Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenHeadlines
Update: Bieden voor PATRICK (Diversen .)

Bieden kan door een reactie hieronder te plaatsen (fb-bericht) en een bevestiging te mailen aan biedenvoorpatrick@cbvbinnenland.nl of alleen een mail sturen kan natuurlijk ook.

Wij zullen geregeld het hoogste bod publiceren op www.cbvbinnenland.nl en op https://www.facebook.com/CBVBinnenland/

Lees het hele artikel

woensdag 18 oktober 2017
Teampagina dames 1 up-to-date (Dames 1 Team)

In de voorbereiding werd er al een fotoshoot gedaan door fotograaf Arie Kraak. Hij zette de dames als team en individueel op de foto. Daarnaast ook nog headshots van het team en het plaatje is compleet. 

De teamfoto was al eerder te zien, nu ook alle headshot op de teampagina die je HIER kan vinden. De individuele foto's zijn gebruikt voor de banners, die kan je zien hangen in onze eigen sporthal.

Wil je vaker foto's van dames 1 zien? Kijk dan op www.pbase.com/arkr :)

 

Lees het hele artikel


De Club van 100 (Club van 100 Bestuur)

De Club van 100 is een van de initiatieven van de vereniging om externe middelen te werven.

Iedereen (oud)leden, niet leden en ouders kunnen voor een klein bedrag de vereniging steunen.

De bijdragen worden o.a. gebruikt om de sportieve ambities van de jeugdteams te ondersteunen of specifieke (trainings)materialen voor de vereniging aan te schaffen. Het geld kan ook gebruikt worden om tegemoet te komen in de kosten van clinics, toernooien en andere gezellige, leuke activiteiten voor de jeugd. Binnenland wil voor ieder jeugdlid, de toekomstige topsporter en de recreant, een goede, maar vooral ook een gezellige en betaalbare vereniging zijn. Zonder externe middelen is het onmogelijk om deze doelstellingen te realiseren.

Lees het hele artikel

zondag 15 oktober 2017
Renes/Binnenland verliest van sterk Lekdetec (Dames 1 Team)

De derde competitiewedstrijd van Renes/Binnenland was wederom een uitwedstrijd, deze keer in Bemmel tegen Lekdetec. Dit team wist de eerste twee competitiewedstrijden knap te winnen. Renes/Binnenland wist dus dat het zeker niet eenvoudig zou gaan worden. Bij Renes/Binnenland ontbrak deze keer alleen nog Roos Koopmans, die nog teveel last had van de val op haar hoofd vorige week. Jantine Kraak en Michelle Zantman keerden terug in de selectie van coach Rychard de Jongh, al hadden beiden nog niet volledig kunnen trainen in de afgelopen week. 

Lees het hele artikel


Bekerwedstrijd Vertom/Binnenland MSE1 versus Trajanum MSE1 (Heren 1 Team)

Op 14 oktober 2017 is er een wedstrijd voor de beker tegen Trajanum uit Nijmegen. Trajanum komt uit dezelfde divisie als wij, alleen de andere competitie.


Video van de wedstrijd op de tv pagina of op Youtube. 

Lees het hele artikel

zaterdag 14 oktober 2017
Volgende ronde beker Vetus/Binnenland (Dames 20-1 Team)

Op vrijdagavond een wedstrijd spelen is voor Vetus/Binnenland niet onbekend. De slechte voorbereiding in de trainingsweek vol met zieke meiden, schoolverplichtingen en blessures zijn echter normaal niet aan de orde van de dag. Tel daarbij op dat Roos Koopmans nog geblesseerd was en dat hoofdcoach Michel Appers wegens privéomstandigheden op het laatste moment moest afzeggen en een hete vrijdagavond in Katwijk was geboren.

 

Lees het hele artikel

woensdag 11 oktober 2017
Bied mee voor PATRICK (Diversen .)

Je leest het goed. Het 3x3 Nederlands team zet zich in voor PATRICK. Voor degene die Patrick nog niet kennen. Patrick is een jongen van 29 die verstandelijk en lichamelijk beperkt is. Zijn zus startte een week geleden een actie om geld op te halen voor een nieuwe aangepaste bus. Patrick komt namelijk veelvuldig in verschillende sporthallen kijken naar zijn favoriete spel: basketball, maar de auto is aan vervanging toe. Één van zijn favoriete spelers is Sjoerd van Vilsteren, speler van Grasshoppers en het Nederlands 3x3 Team. Samen met zijn 3x3 teamgenoten: Joey Schelvis, Bas Rozendaal en Jesper Jobse biedt hij een clinic aan voor de hoogste bieder. Zij doen dit belangeloos waardoor het geld volledig ten goede komt van de doneeractie.Naast de clinic krijgt de hoogte bieder ook een officieel wedstrijdshirt!

 

Lees het hele artikel


MU16-1-Fotoreportage-versus-Divine (Jongens 16-1 Team)

Afgelopen zaterdag 7 oktober ontving MU16-1 Divine in de driesprong.

Binnenland moest helaas het onderspit delven en de wedstrijd eindigde in 58-69. 

Gelukkig wel weer een mooi fotoreportage door Jan-Willem Visscher!


http://www.jeweve.demon.nl/devine10-2017/

| Uitslagen en standen

maandag 9 oktober 2017
Nieuws van de Penningmeester (Bestuur .)

Hier een klein bericht van uw penningmeester.

Voor degene die nu nog lid zijn van CBV Binnenland en het een incasso formulier hebben ingestuurd, ondertekend, of stilzwijgend hebben verlengd.

CBV Binnenland zal conform de incassomachtiging incasseren op: 

  • 27 oktober 2017 (het eerste deel) 
  • 24 november 2017 (tweede deel) 
  • 27 december 2017 (de laatste termijn)


Week van de Scheidsrechter met Martin Westerhof (Bestuur .)

In de week van 7 t/m 15 oktober is het de Week van de Scheidsrechter.

Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechters en officials staat deze week centraal. Want de scheidsrechters en officials maken het mede mogelijk dat zo veel sporters en publiek wekelijks van het spelletje kunnen genieten.

CBV Binnenland voorzitter Willem van der Hoek interviewde Martin Westerhof, clublid en jongste scheidsrechter op het hoogste basketball niveau in Nederland, de Dutch Basketball League.
 

Lees het hele artikel


Help Patrick aan een nieuwe bus (Diversen .)

Via facebook kwam ons een doneeractie onder ogen voor Patrick. Patrick komt vaak met zijn vader in sporthal de Driesprong om te kijken bij dames 1 en/of heren 1. Zijn zus is een doneeractie gestart omdat de auto waarin Patrick vervoerd wordt aan vervanging toe is en dit nogal wat kosten met zich meebrengt. Inmiddels loopt de teller al aardig op, nu ruim €2700,00. De afgelopen dagen hebben veel Binnenlanders al een donatie gedaan en dat zorgde voor het volgende filmje van de zus van Patrick.

 

DONEREN KAN NOG ALTIJD KLIK HIER! 

 

Lees het hele artikel

zondag 8 oktober 2017
Vetus/Binnenland wint uit bij het stugge Lokomotief (Dames 20-1 Team)

Verliezen is nooit leuk en daarmee waren de meiden van coaches Appers dan ook gebrand om een goed resultaat neer te zetten in de Van Zweedenhal te Rijswijk. Bij Binnenland deed vandaag de zieke Eva niet mee, waardoor er met een iets smallere rotatie gespeeld werd.  Hoofdcoach vandaag was Linda, omdat zij binnen een aantal weken haar examen Basketball-trainer 4 gaat doen.

 

Lees het hele artikel


Vertom/Binnenland versus Almere Pioneers (Heren 1 Team)

Op 7 oktober wacht ons de volgende thuiswedstrijd. Na het verlies van vorige week komt deze week Almere Pioneers op bezoek. Een team wat we kennen van vorig seizoen, en ons toen in de thuiswedstrijd erg lastig heeft gemaakt.

Website ploeg:

Enkele hoogtepunten zijn terug te zien via:

www.cbvbinnenland.nl/tv
 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Renes/Binnenland struikelt over Amazone Utrecht (Dames 1 Team)

Voor de tweede competitiewedstrijd moest Renes/Binnenland naar Utrecht om het op te nemen tegen Amazone, vorig seizoen een van de laagvliegers in de Vrouwen Basketball League. Bij Renes/Binnenland ontbraken deze keer Jantine Kraak (ziek) en Michelle Zantman die kampte met de naweeën van een verwijderde verstandskies. Roos Koopmans haakte op het laatste moment af doordat ze ’s middags in de wedstrijd van V20 hard op haar hoofd gevallen was. Daartegenover stond dat Zera Butter na een maandenlange afwezigheid eindelijk haar rentree kon gaan maken.

Lees het hele artikel

dinsdag 3 oktober 2017
BINNENLAND VU14 heeft een onderonsje (Technische Commissie)

Deze zaterdag had VU14-1 een uitwedstrijd met een huiselijk tintje ..... de Dames van VU14-2 zitten namelijk in dezelfde POULE !

De witte tenues moesten dus wederom uit de kast gehaald worden... gelukkig waren deze net lekker fris en gewassen dankzij Nadia.

Ditmaal geen wedstrijdverslag ... maar stellen we beide TEAMS even aan jullie voor  .....
 

Lees het hele artikel

zondag 1 oktober 2017
Vertom--Binnenland versus Rivertrotters (Heren 1 Team)

Twee weken na de seizoen opening ontvangt het team van Vertom/Binnenland Rivertrotters uit het nabije Hardinxveld-Giessendam. Bij het team van Vertom/Binnenland is er de terugkeer van Floris de Jong, na een jaar afwezig te zijn geweest. Bij Rivertrotters zijn er Stef Zorg en Gillian Boldewijn die bekend zijn met de Driesprong.

De fotoreportage van deze wedstrijd geschoten door Jan Wim van Genderen bekijk je >>>> hier.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Renes/Binnenland wint eerste competitiewedstrijd na stroeve start (Dames 1 Team)

Het basketballseizoen is weer gestart. De eerste wedstrijd van Renes/Binnenland was tegen onze vrienden uit Katwijk: Solar Systemen Grasshoppers.

Renes/Binnenland heeft in de voorbereiding een aantal wedstrijden tegen buitenlandse teams gespeeld, waarbij 3 winstpartijen en 1 nipte verliespartij voor een goed gevoel bij de start van de competitie hebben gezorgd. Grasshoppers had vorige week de wedstrijd om de supercup van Lekdetec uit Bemmel gewonnen, en kwam dus met vertrouwen naar Barendrecht.

Lees het hele artikel


Vetus Binnenland loopt tegen eerste nederlaag op. (Dames 20-1 Team)

In de vrouwen u20 eredivisie waren al een aantal grote uitslagen te zien. De Barendrechtse meiden van coaches Appers wonnen hun eerste twee games, tegenstander Almonte deed dit ook. Er stond dus een ware mini-kraker op het papier.

Door een kleine uitloop werd net iets na twee uur de bal in de lucht geworpen. De eerste score is voor de Eindhovense ploeg. De Barendrechtse meiden lijken niet wakker en startten slecht. De uiteindelijke 14-9 achterstand is terecht. De door Vetus gesponsorde meiden waren te afwachtend en aanvallend misten ze teveel.

 

Lees het hele artikel

zaterdag 30 september 2017
De laatste sheetcursus (Technische Commissie)

Onder de begeesterde leiding van Jeroen en Martin Westerhof was er gisterenavond de allerlaaste sheetcursus ooit. Op geanimeerde wijze hebben zij zo'n veertig jongens en meisjes en een aantal ouders de beginselen van het sheet invullen bijgebracht. 

Maar we gaan toch over naar een digitaal sheet?
Jawel maar de verening Binnenland stapt daar nu nog niet op over , maar dat zal pas ergens in november/december gaan plaats vinden. Maar het geleerde bij het invullen van het sheet is uteraard toepasbaar bij het digitale wedstrijdformulier.

Lees het hele artikel

vrijdag 29 september 2017
VU14-1 Heeft in eerste thuisgame de "doelstellingen" goed in beeld (Meisjes 14-1 Team)

Binnnenland VU14-1 maakt zich klaar voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen , de coaches Lisa en Myrthe zijn deze wedstrijd op volle sterkte aanwezig.

In de aanloop naar de wedstrijd worden er door Kirsten een Maya " Taarten " gebakken om na afloop van de eerste thuiswedtrijd te nuttigen.
Coach Lisa heeft alvast haar bestelling doorgegeven !!

Deze wedstrijd maakt Paula Pothaar Gonzalez in de competitie haar debuut als bankspeelster , Charity Stegers speelt deze keer mee met VU14-2 maar laat de " Taart " natuurlijk niet aan zich voorbij gaan , zij heeft immer ook een bijdrage geleverd aan de 29-101 overwinning van vorige week.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

donderdag 28 september 2017
29 september van 19.00-20.30 uur is er een sheet-cursus (Technische Commissie)

Op 29 september van 19.00-20.30 uur is er een sheet-cursus.  
Deze is verplicht voor alle wedstrijd-spelende leden vanaf de U14 teams en nieuwe leden die dit nog niet kunnen.  

Daarnaast zijn ook ouders/verzorgers die dit willen leren van harte welkom. 
Martin en Jeroen Westerhof zullen jullie alle bijzonderheden van het sheet uitleggen. 

Op een sheet, of ook wel scoreformulier, worden tijdens een basketbalwedstrijd alle gebeurtenissen bijgehouden. Bijvoorbeeld welke spelers er in het veld staan, wie er gescoord heeft, wie er een P of andere fout krijgt, wanneer er een time out heeft plaats gevonden enz. 

Op een wedstrijddag zijn er veel leden nodig om de wedstrijden goed te laten verlopen. Alle wedstrijd spelende leden vanaf een U14 team worden aangeschreven voor een taak. 

Lees het hele artikel

woensdag 27 september 2017
Teampagina Jongens u16-1 (Jongens 16-1 Team)

Dankzij de team-fotograaf hebben we al 2 wedstrijdverslagen in de vorm van een foto reportage van het team MU16-1.

Het wachten was dan ook op de nieuwe foto voor de teampagina.

Deze is nu een feit.

Opvallend, de heren coaches Ron Baan en Amrith Raghoenath zouden met hun outfit niet misstaan in een partijtje op het gras van Wimbledon......

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

dinsdag 26 september 2017
MU16-1-Fotoreportage-versus-Blauw-Wit (Jongens 16-1 Team)

En hier is alweer de 2e fotoreportage geschoten door Jan-Willem Visscher van de afgelopen zaterdag gespeelde thuiswedstrijd MU16-1 versus Blauw-Wit M16 1.

Het team van Ron Baan en/of Ron Baan en assistent coach Amrith Raghoenath had een aardige kluif aan Blauw-Wit.

De ruststand was 32-32, de eindstand..... kan je vinden in de foto reportage!

http://www.jeweve.demon.nl/blauw-wit9-2017/

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Sheets invullen (Technische Commissie)

Bij niet iedereen is het duidelijk de komende tijd zullen diverse vereniging nog gebruik maken van de papieren versie van het scoresheet, de vereniging Binnenland is één van die verenigingen, die de komende tijd nog gebruik zal maken van het papieren sheet.

Bij het invullen van het sheet dienen de namen en shirtnummer te worden vermeld, het is niet nodig om het nieuwe sportlink-lidnummer te vermelden.

maandag 25 september 2017
Teampagina Jongens u18-3 (Jongens 18-3 Team)

En als 3e team wat dit weekend op de teamfoto is gegaan, de spelers van MU18-3.

Joost draagt (ook, zie MU18-2) de zorg voor dit team.

Maak er een mooie competitie van heren!

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Teampagina Jongens u16-3 (Jongens 16-3 Team)

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de teamfoto van MU16-3 onder leiding van Jaco en Robert.

Veel succes en plezier dit seizoen mannen!


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Teampagina Jongens u18-2 (Jongens 18-2 Team)

De 2e teamfoto die dit weekend werd geschoten is MU18-2.

Onder leiding van Joost en Jerome gaan deze heren het seizoen 2017-2018 in.

Succes!


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zaterdag 23 september 2017
Moeizame zege Vetus Binnenland. (Dames 20-1 Team)

De eerste competitie thuiswedstrijd in de Driesprong zorgde voor een bijzonder goed gevulde tribune. De sfeer op de tribune zit er goed in, net als in de ploeg van Appers en Appers. Onze Landsmeerse tegenstander neemt ook altijd wat supporters mee, die hun Landmeerse ploeg onder leiding zien staan van bondscoach Vu16 Brian Hirman. Een goede bekende dus voor Tessa en Chermensa die met de coach mee naar het E.K. geweest zijn.

Voor het verdere verslag  klik je hieronder.

Lees het hele artikel

vrijdag 22 september 2017
Afval Loont levert goede kwaliteit plastic en gaat door (Diversen .)

Beste spaarder,

Gisteren kwam in het nieuws dat het gescheiden inzamelen en recyclen van plastic momenteel een geringe milieuwinst oplevert. Dat bleek uit onderzoek van het CPB. Er is volgens het CPB nog te weinig focus op kwaliteit bij de inzameling van plastic. Ziehttps://nos.nl/artikel/2193860-plastic-afval-recyclen-heeft-weinig-effect-op-milieu.html voor de berichtgeving.

Afval loont zet zich al jaren in om de kwaliteit van de recyclebare grondstoffen (afval) te borgen door er een waarde in geld aan te koppelen en de grondstoffen persoonlijk in ontvangst te nemen en te controleren. Hierdoor zijn de ingezamelde grondstoffen van goede kwaliteit en daardoor ook goed te recyclen. Het bij Afval loont ingeleverde plastic gaat daarom niet de verbrandingsoven in en draagt bij aan een beter milieu.

Lees het hele artikel

donderdag 21 september 2017
Grote club actie, win een training van Francisco Elson! (Basketball Days .)

Zoals aangegeven in de aankondiging van de grote clubactie, willen we de beste 10 verkopers van loten belonen met een unieke prijs. Veel unieker dan dit wordt het niet!

Voor de beste 10 verkopers staat een training te wachten van niemand minder dan Francisco Elson!!!

Francisco Elson begint op zijn twaalfde met basketbal bij AMVJ Rotterdam (nu Rotterdam Basketbal). Hij doorloopt verschillende universiteitsteams in de VS, waar hij in 1999 wordt gekozen door de Denver Nuggets. Zij laten hem echter nog vier jaar in Europa spelen. Via Barcelona, Valencia en Sevilla komt hij in 2003 alsnog bij de hoofdmacht van Denver. Na drie jaar verruilt hij Denver voor San Antonio, waar hij gaat spelen voor de Spurs. Hij behaalt zijn grootste succes: hij wordt, als eerste Nederlander ooit, kampioen van de NBA!

Na de Spurs komt Francisco uit voor de Seatle SuperSonics, de Milwaukee Bucks, de Philadelphia 76ers en voor Utah Jazz. Hij stond als laatste onder contract stond bij Philadelphia 76ers, een club in de NBA. In totaal speelde Elson in zijn carrière 472 wedstrijden in het reguliere seizoen van de NBA.

Elson kwam tot juli 2013 uit voor het Nederlandse basketbalteam. Sinds de zomer van 2010 was hij aanvoerder van de nationale ploeg.

Tegenwoordig is Francisco Elson de Europese importeur van sportzalf ter voorkoming van sportblessures. Meer gegevens over zijn te vinden op http://flexpowereurope.com/.

Voor de echte topper onder de toppers is nog een extra prijs te verdienen!

Dit lijkt ons een prachtige stimulans om een boekje te halen in de kantine en je familie te vragen de club te ondersteunen.

Ook is het mogelijk om via een CBV Binnenland pagina van de grote club actie direct een (aantal) loten te bestellen, daarvoor kun je https://clubactie.nl/actie/CBVBinnenland bezoeken en direct bestellen.

De loten kosten €3,00 en daarvan gaat 80% naar de club.

Loten zijn in te leveren tot 10 oktober!

Zijn er nog vragen of iets anders, neem dan contact met Reinier van Vilsteren of Mark Verbaas.


Lees het hele artikel


MU16-1 Fotoreportage versus Divine (Jongens 16-1 Team)

De mannen van MU16-1, onder leiding van Ron Baan, speelden afgelopen zaterdag de eerste competitie wedstrijd uit tegen Divine.

Hoe dat verliep, en de eindstand?

Daarvoor kan je de uitgebreide fotoreportage bekijken, geschoten door Jan-Willem Visscher.

 

Bekijk de foto reportage via deze >>>> link!

| Uitslagen en standen

woensdag 20 september 2017
De Bondt Publishing wedstrijdbordsponsor D1/H1/V20-1 (Businessclub .)

 

De Bondt Publishing sponsort de komende drie seizoenen Heren 1, Dames 1 en Dames 20-1 met een wedstrijdbord!

De Bondt Publishing is een in Barendrecht gevestigde uitgeverij en is gespecialiseerd in de uitgifte van sponsored magazines:

  • Business to Business magazines  (o.a. Ondernemend)
  • Business to Consumer ( o.a Barendrecht Carnisse nieuws en Beleef Barendrecht)
  • Presentatiegidsen / relatiemagazines

De Bondt Publishing verspreidt al haar magazines volledig in eigen beheer. In sommige gevallen werken zij samen met professionele partners.

Op jaarbasis geeft De Bondt Publishing inmiddels zo’n 40 magazines uit.

Voor meer info zie: http://www.penrpublishing.nl/home.php

Lees het hele artikel


Jongens u16-4 (M16 4) is teruggetrokken (Technische Commissie)

Helaas hebben we het team Jongens u16-4 (M16 4) moeten terugtrekken vanwege dat er onvoldoende jongens zijn om dit team te bemannen. Alle wedstrijden van dit team vervallen derhalve.

De wedstrijd van as zaterdag om 10:15 uur vervalt dus ook. Mogelijk dat degene die een taak bij deze wedstrijd hadden een andere taak krijgen toebedeeld.

 


Nieuw trainingsschema seizoen 2017-2018 (Technische Commissie)

UPDATE - 15-9-2017 -

Hierbij de laatste versie (tot nu toe) van het trainingsschema nu in de nieuwe notatie zoals wordt gebruikt in Sportlink.


De trainingswijziging vanaf maandag 18 september en betreft de volgende teams:

 

X10 1 van maandag 18:00-19:00 in de Lagewei naar maandag 18:30-19:45 in de Driepsprong veld 2
M14 2 van maandag 18:30-19:45 veld 2 naar woensdag 18:30-19:45 veld 1
M16 2 van dinsdag 18:00-19:15 veld 3 naar dinsdag 17:30-18:45 veld 1

Het schema kan hier >>>>>>> worden bekeken!

Lees het hele artikel

dinsdag 19 september 2017
Binnenland VU14-1 start de competitie met taart (Meisjes 14-1 Team)

Zaterdagochtend 16-09-2017 verzamelen we ons om 09:15u bij de Driesprong.... voor de uitwedstrijd naar BS Leiden VU14-2  , iedereen is netjes op tijd en zoals altijd aan vervoer/auto's geen gebrek.

Els laten we deze keer met iemand meerijden ?? , dat gaat een stuk vlotter als onze oefenwedstrijd tegen Leiden VU14-1 van 02-09-17.

Op de laatste training zijn nog even de witte reserve tenues geregeld ( met dank aan Els ! )  ... Leiden speelt immers ook in het blauw ....dus dat gaat goed!

Helaas moet het team het zonder coaches : Lisa en Myrthe stellen , vanwege het toernooi in Luxemburg waar Dames 1 speelt.......

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Teampagina Meisjes 18-1 (Meisjes 18-1 Team)

De meiden VU18-1 van Zera en Cora staan ook weer op de foto.  

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Teampagina Jongens u10-1 (Jongens 10-1 Team)

Het team van Igor Gavic & Taner Gider is ook op de foto.

Nadat ze eerder met een leuk verslag kwamen van de 1e gewonnen competitie wedstrijd, is nu de foto van het team op de teampagina geplaatst. 

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Teampagina Jongens U14-1 (Jongens 14-1 Team)

De selektie van MU14-1 is op de foto gegaan.

Onder leiding van Johan Koopmans behaalde het team afgelopen zaterdag de eerste W (en niet de laatste als het goed is) van het nieuwe seizoen!
 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus Dozy BV Den Helder thuis
21-10-2017, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus De Hoppers uit
28-10-2017 20:30u


Afval Loont Saldo
255
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

19 oktober, jarig.
Vandaag geen verjaardagen.

Agenda.
AGENDA
19-10 Bestuur
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.