Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 8 oktober 2018
Teampagina Dames 3

Vandaag weer een frisse teamfoto ,

Dames 3 onder leiding van Remy Teller


 

Lees het hele artikelmaandag 20 juni 2016
CBV Binnenland dames 3 zoekt enthousiaste trainer/coach

Het dames 3 team van CBV Binnenland zoekt per ingang van het nieuwe seizoen een enthousiaste trainer/coach.

Het team is een mix van jonge en ervaren meiden, dat uitkomt in de tweede klasse afdeling. Er wordt de ene week één keer getraind, de andere week twee keer. De wedstrijden zijn op zaterdag. In de afgelopen jaren zijn er al een aantal kampioenschappen binnen gehaald.

Lijkt het jou leuk om deze groep te begeleiden naar een nieuwe titel?

Stuur dan een e-mail naar lisavdadel@hotmail.com.
maandag 18 januari 2016
Dames 3 zoekt trainer/coach

Vanaf de kerstvakantie zoekt DS3 een enthousiaste man of vrouw die het team wil trainen en coachen. Het team speelt op zaterdag in de regionale competitie en traint op maandag en eens in de twee weken op donderdag. De groep bestaat uit dames variërend in leeftijd van 18 tot en met 31 jaar. De dames zijn competitief ingesteld en willen nog graag leren, maar gezelligheid is minstens net zo belangrijk. Elyse Sohns is nu 1,5 seizoen bij het team betrokken als één van de trainer/coaches en wil dat graag blijven. Omdat het haar niet altijd lukt om aanwezig te zijn, hoopt de groep dat iemand zich aanbiedt met wie een leuke samenwerking kan worden aangegaan om zo de verplichtingen te delen.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Elyse om eens van gedachten te wisselen (e-mail).
maandag 4 januari 2016
Dames 3 zoekt trainer/coach

Vanaf de kerstvakantie zoekt DS3 een enthousiaste man of vrouw die het team wil trainen en coachen. Het team speelt op zaterdag in de regionale competitie en traint op maandag en eens in de twee weken op donderdag. De groep bestaat uit dames variërend in leeftijd van 18 tot en met 31 jaar. De dames zijn competitief ingesteld en willen nog graag leren, maar gezelligheid is minstens net zo belangrijk. Elyse Sohns is nu 1,5 seizoen bij het team betrokken als één van de trainer/coaches en wil dat graag blijven. Omdat het haar niet altijd lukt om aanwezig te zijn, hoopt de groep dat iemand zich aanbiedt met wie een leuke samenwerking kan worden aangegaan om zo de verplichtingen te delen.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Elyse om eens van gedachten te wisselen (e-mail).
maandag 3 februari 2014
Wedstrijdverslag Dames 3 Zaterdag 25 feb. (update)

Dames 3 speelde de 1e wedstrijd van het seizoen, en deze keer tegen silvertown lions. Die zoals onze coach dat zei, een van de grootste concurrenten zou zijn uit deze competitie.

Ondanks dat we totaal niet wisten wat we tegen ons kregen, begonnen we de wedstrijd fel, en zaten we er vanaf de eerste secondes meteen bovenop. We begonnen met : Merel, Wendy, Serena,Stephanie en ik geloof Paulien?
Die 5 meiden stonden vanaf het begin gelijk hard te bikkelen. Dat was ook wel te zien aan de scores op het wedstrijformulier, de wedstrijd werd geopend door een score van onze enige echte center die overal doorheen weet te beuken, nummer 14 Wendy Lagendijk. Waarna ook Paulien een makkelijk lay-up er in gooide.

Lees het hele artikelmaandag 16 december 2013
Dames 3 opnieuw op de foto

Dames 3 werd vorige week al op de foto gezet, maar toen was het team nog niet compleet. Dit weekend ging het complete team opnieuw met de kersverse coach Jorik van Oosterom opnieuw op de foto. Extra was uiteraard het nieuwe clubtenue waarin ze afgelopen weekend al konden spelen.

Naar de teampagina >>>>>
dinsdag 10 december 2013
D3 vastgelegd op de teamfoto

Dit jaar is er een geheel nieuw vrouwen team samengesteld bij CBV Binnenland, Dames 3! Ondanks dat de meiden elkaar nauwelijks kende was er vanaf moment 1 een klik en staan ze elke week weer met volle overgave en voornamelijk veel gezelligheid op het veld. Sinds enkele weken is er ook een nieuwe enthousiaste coach gevonden die het o zo leuke meiden team onder zijn hoede heeft genomen, Jorik Oosterom.

Dat het team na zo'n korte tijd al een succes is, dat is wel duidelijk! Nu alleen nog de wedstrijd resultaten die wat beter kunnen, maar dat gaat helemaal goed komen met de nieuwe spelletjes en tactieken waar ze hard op aan het trainen zijn.

Check hier de teampagina voor de grote foto.
donderdag 3 oktober 2013
Dames 3 team van de grond

Eindelijk is het dan toch gelukt een nieuw team van de grond te krijgen. Er is behoorlijk veel denkwerk aan vooraf gegaan. Was geen simpele klus. Hier zijn zij dan dames 3.

Ze hebben er allemaal heel veel zin in, ze zijn enthousiast en fanatiek! We leren elkaar steeds een beetje beter kennen. Ik hoop dat ik er een team van kan maken. Een team dat in een wedstrijd vóór en mét elkaar gaat voor ieder punt.
 

Lees het hele artikelmaandag 30 september 2013
Dames 3 is de competitie gestart met overwinning

Ook Dames 3 is de competitie gestart met een lekkere overwinning op Klipperstars.

We hadden allemaal wat opstart problemen omdat we erg moesten wennen aan het nieuwe team. Zoals jullie misschien wel weten is Dames 3 een team wat bestaat uit deels meiden van dames 4 en deels uit Dames 2 en u20. Dit seizoen spelen we dus met meiden die van verschillende niveaus komen, en dat was even wennen. Klipperstars begon de wedstrijd gelijk met een Zone verdediging waar wij moeilijk antwoord op wisten. We konden op deze manier ook niet lekker ons spelletje oefenen omdat er niet man to man verdedigd werd. We begonnen de wedstrijd met: Merel, Britt,  Renate, Lotte, Serena We hadden erg veel moeite om door de zone heen te komen, en probeerde vaak van afstand te schieten.

Lees het hele artikelvrijdag 14 september 2012
Wedstrijd Dames 4 van 22-09 verplaatst

Wedstrijd Dames 4 van 22-09 tegen BOB is verplaatst naar 01-12, 12:00 uur.
vrijdag 17 februari 2012
Wedstrijd Dames 3 gaat vanavond niet door

De thuiswedstrijd van Dames 3 tegen Divine vanavond gaat niet door vanwege oa het sportgala, dat om 20:00 uur in het Kruispunt  begint.
donderdag 2 februari 2012
Dames 3 door het ijs voordat de kou begon

 Dames 3 mocht op vrijdagavond jongstleden uit spelen tegen River Trotters, dat zonder veel moeite kampioen geworden was in de 3e klasse! We waren benieuwd naar deze onbekende tegenstander...

Lees het hele artikelmaandag 23 januari 2012
Dames 3 begint tweede helft met overwinning tegen BOB

Zaterdag was het dan zover: de start van de tweede competitiehelft voor dames 3. Een flink programma deze helft met 12 wedstrijden tegen een paar oude bekenden en een enkele nieuwe tegenstander. De eerste thuiswedstrijd was er één tegen het team waar we vorige helft thuis ook mee afsloten: de dames van BOB, die deze keer wel reservetenues bij zich hadden (kennelijk zaten die witte dingen van ons de vorige keer toch niet zo prettig).

Lees het hele artikelzondag 4 december 2011
Dames 3 vs BOB

Dames 3 had afgelopen vrijdag haar laatste thuiswedstrijd! BOB Dames 1 uit Oud Beijerland. Uit hadden we er net een overwinning uit weten te persen, wat ging deze wedstrijd brengen? Na een hectische opzetfase begon dames 3, luidkeels aangemoedigd door onze trouwe supporters begonnen we beter dan de vorige keer aan de wedstrijd! Gerdi en Anniek zetten ons gelijk op voorsprong, maar we geven de schoten aan de andere kant te makkelijk weg...

Lees het hele artikeldinsdag 29 november 2011
Dames 3 vs Waterdragers en DAS

Al bijna weer oud nieuws, maar toch nog 2 verslagen van Dames 3...

Tegen DAS en Waterdragers!

Lees het hele artikelvrijdag 18 november 2011
Wedstrijdwijziging voor Dames 3

 De thuiswedstrijd van Dames 3 van 16-12 is verzet naar vrijdag 02-12, 19:00 uur.
zaterdag 5 november 2011
Dames 3 vs BC Verkerk
Vrijdagavond (gisteren), moest Dames 3 aantreden tegen de enige nog onbekende tegenstander uit de boel, de andere lokale rivaal BC Verkerk, hoe gaat deze 2e derby op rij aflopen?

De 6e wedstrijd alweer, nu tegen het nog niet bekende BC Verkerk uit Zwijndrecht... Een groot deel van onze dames had al tegen ze gespeeld, maar in elk geval voor de coach waren ze nog de grote onbekenden.
Lees het hele artikeldonderdag 3 november 2011
Dames 3 vs BOB
De druk op de coach nam toe... nog steeds niet gewonnen! Witte zakdoeken waren al getoond en het publiek morde.

Uit veiligheidsoverwegingen speelde D3 deze week dan ook in Oud-Beijerland, tegen de lokale trots BOB dames 1.

Naar teampagina >>>>>

Meer foto's >>>>>
Lees het hele artikeldinsdag 4 oktober 2011
Dames 3 vs Waterdraagsters

Dames 3 speelde zaterdag alweer de derde competitiewedstrijd, uit bij Waterdragers, incompleet ging Dames 3 op pad.... De uitslag leest u verderop!

Lees het hele artikelzondag 25 september 2011
Dames Drie-Luik

Op 17/9 moest Dames 3 aantreden tegen Cobranova in Voorburg. Onder leiding van een nieuwe coach met een paar kleine aanpassingen in het spelersrooster werd de reis naar Voorburg aangevangen.

Bij Binnenland debuteerde Britt Busker en keerden Sandra Spielmann en Pauline Pronk terug als spelende leden. Er werd gestart met Anniek, Gerdi, Lotte, Rosalien en Ellen.

Lees het hele artikelwoensdag 14 september 2011
Wedstrijdwijziging voor Dames 3

De aanvangstijd van de  thuiswedstrijd van Dames 3 op 04-11 tegen BC Verkerk is gewijzigd naar 20:15 uur.
zondag 4 september 2011
Voorstellen coach D3/Mu10-1 Joost Oegema

Hallo, mijn naam is Joost Oegema en ik basketball inmiddels bijna 17 jaar. Ik ben ooit bij Binnenland begonnen (bij Gerard Ritstier) en na drie jaar Binnenland ben ik toen naar Rotterdam Zuid (RZ) gegaan.

Ik heb nooit in een eerste team gespeeld maar altijd in het 2e-8e. Bij RZ ben ik begonnen met coachen, ik heb hier 4 jaar mini's (U13) en benjamins (U11) gecoacht, ik heb hier het geluk gehad met Marcel Welch, JerômeVersendaal en Wendell Simon te mogen werken. Bij RZ ben ik als coach in de regio een aantal keer kampioen geworden (en met RZ heren 4 1x als speler/coach).

Voor mijn studie........

 

Lees het hele artikelzondag 17 april 2011
De allerlaatste wedstrijd

Gisteren, zaterdag 16 april 2011,  de op papier allerlaatste wedstrijd als coach van Binnenland Dames 3.Tegenstander Cady waartegen wij alle keren hadden gewonnen zou vooraf geen probleem moeten geven. Voor dit treffen was een grote schare publiek afgekomen, zelfs de dames/meisjes coordinator van Binnenland was aanwezig en zag dat het team voor de tweede keer compleet was. 

 

                                                                                                 Vertrekkend coach Marc Adelmund

Lees het hele artikelzaterdag 2 april 2011
Wedstrijdverslag BOB - D3

Vandaag, zaterdagmiddag  2 april 2011 speelde we onze uitwedstrijd tegen BOB, ondanks dat we eerst bij de verkeerde sporthal stonden nog ruim op tijd aanwezig voor het treffen tegen de meiden uit Oud Beijerland.

Lees het hele artikelzondag 27 maart 2011
Laatste Thuiswedstrijd Dames 3

Gisterenmiddag, zaterdag 26 maart 2011 de allerlaatste thuiswedstrijd in de Driesprong tegen de koploper Rotterdam Basketball die met een vol, groot team afgereist was naar Barendrecht. Voor het eerst van het seizoen (!) waren we compleet en speelde we in de volledige en voltallige samenstelling.

Lees het hele artikelzondag 13 maart 2011
FFF - Dames 3

Gisterenmiddag zaterdag 12 maart 2011 moesten we toch helaas na een helft in de topsportcentrum Dames 1 te hebben aangezien onze uitwedstrijd tegen FFF spelen.

Lees het hele artikelzaterdag 5 maart 2011
Judgement Day

Vanavond 5 maart 2011, waar een groot deel nog op vakantie was en een ander deel al lallend carnaval aan het vieren was, speelde Dames 3 haar voorlopig een na laatste thuiswedstrijd van het lopende seizoen. Aangezien wij alleen nog koploper Rotterdam Basketbal thuis op bezoek krijgen zou dit wel eens mijn laatste thuisoverwinning kunnen zijn ( van het lopende seizoen).........

Lees het hele artikelvrijdag 18 februari 2011
Wedstrijdverslag Roba 1 - Binnenland D3

Ca.  3 uur geleden speelden we na een fikse vertraging (!) onze uitwedstrijd tegen ROBA 1. Ondanks dat we al om 19.15 uur aan het warmlopen waren, was er geen tafel (letterlijk), geen sheet, geen jury en scheidsrechters om 19.30 aanwezig. Uiteindelijk lukte het de thuisploeg om ca. 20.00 uur, naast twee juryleden ook twee scheidsrechters te strikken. Maar ja toen hadden we al een warming up van ca. 45 minuten in de benen..........

Lees het hele artikelzaterdag 12 februari 2011
Wedstrijdverslag D3- BOB

De ommeslag..eindelijk winst 
Hedenmiddag, zaterdag 12 februari 2011 speelde Binnenland Dames 3 haar inmiddels 2e thuiswedstrijd tegen BOB. Helaas was ons  "standaard" team door ziektes, blessures en vakanties al behoorlijk  uitgedund, maar waren er wat RE+ leden beschikbaar om deze leemtes probleemloos op te vullen en ook omdat nu er eindelijk bankspelers zijn vanuit MU20-3, kunnen we af en toe met de jongere speelsters onze bekende full court m-t-m maximaliseren.  

Lees het hele artikelwoensdag 2 februari 2011
Wedstrijdverslag

wedstrijdverslad D3 - Divine

Lees het hele artikelmaandag 24 januari 2011
Wedstrijdverslag Dames 3 - schotpercentage als een blinde vink -

Je hebt wel eens van die wedstrijden..... een algeheel schotpercentage als een blinde vink.....

Toen ik na de wedstrijd in de kantine zat kwam een van de speelsters naar me toe en zei ..... "laten we deze wedstrijd maar gauw vergeten" zal ik mij beperken tot het noemen van enkel alleen de tussenstanden, welke waren 9-6, 3-8 (!), 18-16, 9-21 = uiteindelijk 39-51 en het noemen van een speelster van FFF die 32 punten had.

Ondanks deze kleine tegenslag gaan we er volgende week hard tegenaan tegen Divine, misschien geeft dit ons wel inspiratie.....
zondag 19 december 2010
Dames 3 uit bij Lokomotief

Desondanks dat wij aan onze tegenstander Locomotief hadden gevraagd deze wedstrijd op een andere dag te laten spelen i.v.m. de Final Four, was in Rijswijk geen andere dag, geen ander veld en geen ander tijdstip meer beschikbaar. Dus met onze sneeuwkettingen om, grootverdieners als Anniek en Gerdi hebben onder hun Porsche resp. Volkswagen natuurlijk winterbanden, in colonne achter de sneeuwschuivers richting Rijswijk.

Lees het hele artikelzondag 12 december 2010
Jol Effect(ief) bij Binnenland D3

Aangezien mijn technische beleid aankomende week zwaar tegen het licht zou worden gehouden, gonste het al in Sporthal Ridderhal in H.I. Ambacht van de geruchten van een technische ommezwaai, alleen winst tegen FFF zou het zgn “Jol effect” kunnen tegenhouden.
Al voor het begin van de wedstrijd werd er al een (ex Hoofd TC ) en nu volwaardig bestuurslid van Binnenland gesignaleerd met een witte zakdoek in zijn broek, hard de zaal uit lopend. Dit voorspelde weinig goeds. Enfin de wedstrijd

Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.