Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 15 februari 2019
U10-2 leert ouders basketballen in een training (Jongens 10-2 Team)

De jongens van u10-2 leren iedere week weer heel veel basketbal skills bij.

Nu was het tijd om de ouders deze zaken ook te leren. Iedereen mocht een ouder meenemen en de kinderen hebben hun ouders alles verteld over... 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Mea van Leeuwen Kanjer van de week bij 4Consult Dames 1 (Kanjer van de week .)

Zaterdag16 februari is onze kanjer, Mea, uitgenodigd de wedstrijd bij te wonen tussen 4Consult Dames 1 en Jolly Jumpers. Mea doet de naam kanjer eer aan. Sinds zij drie seizoenen geleden met buurmeisje, Eve, meeging voor een proeftraining wist zij gelijk dat basketbal haar sport was.

 

Lees het hele artikel

woensdag 13 februari 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 laat zich overbluffen in Hoofddorp (Jongens 14-1 Team)

De jongens van MU14-1 reisden afgelopen zaterdag zonder de zieke coach Zefanya Lesnoesa af naar Hoofddorp voor de wedstrijd tegen de plaatselijke BV.

Gelukkig werd Esther van Bochove bereid gevonden om in te vallen zodat er een ervaren coach voor de groep stond voor deze lastige match, in een overigens prachtige sporthal.
 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Teampagina Meisjes 18-1 (Meisjes 18-1 Team)

De meiden VU18-1 staan ook weer op de foto. De meiden van Wilemijn Kallenberg, Richard de Jong en Ass.Coach Desiree van der Hulst doen het uitstekend en strijden om een ereplaats in de 2e divisie.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

dinsdag 12 februari 2019
Lely Binnenland VU16-1 probleemloos langs BOB VU16 (Meisjes 16-1 Team)

Het Binnenland VU16–1 team heeft een enthousiaste en vaste achterban , ook bij alle uitwedstrijden.

Het leuk ons daarom leuk om dit wedstrijdverslag ook een aantal van deze fanatieke supporters van ons team hun visie op de wedstrijd te laten geven. 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

maandag 11 februari 2019
Winst in eigen huis voor Vetus Binnenland V20 (Dames 20-1 Team)

In de tweede thuiswedstrijd van het nieuwe jaar moesten de meiden van Vetus Binnenland V20 het opnemen tegen sterkhouder B.V. Batouwe V20. De meiden van Vetus Binnenland V20 moesten het deze wedstrijd zonder sterkhouders Anique en Eva stellen, daar deze meiden nog bezig zijn met het herstellen van blessures. Met de terugkeer van een sterk spelende Roos konden we het blessureleed goed ondervangen. In een spannend slotakkoord zijn het de meiden van Vetus Binnenland V20 die het hoofd koel weten te houden en de winst naar zich toe te trekken. 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 10 februari 2019
Vertom/Binnenland Heren 1 verliest in slotminuut (Heren 1 Team)

Vertom/Binnenland Heren 1 vocht zich na een ruime achterstand in de eerste helft tegen Den Dungk terug in de wedstrijd. De twee teams hielden elkaar vervolgens in evenwicht. Uiteindelijk delfde de Driesprong-brigade pas in de spannende slotminuut het onderspit: 78-83. 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


4CONSULT/BINNENLAND VERLIEST VAN LOON LIONS (Dames 1 Team)

Helaas heeft 4Consult/Binnenland geen vervolg kunnen geven aan de twee voorgaande winstpartijen. Afgelopen zaterdag werd tegen Loon Lions in een gelijk opgaande wedstrijd verloren. De einduitslag sloeg met 79 – 70 uit in het voordeel van Loon Lions. Door dit verlies zakt 4 Consult Binnenland weer naar de derde plaats.

 

Lees het hele artikel


Teampagina Dames 20-1 (Dames 20-1 Team)

Nieuwe foto voor de teampagina van de meiden van VU20-1!


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

vrijdag 8 februari 2019
4Consult/Binnenland door het oog van de naald (Dames 1 Team)

4Consult/Binnenland heeft woensdagavond na een zwaarbevochten zege in Tubbergen tegen Jolly Jumpers de halve finale van het nationale bekertoernooi om de Carla de Liefde Trofee bereikt. Na een ruststand van 35-33 zegevierde de Barendrechtse formatie met 66-67. Met nog iets meer dan één minuut te spelen stond het scorebord nog op een 66-60 stand, maar een ultieme krachtsinspanning leverde toch een plek bij de laatste vier van het bekertoernooi op. In de halve finale speelt 4Consult/Binnenland op woensdag 20 februari een thuiswedstrijd tegen Loon Lions, dat de halve finale behaalde door een zege op het tweede team van Solar-systemen Grasshoppers. De tweede halve finale gaat tussen Lekdetec.nl, dat Dozy BV Den Helder versloeg, en landskampioen en bekerhouder Solar-systemen Grasshoppers dat vorige week al te sterk was voor de Keyser Capital Martini Sparks. 

Lees het hele artikel

woensdag 6 februari 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 verplettert Blauw-Wit (Jongens 14-1 Team)

Blauw-Wit had een bijzonder slechte zaterdag in Barendrecht. Er was in de ochtend al zeer ruim verloren van MU16-1, tegen onze mannen van MU14-1 was het verschil ook gigantisch. Het werd maar liefst 118-30.

Er wordt zeer intensief en fel geopend tegen de Roosendaalse formatie. Morris van Herwijnen fungeert zoals wel vaker als motor van de ploeg en scoort in de eerste periode 9 punten, Tim Docter is sterk als altijd en scoort er zelfs 10.

Het lijkt een hele makkelijke middag te worden maar kan de ploeg de concentratie vasthouden en misschien zelfs, voor het eerst dit seizoen, de 100 punten passeren ?

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Esther van Bochove Vetus Binnenland-VU20 hoofdcoach (Dames 20-1 Team)

Esther van Bochove, die dit seizoen is gestart als assistent van Rob Brand, zal het seizoen van Vetus Binnenland-VU20 afmaken als hoofdcoach. Esther heeft het voordeel dat ze de groep goed kent en de ontwikkeling van het team kan voortzetten. Zij heeft het stokje zeer professioneel overgenomen en inmiddels goede resultaten geboekt.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Daar zijn we weer: Blue Nation Kids (Blue Nation Kids .)

Op een leuke manier kennismaken met basketbal, waarbij spelbeleving en spelplezier centraal staat?

Aanstaande zaterdag, 9 februari januari van 10:00 tot 11:00, start de training voor de Blue Nation Kids.

Leuk om te zien hoe de jongens en meiden zo snel leren!Interesse kom gezellig langs, contact Linda Appers. 

Lees het hele artikel

dinsdag 5 februari 2019
Zeropackaging/Binnenland U16 dendert door BW met kater naar carnaval (Jongens 16-1 Team)

En weer pakte Zeropackaging/Binnenland uit met een monsterscore. Deze keer werd de Brabantse formatie van Blauw Wit op een forse nederlaag getrakteerd en die gaan alvast met een kater het carnaval in. Na de fotosessie voor de Jumbo-kaartjes kwam een gemotiveerd Zeropackaging/Binnenland heel fel uit de startblokken en overrompelde Blauw Wit met snelle aanvallen. Daan “the flying” Docter gooide de gashendel open en scoorde er flink op los. De zeer oplettend spelende Wouter Jansen pakte keer op keer de steals en ook de time-outs van Blauw Wit konden de Barendrechters niet stoppen. Een stand van 30-12 na 1 kwart was een prima start.

Foto reportage door Jan-Willem Visscher >>>>>

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

maandag 4 februari 2019
Lely Binnenland VU16-1 pakt de koppositie ten koste van DAS (Meisjes 16-1 Team)

Zaterdag 02 februari de thuiswedstrijd tegen DAS VU16-1.

We zijn voor het eerst in lange tijd helemaal compleet ! Met 11 meiden in tenue dus een lekkere drukke boel. Alle haartjes zitten bij de Dames vandaag netjes , vanwege de photoshoot voor de JUMBO plaatjesactie. Als echte fotomodellen wordt er geposeerd , en mooie plaatjes geschoten. Laten we maar hopen dat wat wij gaan schieten ook mooie plaatjes zijn. 

We zijn mede door de photoshoot lekker op tijd aanwezig en de muziek in de Driesprong galmt door de speakers , het is wel een beetje fris in de hal. Maar lekker goed warmlopen dus.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vetus Binnenland V20 pakt punten in Katwijk (Dames 20-1 Team)

Op vrijdagavond reisden de meiden van Vetus Binnenland V20 naar Katwijk voor het uitduel tegen GSolar systemen-Grasshoppers V20. Na de vorige nipte overwinning op Landstede Zwolle waren de meiden gebrand om een goede wedstrijd neer te zetten. Een wedstrijd die gekenmerkt werd door een hoge intensiteit en enorme werklust werd het een leuke wedstrijd om te zien.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 3 februari 2019
Ruime zege 4Consult/Binnenland tegen Keyser Capital Martini Sparks (Dames 1 Team)

4Consult/Binnenland heeft zaterdag in Haren een ruime zege geboekt op Keyser Capital MartiniSparks. De ploeg van coach Joost van Rangelrooy was name na rust (29-33) een maatje te groot voor de thuisploeg en pakte uiteindelijke met 43-78 de winst. Aan de kant van de Barendrechtse formatie kwamen vier speelsters in de dubbele cijfers uit; Eline Kasius met 21, Maxime Essenstam met 16, Lisa van den Adel met 13 en Gabriëlle van den Bosch met 11 punten,

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland Heren 1 wint opnieuw (Heren 1 Team)

Vertom/Binnenland Heren 1 heeft opnieuw een ruime zege behaald. Tegen Attacus uit Veghel ging het lang gelijk op. Maar in de slotfase van de wedstrijd overtuigden de Barendrechters opnieuw en pakten een verdiende overwinning met 72-54.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

vrijdag 1 februari 2019
Genomineerden voor Barendrecht Sportgala 2019 (Bestuur .)

Voor het Sportgala Barendrecht 2019 zijn de volgende teams als meest belovende sportploeg genomineerd:

VU14-1 (seizoen 2017-2018) wat onder leiding stond van Lisa van den Adel, Myrthe Den Heeten.

MU14-1 (seizoen 2017-2018) onder leiding van Johan Koopmans.

Ron Baan is als trainer/coach genomineerd.

Het sportgala vindt plaats op 15 februari in het Kruispunt.


 

Lees het hele artikel

woensdag 30 januari 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 nipt onderuit tegen Cobra Nova (Jongens 14-1 Team)

Om nog enige kans te maken op de tweede plaats was de opdracht voor de jongens van MU14-1 afgelopen zaterdag duidelijk ; er moest gewonnen worden.

De thuiswedstrijd was in september geëindigd in een vrij kansloze nederlaag maar met de gedachte dat er op het starttoernooi was gewonnen en het feit dat er uitstekend gestart was na de winterstop werd er met nodige vertrouwen gestart.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Zeropackaging/Binnenland jongens U16 walst over Almonte (Jongens 16-1 Team)

Zaterdag stond een ritje naar Eindhoven op het programma. Tegenstander Almonte had zich volgens de coach na de eerdere forse nederlaag goed voorbereid voor de wedstrijd. Zeropackaging/Binnenland jongens U16 had ook een eigen plan en zette gelijk enorme druk op de spelverdeler.

Foto's door Jan-Willem Visscher >>>>>


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

dinsdag 29 januari 2019
Rotterdamse indoor editie van Streetball Masters (Technische Commissie)

Zondag 24 februari 2019, overigens een speelvrij weekend, organiseert EBV BAROS tezamen met de NBB de eerste Rotterdamse indoor editie van Streetball Masters en we hopen dat jullie erbij zullen zijn!

Het toernooi is toegankelijk voor iedereen vanaf 10 jaar (geb. 2008 of later). Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor het toernooi*. Inschrijven kan hier: https://play.fiba3x3.com
 

Lees het hele artikel


MU14-1 Fotoshoot voor de plaatjes (Jongens 14-1 Team)

Het was een gezellige boel bij fotoshoot van Kiwa/Binnenland MU14-1 voor de sportplaatjesactie van de Jumbo Barendrecht afgelopen zaterdagmiddag.

De jongens hadden afgesproken onderling met strakke gezichten op de foto te gaan. Dat is niet helemaal gelukt, geloof ik ....cool

We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Dat wordt binnenkort sparen!

#HalloJumbo!


 

Lees het hele artikel

maandag 28 januari 2019
Lely Binnenland VU16-1 loopt vast in de Zone van RZ (Meisjes 16-1 Team)

Zaterdag 26-01 de uitwedstrijd tegen RZ , op een gewijzigde locatie en op een ander tijdstip. Niet Sporthal de Enk , maar de korte reis gaat naar de Spinozahal in Lombardijen. Omdat RZ externe locaties pas kort voor de wedstrijd opent , vertrekken we deze keer reeds in tenue omgekleed vanaf de Driesprong.

Enkel coach Bell maakt vanaf huis een kort wandelingetje naar de Spinozahal.Reeds in tenue kunnen we gelijk warmlopen. De Spinozahal is op zich een nette hal , met moderne faciliteiten.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Plaatjes sparen bij Jumbo Barendrecht (Technische Commissie)

Laatste kans foto’s voor sportplaatjesactie!!

Donderdag tussen 18:30 en 20:30 en zaterdag van 11:00 tot 13:00 zijn de laatste fotosessies. De teams die op deze dagen zijn ingepland zijn hiervan op de hoogte en hopen we dan natuurlijk te zien. Mocht je afgelopen zaterdag niet in de mogelijkheid geweest zijn om jezelf op de foto te laten zetten terwijl je team wel al geweest is, maak dan van de mogelijkheid gebruik om alsnog langs te komen op een van beide dagen.
 

Lees het hele artikel

zondag 27 januari 2019
4Consult/Binnenland mist finale final four (Dames 1 Team)

Het is 4Consult/Binnenland vrijdagavond niet gelukt de finale van de Final Four te bereiken. De ploeg van coach Joost van Rangelrooy verloor in de eerste halve finale met 53-50 van het organiserende Loon Lions. De Barendrechtse formatie moest het in Landsmeer naast de al langer geblesseerde Myrthe den Heeten ook doen zonder Zera Butter. De schutter die al langer last had van haar knie, blijkt bij nader onderzoek een meniscusblessure te hebben opgelopen en zal hiervoor binnenkort onder het mes moeten. De verwachting is dat ze hierdoor zeker 2 maanden uitgeschakeld is.

Lees het hele artikel


Overtuigende zege Vertom/Binnenland Heren 1 (Heren 1 Team)

Vertom/Binnenland Heren 1 heeft op overtuigende wijze naaste concurrent WBB Giants verslagen. De Barendrechters waren de eerste  helft oppermachtig. Al in de rust stonden de Barendrechters op een ruime voorsprong van 51-19. Door de 86-55 overwinning werden de punten mee naar Barendrecht genomen.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Winst glipt V12-1 door de vingers (Meisjes 12-1 Team)

In een zinderend spannende wedstrijd, waarbij V12-1 alles uit de kast haalt, glipt de winst in de laatste periode toch weg. The Hurricanes X12-1 pakt de laatste scores en wint.

 

 

Lees het hele artikel


Twee coaches voor op de basketballdays (Basketball Days .)

Tijdens de baketballdays hebben wij twee talentvolle coaches weten te "strikken"...

Beiden hebben op hoog niveau gespeeld en gecoacht. Zo speelt Martijn al heel wat jaren in de promotiedivisie en speelde Willemijn een aantal jaar terug nog in de eredivisie van de dames. In die jaren trainden zij altijd jeugdteams met veel passie en enthousiasme.

 

Schrijf je snel in: KLIK HIER

Lees het hele artikel

zaterdag 26 januari 2019
Teampagina Heren 5 (Heren 5 Team)

Heren 5 ook maar weer een op de foto. 

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

vrijdag 25 januari 2019
Definitief schema Final Four (Dames 1 Team)

Loon Lions wint van 4Consult/Binnenland met 53-50.
 

Die staan morgen in definale tegen de winnaar van Lekdetec - Solar-systemen Grasshoppers.

Op zaterdagavond begint de finale om 20:00 uur.

woensdag 23 januari 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 verslaat ook Almonte (Jongens 14-1 Team)

Na de prima overwinning van vorige week werd er terecht vol vertrouwen uitgekeken naar de wedstrijd tegen de nummer 8,  Almonte uit Eindhoven.

Al vooruitkijkend naar het volgende seizoen besluit coach Zefanya om de drie smaakmakers van MU12-1 (Tijmen van’t Holt, Robin de Groot en Job Groenendijk) in de selectie voor deze wedstrijd op te nemen.

Er wordt dus met 11 man gestart.

Zie ook: Doorstroom u12 spelers naar u14.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Doorstroom u12 spelers naar u14 (Jongens 12-1 Team)

Vanaf het begin van dit seizoen traint en speelt Tijmen (links) met u14. En nu halverwege het seizoen hebben ook Job (midden) en Robin (rechts) zich aangesloten bij de trainingen van u14.

Coach Zefanya Lesnoesa over het drietal:

"Het zijn drie fanatieke en leergierige jongens. Tijdens de trainingen van u14 staan ze echt hun mannetje! Wat ook mooi is om te zien is dat het team u14-1 de drie jongens heel snel op hun gemak heeft gesteld."


 

Lees het hele artikel


Teampagina VU16-1 (Meisjes 16-1 Team)

De teampagina van VU16-1 is voorzien van een nieuwe teamfoto.

Hoewel er meer zeer grote regelmate ook grote verslagen worden aangeleverd ter publicatie ontbrak nog steeds de teamfoto.

Wel, bij deze dan eindelijk rechtgetrokken!


   

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

dinsdag 22 januari 2019
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 slaat aanval op eerste plaats af (Jongens 16-1 Team)

De topper op tegen het op de tweede plaats staande Leiden leek op de voorhand lastig te gaan worden omdat de uitwedstrijd moeizaam was gewonnen. Nog zonder de geblesseerde Quinn Faase maar onder de ogen van sponsor Zeropackaging volgt een wat nerveuze start met veel missers maar Daan – and one -  opent de score en langzaam komt de Zeropackaging/Binnenland trein op gang. 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


4Consult/Binnenland wint nipt van Lekdetec.nl (Dames 1 Team)

4Consult/Binnenland heeft de eerste zege van het kalenderjaar 2019 te pakken. In Bemmel werd, na een ruststand van 15-29 met 51-56 gewonnen van Lekdetec.nl. In een van beide ploegen zeer matig gespeelde wedstrijd maakte 4Consult/Binnenland zich het onnodig moeilijk door een ruime voorsprong in de slotfase van de wedstrijd bijna nog weg te geven. Uiteindelijk ging de winst wel terecht mee naar Barendrecht, maar voor de Final Four die aankomend weekend zal plaatsvinden zal coach Joost van Rangelrooij nog flink aan de bak moeten om de ploeg klaar te stomen voor de confrontatie in de halve finale tegen Loon Lions.

Foto reportage door Peter den Heeten >>>>>

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

maandag 21 januari 2019
Vertom/Binnenland Heren 1 maakt het koploper Virtus heel lastig (Heren 1 Team)

Vertom/Binnenland Heren 1 speelde een zeer verdienstelijke wedstrijd tegen de ongeslagen koploper BC Virtus. In de eerste thuiswedstrijd van het jaar maakte de Barendrechters de tegenstander zeer lastig. Pas in de laatste minuten gaf Binnenland zich gewonnen: 67-78.

De formatie van trainers Alex Schaap en Eric-Jan Van Ooijen wisten dat de wedstrijd tegen de Werkendamse lijstaanvoerder van de eerste divisie, niet de wedstrijden zijn waar de punten worden behaald. Toch wilde Vertom/Binnenland voor het eigen publiek wat laten zien. Schaap begon met Ronald Schouten, Bas den Hoedt, Jasper van den Adel, Roy Valk en Niels Ritstier.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Lely Binnenland VU16-1 neemt de punten mee terug uit Katwijk (Meisjes 16-1 Team)

De 2de wedstrijd van 2019 brengt ons naar sporthal Cleyn Duin. De laatste ontmoeting met Grasshoppers pakte in ons nadeel uit en met een hoop blessures. De meiden zijn er daarom op gebrand een goed resultaat neer te zetten.

We zijn deze keer bijna op volle sterkte afgereisd , enkel Kirsten kan helaas nog steeds niet meedoen , maar komt uiteraard haar team aanmoedigen. Beterschap Kirsten ! Beide bankspeelsters Tulin en Merith ontbreken. Coaches Lisa & Bell komen deze keer met eigen vervoer en hebben na onze wedstrijd nog wat kilometers voor de boeg richting Bemmel.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vetus Binnenland pas in laatste seconde langs Zwolle (Dames 20-1 Team)

Met een goed gevoel reisden de meiden van Vetus Binnenland V20 af naar Zwolle. Waar aanvankelijk werd gedacht dat winnen in Zwolle een zekerheid was bleek niets minder waar te zijn. In een wedstrijd die maar moeilijk op gang leek te komen, wisten de meiden van Zwolle het team van Vetus Binnenland V20 het vuur aan de schenen te leggen.

De eerste goed uitgespeelde aanval van de meiden van Vetus Binnenland V20 leek erop te wijzen dat de meiden scherp uit de startblokken zouden komen. Door goed druk te geven op de bal en hard te verdedigen werd de post van Zwolle goed geneutraliseerd, en gooide Zwolle redelijk wat turnovers.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Basketball days 2019 bij CBV Binnenland (Basketball Days .)

De flyers en folders zijn nog in ontwikkelingen, maar wij kunnen nu al op Facebook aankondigen dat wij komende zomer (juni) weer een aantal super leuke basketball dagen gaan organiseren!

Deze dagen zijn in sporthal de Driesprong bij onze eigen vereniging, maar iedereen van alle verenigingen is welkom.

Uiteraard zullen wij snel met de bekendmaking beginnen van de coaches, de eerste zal donderdag bekend worden.

Wil jij je nu al inschrijven? Dan kan dit via deze site: >>>>
 

zondag 20 januari 2019
Leider Dames 2 overrompelt concurrent (Dames 2 Team)

Voor de eerste keer dit seizoen speelde het Dames VSE2 team van Binnenland op vrijdagavond. Na afloop ging er stemmen op om dit tijdstip vaker aan te vragen want wat een spektakel kregen de toeschouwers in het eerste kwart te zien!

Tegenstander River Trotters stond voor deze wedstrijd op de derde plaats terwijl de thuisploeg de trotse koploper van de 1eklasse is. 

Coaches van Schaik en Kwak hadden de dames van Binnenland kennelijk de opdracht gegeven vol erop te gaan en River Trotters onder druk te zetten want de gasten wisten even niet meer waar zie het moesten zoeken. Werkelijk alles lukte, de gekste en meest onmogelijke ballen (Simone) gingen er in.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Verloren wedstrijd V12-1 vs Cobranova X12-1 (Meisjes 12-1 Team)

Zaterdag, 19 januari, speelde V12-1 thuis tegen Cobranova X12-1. Er zijn twee spelers bij CobraNova die er met kop en schouders bovenuit steken nummer 42, Thijmen en nummer 46, Justice. Deze twee jongens domineren vanaf de eerste seconde het spel. Zij stelen alle ballen en zij maken met 16, respectievelijk 24 punten, de dienst uit.

De meisjes moeten dus gaan verdedigen, maar er lopen voortdurend twee jongens vrij en laten dat nou net de eerder genoemde jongens zijn. De meisjes moeten leren omgaan met tegenslag en vechten voor wat ze waard zijn.

Lees het hele artikel

vrijdag 18 januari 2019
2018-19 Kanjer-van-de-week Job Groenendijk (Kanjer van de week .)

Zaterdag, 19 januari, is Job Groenendijk onze kanjer op de bank bij Vertom-Binnenland Heren 1. Deze bijna 11-jarige, vrijdag 25 januari is hij jarig, speelt al drie seizoenen voor Binnenland.  Job kwam in contact met basketbal via zijn moeder die ook gebasketbald heeft. Het basketbal zit in de familie, want ook een neefje doet aan basketbal. Job traint al drie keer per week, twee keer bij X12-1 en één keer bij X14-1.

Lees het hele artikel


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus Attacus UIT
16-02-2019 20:304Consult/Binnenland VSE 1 versus Jolly Jumpers
16-02-2019 20:00


Afval Loont Saldo
650
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.