onderschatting lag op de loer en bleek ook in de wedstrijd

Heren 5 speelde het grootste gedeelte van de wedstrijd matig tot slecht, er was geen beleving en er werd van tijd tot tijd niet als team gespeeld. Rebound profiteerde dankbaar en stond eigenlijk het grootste gedeelte van de wedstrijd op voorsprong .In de rust stond Rebound 7 punten voor.

Lees het hele artikeldonderdag 17 november 2011
Wedstrijdverslag Divine H2 – Binnenland H5

Heren 5 scoort 96 punten, maar geen winst

Met 7 spelers en jeugdspeler Jeroen Kooijman gingen we naar Rotterdam om aan te treden voor de uitwedstrijd tegen koploper Divine. Thuis was verloren met 25 punten, dus we hadden iets recht te zetten.
We beginnen goed aan de wedstrijd en komen met 2-8 voor. Inside scoren we een aantal keer en ook de drives van Remon hebben resultaat. Divine verdedigd een felle man to man waardoor het tempo hoog ligt. Ook in de aanval speelt de tegenstander een hoog tempo met snelle schoten tegen een hoog percentage. Net voor rust schieten ze 3 driepunters raak en we sluiten de 1e periode af met een 20-18 achterstand.  

Lees het hele artikelzaterdag 10 september 2011
Wedstrijdwijziging voor Heren 5

De aanvangstijd van de uitwedstrijd van Heren 5 op 26-11-2011 bij BC Verkerk is gewijzigd naar 17:00 uur.
dinsdag 19 april 2011
Heren 5 pakt tweede plaats

De Binnenland heren moesten zaterdag winnen van New Stars heren 4 om de tweede plaats in de competitie veilig te stellen. Ervan uit gaande dat Leiden ongeslagen kampioen wilde worden tegen Flush, zou heren 5 bij winst boven de Papendrechters eindigen.

Lees het hele artikelvrijdag 8 april 2011
Heren 5 wint van Flush heren 1

Heren 5 had iets goed te maken tegen de Papendrechtse ploeg. Uitwerd incompleet uiteindelijk nipt verloren. Nu stond thuis de tweede plaats in de competitie op het spel.

Beide ploegen verschenen in een geheel andere opstelling voor de return, dus er was vooraf weinig tactiek te bespreken. Man tot man speelt heren 5 als er genoeg mensen zijn en met 10 man moest dat wel vol te houden zijn.
Lees het hele artikelmaandag 28 maart 2011
Heren 5 levert prima prestatie

Binnenland verwachtte niet het kampioensfeestje van Leiden 5 te kunnen verstoren.
Met 6 man, waaronder Thomas als jeugdige versterking, begon men aan een bijna onmogelijke missie.
Een zone was de gekozen verdediging voor deze wedstrijd. Proberen uit de foutenlast te blijven en lange aanvallen spelen waren de  tactische aanwijzingen. Leiden had moeite met de zoneverdediging; ze schoten matig en Binnenland scoorde  vooral door Leo in het 1e kwart.

Lees het hele artikeldonderdag 24 maart 2011
Heren 5 op snelheid

Zaterdag weer een thuiswedstrijd voor de mannen van het vijfde. BC Utrecht was de tegenstander waarvan eerder dit seizoen gewonnen was. Jorik, Ron en Johan waren afwezig. Jeroen van Schaik was er weer eens bij en Jeroen (Spierbal) zorgde voor een daling van de gemiddelde leeftijd. Utrecht was met een kleine ploeg gekomen qua lengte en aantal.

Lees het hele artikelzondag 13 maart 2011
Heren 5 verslaat Baros 4 voor de 4e keer
Door de dubbele competitie mochten deze ploegen voor de vierde keer tegen elkaar uitkomen.
Binnenland had drie keer gewonnen, maar bij Baros weet je het nooit. Ook nu was het team weer anders samengesteld als de vorige keer.
Scheidsrechter Coen begon alleen aan deze klus en hij had er zin in. In de eerste periode sprokkelde heren 5 punten met Jeroen en Gerwin, omdat de twintowers van Baros al direct fouten opliepen. Met een kleinere matchup ging Baros van afstand wat beter schieten en ging het gelijk op: 15-14.
Lees het hele artikeldinsdag 8 maart 2011
Heren 5 laat het afweten

Niet bepaald compleet vertrok heren 5 met 7 man naar Nieuwegein.

Heren 4 van New Stars was de te kloppen tegenstander. Net onder onze heren in de stand en ook een team met een respectabele gemiddelde leeftijd. Teams, kortom, die aan elkaar gewaagd zouden moeten zijn.

Lees het hele artikelvrijdag 18 februari 2011
Heren 5 redt het niet

Afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Flush heren 1. Zonder Jorik, Ronald en Ron, maar met Bas en Rob hadden we in ieder geval lengte genoeg.

Voor deze wedstrijd waren 6 spelers van Flush binnengedruppeld en we dachten wel een kans te maken. We werden echter compleet voorbijgelopen en kapotgeschoten in het eerste kwart: 32-18. Zone of man-to-man het maakte niet uit. Onze 18 punten waren reden om toch vertrouwen te houden en inderdaad in de tweede periode ging het gelijk op, maar het verschil bleef: ruststand 45-30.

Lees het hele artikelzaterdag 5 februari 2011
JONGER, SNELLER en BETER!!!!

Na twee gewonnen wedstrijden op rij, moest heren 5 van Binnenland afgelopen zaterdag, 5 februari 2011, om 13.45 uur, thuis aantreden tegen het eveneens ongeslagen heren 5 van BS Leiden.

Heren 5 van BS Leiden noemen zichzelf overigens “De Bruten”. Na de sprongbal werd duidelijk, dat zij zich niet zomaar zo noemen. Het was voor Binnenland heren 5 best wel even wennen tegen een goed op elkaar ingespeeld team, een sterke en bijna niet opzij te zetten center en de vlugge handjes van de mannen van Leiden. Tot slot was nummer 8 van BS Leiden niet te stoppen en kan ik al verklappen, dat deze speler er 28 punten voor BS Leiden heeft ingegooid.

Lees het hele artikeldinsdag 1 februari 2011
Binnenland Heren 5 overwint BC Utrecht Heren 3 en het grote veld

Op het moment dat het grote stadion van FC Utrecht opdoemde, zag je ook het grote sportcomplex Galgenwaard er al naast liggen. Een sportcomplex met onder meer 12 kleedkamers, twee sporthallen en 6 basketbalvelden met de maximale afmetingen. De mannen van Binnenland heren 5 hadden zich op het laatste al voorbereid, door een extra looptraining tijdens de laatste training. Er moest namelijk gespeeld worden tegen de jonge enthousiaste mannen van BC Utrecht heren 3, die een zeer groot basketbalveld gewend zijn.

Lees het hele artikelzaterdag 22 januari 2011
Binnenland heren 5 fysiek aan de bak

Vrijdag, 21 januari 2011, 19.15 uur. De Arena op het Erasmus Universiteit was langzaam volgelopen. Het strijdtoneel stond klaar. In de éne hoek Baros heren 4 en in de andere hoek Binnenland heren 5. In het midden één scheidsrechter, die ging beoordelen of dat de partijen zich aan de regels zouden gaan houden.

De bel klonk en de wedstrijd ging van start……..
Lees het hele artikelwoensdag 1 december 2010
Heren 5 verliest van Green Eagles 2

Nadat onze enige supporter van de tribune was gehaald om te helpen aan de tafel, werd de bal opgegooid door een van de jonge scheidsrechters. Met 7 man ging heren 5 weer voor de winst. De uitwedstrijd was de beste partij tot nu toe geweest en daardoor een makkelijke overwinning. Beide teams hadden een wat andere samenstelling en het was even aftasten.

Lees het hele artikelvrijdag 19 november 2010
Binnenland heren 5 tegen Baros heren 4

Afgelopen vrijdag, 19 november 2010, om 19.15 uur, moest Binnenland heren 5 voor de tweede keer dit seizoen strijden tegen de mannen van Baros heren 4. De wedstrijd in Rotterdam werd eerder ruim gewonnen door Binnenland heren 5. Gezien de laatste wedstrijden waren de mannen van Binnenland heren 5 er echter niet gerust op. Vorige week werd namelijk dik verloren van Voorne, de week daarvoor van Rowic en nog een week eerder van Rebound. Een neerwaartse spiraal aldus voor Binnenland heren 5. 

Lees het hele artikelzaterdag 13 november 2010
Heren 5 komt (mensen) tekort

Met slechts 6 man ging heren 5 naar Brielle om de koploper Voorne heren 1 eens flink tegenspel te geven.

Lees het hele artikelzaterdag 6 november 2010
Heren 5 ver beneden peil tegen Rowic heren 2

Afgelopen zaterdag, 6 november 2010, om 17.30 uur, ging Binnenland heren 5 naar Dordrecht om te spelen tegen heren 2 van Rowic. Binnenland heren 5 was op volle oorlogssterkte en had er veel zin in.

Lees het hele artikelzaterdag 30 oktober 2010
Binnenland heren 5 tegen Rebound heren 1

Afgelopen zaterdag, 30 oktober 2010, om 18.00 uur, moest er door heren 5 van Binnenland gestreden worden tegen het eerste team van Rebound. Tijdens het warmlopen was de conclusie, dat deze tegenstander van Binnenland heren 5 verslagen moest worden onder de borden. Rebound heren 1 had namelijk totaal geen lengte in het team en Binnenland heren 5 wel.

Lees het hele artikelzaterdag 9 oktober 2010
Binnenland heren 5 speelt met flair

Afgelopen zaterdag, 9 oktober 2010, om 21.00 uur moest Binnenland heren 5 in Maasluis aantreden tegen het zeer sterke tweede heren team van Green Eagles. Een team met veel ervaring, lengte en snelheid. Verder beschikt Green Eagles heren 2, net als Binnenland heren 5, over grote en kleine en oude en jonge spelers. Een uitgebalanceerd team dus.De uitslagen leerde dat Green Eagles heren 2 eerder ruim gewonnen had van Baros heren 4, waarvan Binnenland heren 5 slechts met een punt of 10 verschil won.

Lees het hele artikelvrijdag 1 oktober 2010
Binnenland heren 5 zoekt scherpte tegen Baros heren 4

Na de valse start vorige week tegen heren 1 van Voorne, werd er deze vrijdag, 1 oktober 2010, om 21.00 uur, in Rotterdam gestreden tegen Baros heren 4. Baros heren 4 leek totaal niet op het team alwaar Binnenland heren 5 vorig seizoen 4x tegen gespeeld had. Het was een totaal ander team.

Lees het hele artikelzaterdag 25 september 2010
Valse start Binnenland heren 5

Afgelopen weekend was voor Binnenland heren 5, met de teruggekeerde Johan Nieuwstraten, de eerste wedstrijd van het seizoen 2010/2011. Een wedstrijd tegen een oude bekende tegenstander, die Binnenland heren 5 een paar jaartjes niet meer tegengekomen was, namelijk heren 1 van Voorne.

Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.