Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 23 januari 2018
Slaapplaatsen gevraagd

Beste leden,
In februari komt er een Pools M14 team op bezoek in Barendrecht. De coach/trainer heeft zelf een aantal jaar geleden 2 seizoenen bij CBV Binnenland gespeeld. 

Zij zullen van 15 tot en met 17 februari n Barendrecht zijn. Zaterdag vertrekken zij naar Groningen, waar er ook een oefenwedstrijd op het programma staat.

Wij vragen jullie medewerking om de jongens onderdak te bieden.
Bij wie kunnen er 1 of 2 jongens logeren? In totaal zijn er 12 jongens en 2-3 volwassenen.
Het gaat om de dagen 15, 16 en misschien 17 februari.

Donderdag 15 februari: aankomst eind van de middag. 'Avonds zal er een training zijn.
Vrijdag  16 februari:   in de avond een wedstrijd
Zaterdag 17 februari :  vertrek naar Groningen.

Wij horen graag wie van jullie plaats heeft.
Als er nog vragen zijn horen we dat ook graag.

Met vriendelijke groet,

Gea van Vilsteren   >>>>>

Harold de Bruin      >>>>>
zondag 31 december 2017
Binnenland M14-1 – Limfjords Cup 2017 – verslag van een avontuur

Met de stukken kalkoen en kerstkransjes nog in de maag vertrekken de mannen van M14-1 op 27 december in alle vroegte richting het noorden van  Denemarken om deel te nemen aan het grote internationale basketball toernooi van Lemvig – de Limfjords Cup.

Meer dan 2000 spelers uit diverse landen zoals Denemarken, Duitsland, België , Polen en Nederland gaan de strijd aan met elkaar in de verschillende leeftijds categorieën. In de U14 klasse zijn 30 teams actief deze dagen. Er staat ons wat te wachten......

Lees het hele artikelzaterdag 23 december 2017
MU14-1 met kerst op de Limfjords Cup

In de kerstvakantie gaat MU14-1, onder leiding van Johan Koopmans, CBV Binnenland vertegenwoordigen op een groot internationaal toernooi in Lemvig, Denemarken.

http://www.limfjords-cup.dk

Presentatie MU14-1: https://www.youtube.com/watch?v=tyBpkzUuip0

 

Lees het hele artikeldinsdag 19 september 2017
Teampagina Jongens U14-1

De selektie van MU14-1 is op de foto gegaan.

Onder leiding van Johan Koopmans behaalde het team afgelopen zaterdag de eerste W (en niet de laatste als het goed is) van het nieuwe seizoen!
 

Lees het hele artikelmaandag 16 januari 2017
JU14-1 behoudt de leiding in de competitie

Na het verlies in OT tegen Flevo Musketiers, staat dit weekend de eerste competitie wedstrijd van 2017 op het programma voor JU14-1 - thuis tegen Lokomotief. De uitslagen in de competitie geven duidelijk aan dat Lokomotief een sterke ploeg heeft en ze bezetten op het moment van spelen dan ook de derde plaats op de ranglijst.

De afgelopen periode hebben we onregelmatig kunnen trainen door vakanties, feestdagen en afgelopen vrijdag kon ook al de training niet doorgaan doordat de zaal niet beschikbaar was. Een ongelukkige samenloop van omstandigheden, maar geen show stopper natuurlijk.

Lees het hele artikelmaandag 14 november 2016
JU14-1 neemt de punten mee uit Groningen

Zaterdag 12 november speelt J14-1 tegen BV Groningen…uit(!).

Na een rit van bijna twee en half uur arriveren we met 8 spelers (Twan is helaas nog steeds geblesseerd en ook Jeremiah is er deze keer niet bij) bij de sporthal in Groningen en dan blijkt dat we vandaag centre court spelen. De jongens zijn enthousiast - de coach iets minder.

Precies deze wedstrijd , na een lange autorit en met 2 spelers minder op de bank spelen we op een extra groot veld.

Lees het hele artikelzondag 9 oktober 2016
JU14-1 versus Landslake Lions

Zaterdag 8 oktober ontvangt Binnenland J4-1 het tot nu toe ongeslagen LandLake Lions in de Driesprong. De jonge Binnenlanders hebben wat goed te maken na de zeer matige prestatie vorige week in Rijswijk. Een wedstrijd die uiteindelijk wel gewonnen werd maar erg rommelig verliep en Binnenland onder zijn kunnen heeft gespeeld. 

Lees het hele artikelmaandag 7 maart 2016
Teamuitje JU14-1

Afgelopen weekend hebben de jongens van JU14-1 zich flink uitgeslooft tijdens het lang verwachte teamuitje! Omdat de jongens dit weekend geen wedstrijd hadden was er tijd voor andere activiteiten!

Nadat we gezamelijk hadden genoten van een heerlijk verzorgde lunch moesten de jongens aan de bak.

Er werd flink gewerkt aan teambuilding. De jongens moesten bij een aantal spel activiteiten goed samenwerken, communiceren en elkaar af en toe ook helpen.

Conclusie was wel: Met zijn vijven in een wedstrijd samenwerken is duidelijk heel wat anders dan samenwerken met zijn twaalven, buiten in de kou!
 

Lees het hele artikeldonderdag 9 juli 2015
Adviesburo Docter ballensponsor JU14-1

Bouwkundig advies- en ingenieursburo, Adviesburo Docter (www.adviesburodocter.nl) zal het team JU14-1 voor het komende seizoen van nieuwe ballen voorzien.

12 ballen zal het team ter beschikking krijgen, welke speciaal door het logo van Adviesburo Docter zullen worden voorzien.

CBV Binnenland is zeer blij met deze financiële bijdrage, JU14-1 kan met de gloednieuwe Spalding ballen het seizoen beginnen.

JU14-1 wordt het seizoen 2015-2016 begeleid door tr/co Matthijs IJzerman, ass. tr/co Jasper van den Adel en teammanager Judith van Vliet.


 
zaterdag 25 april 2015
Laatste competitiewedstrijd JU14-1

Zaterdag 18 april jl. Speelde ju14-1 thuis zijn laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Cobra Nova. Een pittige wedstrijd, want Cobra Nova liet het kaas niet van hun brood eten en zij kwamen in de loop van de wedstrijd gevaarlijk dichtbij!! Maar uiteindelijk bleken onze jongens toch sterker en werd deze wedstrijd met een mooie eindstand van 84-65 gewonnen. Dat levert ons een 3e plaats op in deze competitie.

Het is een goed seizoen geweest en mogen trots zijn op onze 3e plaats!!!

Bedankt team en coaches voor het afgelopen seizoen!!!

Lees het hele artikelwoensdag 11 december 2013
Jongens u14-1 ook op de foto

Ook ging afgelopen weekend het team van Coen en Dennis op de foto.

Vrolijke gezichten want het team doet het uitstekend en staat 2e in de eerste helft van de competitie.

Zie ook de teampagina
dinsdag 13 december 2011
Verslag kampioenswedstrijd Ju14-1 tegen Hurricanes

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Hurricanes stond Jongens U14-1 op een gedeelde 1ste plek samen met Rotterdam Basketbal. Na twee weken hard trainen en een bezoek van sinterklaas was het zaterdag 10 december dan zo ver. 

We begonnen de wedstrijd met Luc en Jarryl op de guard, Tony en Yorrijn op de forward en Roy op de center.

Update: foto verslag toegevoegd aan het artikel!
 

Lees het hele artikelzondag 11 december 2011
ju14-1 Kampioen geworden thuis tegen Hurricanes

Vanmiddag is ju14-1 onder leiding van Martin en Jeroen Westerhof kampioen geworden. Het verslag van deze wedstrijd, alsmede de foto's en informatie wat het seizoen hierna gaat doen volgen asap!
woensdag 23 november 2011
ju14-1: Oproep aan alle ouders, familie, vrienden en clubgenoten

Aanstaande zaterdag speelt jongens U14-1 hun mogelijke kampioenswedstrijd tegen Rotterdam basketbal. Wanneer onze jongens winnen zullen zij nu al kampioen zijn omdat ze alle wedstrijden dit seizoen hebben gewonnen.Dus kom allemaal kijken aanstaande zaterdag 26 november om 14:15 uur, om ons op een sportieve manier aan te moedigen!

Sportieve groet, Martin & Jeroen (trainers/coaches U14-1).
vrijdag 11 november 2011
Het ongeslagen ju14-1 speelt zaterdag de return thuis tegen DBV Rowic

Morgen speelt het ongeslagen ju14-1 de return tegen Rowic. In de 1e wedstrijd van het seizoen werd hier gewonnen. Dat ging niet vanzelf. Echter heeft dit team alle wedstrijden gewonnen dit seizoen dus ligt een verwachting van een nieuwe winst morgen zwaar op de schouders? Wat het trainer-broer-duo Martin en Jeroen Westerhof betreft niet. De afgelopen maanden werden zware trainingen niet geschuwd en hebben de spelers een brede rug en een team-spirit gekregen. Een goede basis dus voor de komende returns!
woensdag 12 oktober 2011
Jongens U14-1 koploper na winst Rotterdam Basketbal U14-2

Afgelopen weken is er heel hard getraind bij de jongens van U14-1. Na een makkelijke overwinning thuis tegen Bob moesten de jongens vandaag toch hard aan de slag tegen Rotterdam. Gelukkig gebeurde dit ook, ’s morgens om 7.45 uur werd er al verzameld bij de Driesprong. Niet allemaal op tijd maar wel fit en uitgeslapen. Wij coaches hadden namelijk de opdracht gegeven aan de jongens om eens vroeg (uiterlijk 21.00 uur) naar bed te gaan. Gelukkig hebben de meeste dit opgevolgd wat resulteerde in een goede start van het 1e kwart.

Lees het hele artikelzondag 2 oktober 2011
ju14-1 start seizoen met een team-stempel

Het ju14-1 heeft gisteren thuis tegen BOB duidelijk laten zien waar ze voor staan, inzet en teamspirit. BOB had werkelijk geen schijn van kans.

Lees het hele artikelzondag 14 augustus 2011
Jaryl Melcherts MIP op NBB Camp 2011

Voor CBV Binnenland is er mooi succes te melden vanuit het NBB Camp 2011. Jaryl Melcherts heeft de Award als "Most Improved Player" binnen weten te slepen. Naast een mooie, nieuwe basketbal, bestaat de prijs voor deze titel uit gratis deelname aan NBB Camp 2012.

Jaryl: Gefeliciteerd!
 
 
 
 
 
 
 
 
 vrijdag 8 april 2011
Dubbele F4 voor jeugspelers u14-1

(bijna) stunt tegen uBall : 71-71!! Of het ook spannend was.....??

Zoals te lezen is in dit artikel, spelen jongens u16-1 en u14-1 mee in de play-offs. Dit betekent voor een aantal spelers uit u14-1 een dubbele f4! Jochem van Maanen, Marijn Laban, Christiaan Pronk en Raidel de Pree uit u14-1 trainen en spelen dit seizoen al mee met u16-1.

Een andere die-hard, die ook al jaren haar mannetje staat, is Kim Driesen. Zij speelt alweer een aantal jaren met de jongens en doet hetzelfde met mu16-1!

En nu mogen deze heren en dame ook nog eens dubbel aan de bak in deze f4's van de u14 en 16-teams!!

Raidel moet op dit moment even pas op de plaats houden ivm knie-klachten.

Voor u14-1 is er een vanavond een uitdaging, het sterke uBall uit Utrecht is de eerste tegenstander. Gaan de mannen en dame van u14 voor een verrassing zorgen?
 

u16-1 gaat zaterdag thuis in de eerste wedstrijd tegen MSV, ook lastig.

Beide teams veel succes, ga ervoor!!
zondag 16 januari 2011
ju14-1 stunt net niet in revanche tegen the Black Eagles

Het team moest nog revanche halen van de warrige uitwedstrijd in Rosmalen.

Gedurende de thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag liet ju14-1 de tegenstander gedurende de 1e drie kwarten net even los. Maar liet het verschil niet meer dan een paar punten uitlopen.

In het 4e kwart pakte het team zich samen, passeerde de Eagles en liep zelfs uit tot bijna 10 punten voorsprong.

Met nog 2 minuten leek de revanche een feit. Helaas, door een paar slecht ingenomen ballen welke onderschept werden daverden de Eagles opeens weer terug.

In de laatste seconden was de achterstand 1 punt. Christiaan Pronk kreeg de kans tot alsnog winnen met 2 vrije worpen. Helaas, zenuwen, spanning, beide vielen mis.

Weg revanche, grote ontgoocheling maakte zich meester van het team. Het (soms letterlijke grond) gevecht was geleverd.

Maar samengevat, er was team karakter en inzit, het was zeker een puike pot!
maandag 10 januari 2011
JU14-1 wint tweede wedstrijd van Lokomotief makkelijk

Na een rustige Kerstvakantie moest ju14-1 weer aantreden voor de tweede confrontatie met Lokomotief. De eerste wedstrijd was thuis redelijk eenvoudig gewonnen, maar uit in Rijswijk kan lastig zijn. Na ruim een half uur buiten in de kou te hebben gewacht (ja we waren zeer ruim op tijd aanwezig) was een goede warming-up wel nodig.
Lees het hele artikelzondag 9 januari 2011
Regio selectie ju14-1 rijkelijk vertegenwoordigd door Binnenland
Vandaag vond in Oud Beijerland de (voor) selectie plaats voor de Regio selectie 1997 van Rayon West.
 
Een zestal spelers, Marijn, Jochem, Raidel, Dennis, Alain en Yannick (ju14-2), van ju14-1 meldde zich om 10:00 aan, twee spelers, Bas en Bjorn, hadden vrijstelling ivm een clinic. In totaal zo’n 70 spelers waren aanwezig in de zaal.
Lees het hele artikel
Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus Jolly Jumpers uit Beker
24-01-2018, 20:15uVertom/Binnenland Heren 1 versus Red Stars
20-01-2018 20:15u


Afval Loont Saldo
445
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

22 januari, jarig.
Tijmen Holt.
Leeftijd 11 jaar.
X12-1.
Tijmen Holt


Agenda.
AGENDA
25-01 Bestuur
21-02 Kantinecom.

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.