Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenHeadlines
De eerste editie van de Tipp Inn Pubquiz (Activiteiten Commissie)

Vrijdag 14 december is het dan eindelijk zo ver!

Onder de bezielende leiding van Quizmaster JvR zal deze gezellige avond bol staan van de leuke sportieve, culturele, geografische, algemene vragen. Kortom voor iedereen wat wils dus!

*UPDATE*

Na de aankondiging van de eerste pubquiz in de Tipp Inn op 14 december zijn de aanmeldingen erg snel binnen gekomen. Inmiddels zijn er al 18 teams ingeschreven, er is nog plek voor 2 teams. Dus mocht je nog geen aanmelding hebben verstuurd naar Arthur Overweel doe dit dan zo snel mogelijk.

Enthousiast, maar nog zonder teammaten? Niet getreurd, op de avond zelf kunnen we nog wat teams samenstellen uiteraard! Dus schrijf je ook gewoon in als je nog geen team hebt. Dan weten we in ieder geval hoeveel inschrijvingen exact binnen zijn.

Inschrijven kan per mail naar Arthur, aroverweel@hotmail.com

 

Lees het hele artikel

woensdag 12 december 2018
Blessureleed en verlies voor Lely Binnenland VU16-1 in Katwijk (Meisjes 16-1 Team)

Deze zaterdag 08 december de laatste uitwedstrijd voor Binnenland VU16-1 tegen Grasshoppers VU16-2.

De dag ervoor, op vrijdagavond hebben de meiden en coaches een leuke filmavond gehad. Met dank aan Els en Dick voor de gastvrijheid !

De  “teamspirit “ zit er dus weer goed in , en de gekozen Film “ Space Jam “ ..... is volgens de coaches onderdeel van een goede opvoeding als basketballer.

We reizen af naar Katwijk en kunnen wederom helaas nog steeds niet over Maya en Kirsten beschikken, die wel aan de beterende hand zijn ,maar nog niet volledig hersteld.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


St. Topsport Basketball Binnenland organiseert Business avond (Businessclub .)

Wij kunnen weer terugkijken op een geslaagde Businessclub avond afgelopen vrijdag. Het programma begon met een wervelende presentatie over 3x3 basketbal door Sjoerd van Vilsteren, ‘Binnenlander’, sportman van het jaar in Barendrecht en ook wel de 'Flying Dunking Dutchman' genoemd.

 

Lees het hele artikel

dinsdag 11 december 2018
Teampagina Binnenland Basics (Binnenland Basics Team)

Binnenland Basics is voor ouders van (jeugd) spelers bij CBV Binnenland en voor iedereen die wil kennismaken met het spel, technieken en de regels.

Al enige seizoenen wordt dit unieke fenomeen georganiseerd. Het betekent dat er om de 3 à 4 weken op een vrijdagavond training wordt gegeven.

Enthousiast geworden? Stuur uw e-mail naar onze coördinator Binnenland Basics: Sonja van Oosten

De eerste training is vrijblijvend en gratis.

Lees het hele artikel

maandag 10 december 2018
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 blijft ongeslagen (Jongens 16-1 Team)

De tweede thuiswedstrijd tegen het laag geklasseerde Black Eagles stond op het programma. 

Zeropackaging/Binnenland had de eerste wedstrijd dik gewonnen en dat was ook nu de verwachting. Nog steeds zonder Job Naaijer en ook zonder de geblesseerde captain Stef  “nergens bang voor” Erkelens opende Raymond de Bruin met een snelle score. Een beetje rommelig spel en wat balverlies leverde tot ongenoegen van coach Ron Baan een 4-4 tussenstand op maar dat veranderde daarna snel. Een betere verdediging en wat rebounds en steals van Kai van Wijngaarden leverde snelle breaks en punten op. Het slotakkoord was voor “freshman” Jeremiah Geertruida die het eerste kwart met een score eindigde: 34-10.

De altijd gave fotoshoot door Jan-Willen Visscher >>>>>>

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland Heren 1 redt het niet (Heren 1 Team)

In een sportieve wedstrijd is het Vertom/Binnenland Heren 1 niet gelukt de overwinning in Vught te behalen. De Barendrechters werkte heel de wedstrijd hard, maar konden de in het eerste kwart opgelopen achterstand niet meer inlopen. Een nederlaag van 67-80 was het gevolg.

Vertom/ Binnenland had de afgelopen week naar de wedstrijd tegen Octopus uitgekeken. Gezien de stand op de ranglijst bood (uit)wedstrijd in Vught voldoende kans om de punten mee naar Barendrecht te nemen.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Teampagina Jongens u16-2 (Jongens 16-2 Team)

Afgelopen zaterdag ging het team JU16-2 olv van Amrith Raghoenath op de foto voor de teampagina.

De mannen verkeren op een stevige 2e plaats momenteel in de competitie.

Zaterdag as laatste uitwedstrijd en dan op naar de 2e helft van de competitie.
  

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 9 december 2018
Binnenland Basics (Binnenland Basics Team)

Binnenland Basics is voor ouders van (jeugd) spelers bij CBV Binnenland en voor iedereen die wil kennismaken met het spel, technieken en de regels.

Al enige seizoenen wordt dit unieke fenomeen georganiseerd. Het betekent dat er om de 3 à 4 weken op een vrijdagavond training wordt gegeven.


 

Lees het hele artikel


V12-1 wint uit tegen Rebound X12-2: 25-72 (Meisjes 12-1 Team)

 V12-1 ontving dit weekeinde prachtige inloopshirts gesponsord door ABC Kwakernaat. De meisjes treden hiermee in de voetsporen van het grote dames 1, waar ABC Kwakernaat ook als sponsor actief is. Het team werd versterkt met Eva aangezien Mea de wedstrijd bij V14 een enkelblessure had opgelopen. 


 

 

Lees het hele artikel

donderdag 6 december 2018
Naturalesa sponsort ook de leden van Binnenland met korting! (Sponsoring Commissie)

 

Het in Barendrecht gevestigde beauty centrum Naturalesa is sponsor van Binnenland. Lisa van den Adel, van het eerste dames (topsport)team van Binnenland, komt hier regelmatig. Lisa: “Monique en Ilse zijn 2 warme en vriendelijke persoonlijkheden en het beauty centrum heeft alle body secrets onder één dak: afvallen in centimeters, detoxen van het lichaam, diverse schoonheidsbehande-lingen, verzorging van handen en voeten of een mooi gebruinde huid”.

Wilt u ook net als Lisa gebruik maken van wat Naturalesa u allemaal kan bieden dan kunt u tot 14 januari 2019 terecht tegen een aantrekkelijke korting van 10%.

In de salon wordt uitsluitend met natuurlijke producten gewerkt, vandaar ook het Catalaanse woord Naturalesa voor de naam van de salon wat natuur betekent.

Natuurlijke producten zijn zachter voor de huid, geven minder risico op allergie en worden beter opgenomen. Doordat er geen gifstoffen in zitten blijven er geen afvalstoffen achter in het lichaam. Met een bezoek aan Naturalesa verzorg je zowel de binnenkant als de buitenkant van het lichaam.

Naturalesa is een innovatieve salon waar kwaliteit, hygiëne en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze specialisten zijn gecertificeerd en worden voortdurend bijgeschoold, om zo de hoogste kwaliteit te garanderen. 

We hopen ook u te mogen ontmoeten. Als u gebruik wilt maken van de korting geef dan even aan dat u van Binnenland bent.

Voor meer informatie zie: http://www.naturalesa.eu

Lees het hele artikel

dinsdag 4 december 2018
M18-1 pakt punten in Utrecht (Jongens 18-1 Team)

Zaterdag 1 december gaat M18-1 op bezoek in Utrecht bij de Cangeroes, die de tweede plaats bezetten in de tweede divisie. Een belangrijke wedstrijd in deze spannende competitie tussen 12 ploegen die zeer aan elkaar gewaagd zijn.

Binnenland heeft tot nu toe 8 punten uit 7 wedstrijden gehaald – waarbij aangetekend moet worden dat de 3 verliezen met een max verschil van 7 punten zijn geweest.

Vandaag gaan we dus de strijd aan met de nummer 2.
 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Wijnactie voor donkere winteravonden! (Businessclub .)

Heeft u de voortreffelijke wijnen van de Ridder wijn, bier en lekkernijen (Dorpsstraat 72 Barendrecht) al geproefd in de TippInn???

De kwaliteitswijnen, van Gastrovino, zijn zorgvuldig gekozen voor dit jaargetijde en mede met het oog op de kerst.

De wijnen zijn zorgvuldig gekozen voor dit jaargetijde en mede met het oog op de kerst. Voor elke bestelling geldt dat daarvan een gedeelte naar de vereniging gaat. Hopelijk helpt iedereen mee zo extra geld voor de vereniging bij elkaar te krijgen terwijl het u niets extra’s kost: u betaalt dezelfde prijs als in de winkel en u kunt nu proeven! Aan de bar liggen tevens de bestelformulieren.

Bestellen kan ook door hier te klikken sponsoring@cbvbinnenland.nl

Klik op "Lees het hele artikel" hieronder om de wijnen toegelicht te zien

 

Lees het hele artikel


Daar zijn we weer: Blue Nation Kids (Technische Commissie)

Op een leuke manier kennismaken met basketbal, waarbij spelbeleving en spelplezier centraal staat?

Aanstaande zaterdag, 8 december van 9:30 tot 10:30, start de training voor de Blue Nation Kids.

Leuk om te zien hoe de jongens en meiden zo snel leren!Interesse kom gezellig langs, contact Linda Appers. 

Lees het hele artikel

maandag 3 december 2018
Care Cosmetics/Binnenland V18-1 wint overtuigend (Meisjes 18-1 Team)

Care Cosmetics V18 is een team vol met talenten wat uitkomt in de landelijke 2e divisie. Willemijn Kallenberg verzorgt de training en coaching en zij wordt geassisteerd door Rychard de Jong en Desiree van der Hulst. Het team draait mee in de top van het klassement en staat momenteel gedeeld derde.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Lely Binnenland VU16-1 verovert koppositie in zinderende uitwedstrijd (Meisjes 16-1 Team)

Het Binnnenland VU16-1 team moet deze zaterdag aantreden tegen de koploper DAS VU16-1 en heeft uitzicht om bij winst de koppositie over te nemen van DAS. De thuiswedstrijd op 6 oktober werd ondanks een goede wedstrijd verloren met 54 - 57 , de beide ploegen zijn dus op papier aan elkaar gewaagd.Echter heeft Binnenland met grotere marges van andere tegenstander in de poule gewonnen dan DAS. Met een goede dosis zelfvertrouwen reizen we daarom af naar Delft. We wachten even in de Driesprong tot de eerste helft van VU16-2 afgelopen is en Merith bij ons kan aansluiten om af te reizen naar Delft. Tulin zal deze keer niet mee gaan , maar maakt de wedstrijd bij VU16-2 af. Helaas kunnen we nog steeds niet beschikken over Maya en Kirsten door aanhoudende blessures.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Kiwa/Binnenland MU14-1 verliest van zichzelf in Amsterdam (Jongens 14-1 Team)

De jongens van KIWA/Binnenland 14-1 hebben zichzelf geen dienst bewezen in de uitwedstrijd tegen BV Amsterdam. In een spannende pot werd jammerlijk verloren met 70-69

Nadat de ‘starting 5’ zich in het eerste deel van periode 1 nog op achterstand laat zetten weten de mannen toch nog keurig op 15-17 te eindigen. Wat al snel opvalt is de onkunde van de tafelaars van Amsterdam, het lijkt erop dat men geen idee heeft waar men mee bezig is. Scores worden vergeten, fouten niet consequent bijgehouden. Iets wat in het verdere verloop zeker invloed heeft op de wedstrijd.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Zeropackaging/Binnenland jongens U16 slaat aanval op koppositie af (Jongens 16-1 Team)

Zaterdag stond voor Zeropackaging/Binnenland de wedstrijd tegen de nummer 2, Rotterdam, op het programma. Gezien de thuiswedstrijd werd een spannende wedstrijd verwacht en stonden de jongens op scherp. Helaas nog zonder Job Naaijer maar die is op de weg terug.

Een slimmigheidje bij de spongbal leverde direct een spectaculaire dunk van highjumper Stijn Visscher op. Het geschrokken Rotterdam werd in de beginfase overlopen en met mooie scores van Kent Postema werd het al snel 8-0 voor Zeropackaging/Binnenland. In de daarop volgende minuten gingen de scores veelal gelijk op en werd het eerste kwart afgesloten met een 22-16 voorsprong.

De altijd mooie reportage(s) van Jan-Willem Visscher >>>>>

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 2 december 2018
4CONSULT/BINNENLAND GEEFT ZEGE WEG (Dames 1 Team)

De vrouwen van 4Consult/Binnenland hebben zich zaterdagavond een slechte dienst bewezen door de thuiswedstrijd tegen Loon Lions in de slotfase uit handen te geven. In een meer spannende dan goede wedstrijd leek de thuisploeg met nog een minuut of twee op de klok bij een 8 punten voorsprong in de knip te hebben, maar door gemiste vrije worpen, balverlies en een zeer discutabele gefloten aanvallende fout van Inez van Hulsen ging de winst toch naar Loon Lions met 64-68. Topscoorders aan de kant van 4Consult/Binnenland waren Eline Kasius met 15, Maxime Essenstam met 14 en Zera Butter met 12 punten. 4Consult/Binnenland blijft wel tweede op de ranglijst met 2 verliespunten meer dan Solar-systemen Grasshoppers, maar ziet nu Lekdetec en Loon Lions tot op twee punten naderen.

 

Lees het hele artikel


Vetus Binnenland V20 walst over Apollo heen (Dames 20-1 Team)

Vrijdag hebben de meiden van Vetus Binnenland V20 weer een tegenstander aan de zegekar gebonden. In een makkelijke wedstrijd tegen Apollo uit Amsterdam werd het 77-46 na een ruststand van 34-19. Met 16 punten, 5 assists en 5 rebounds speelde topscorer Chermensa een gedegen wedstrijd. Imke blijkt verder op de weg terug te zijn; voor het eerst na haar terugkeer van een langdurige blessure scoorde ze weer in de dubbele cijfers.

Foto's door Jan Wim van Genderen >>>>>

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland Heren 1 mist scherpte (Heren 1 Team)

Het jonge Vertom/Binnenland Heren 1wil dit jaar veel lederen én moet het dit seizoen vooral van hard werken hebben om de punten te pakken. Tegen Basketbal Academy Limburg konden de Barendrechters de noodzakelijke inzet en teamwork niet opbrengen. Het resultaat was een duidelijke nederlaag van 63-93.

Vertom/ Binnenland had de afgelopen twee weken geen wedstrijd gehad. Zonder de lange center Dolf de Graaf (enkelblessure) speelde het team in de eigen Driesprong tegen het hooggeplaatste Basketbal Academy Limburg (BAL).

Trainers Alex Schaap en Eric-Jan van Ooijen startte met Ronald Schouten, Jeroen Los, Jasper de Groot, Jasper van den Adel en Roy Valk. De Barendrechters waren vanaf de spronngbal niet scherp. Binnen 3 minuten stond een 0-9 achterstand op het scorebord. Schaap vluchtte in een time-out. Door driepunters van Los en Schouten werd het verschil na vijf minuten weer in evenwicht gebracht: 12-13. Vervolgens gaven beide formaties gaven elkaar geen duimbreed toe. Met een kleine achterstand van 19-22 werd de eerste periode afgesloten.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Frits van Dongen is overleden (Bestuur .)

Gisteren ontvingen wij het droevige bericht dat Frits van Dongen onverwachts is overleden.

Frits is tot tweemaal toe coach geweest van Binnenland Dames 2, de laatste maal was in 2014, helaas kon hij toen vanwege zijn gezondheid het seizoen niet afmaken. Een tien jaar eerder coachte hij ons Dames 2 ook al.

Maar Frits heeft ook dames gecoacht bij Cady, Dragons, Rotterdam Basketbal en Das-Delft. Verder was Frits verslaggever/reporter voor websites over damesbasketbal, NBB leercoach en praktijkbeoordelaar en zoals hij zelf zei: "gewoon fan van Nederlands damesbasketbal".

Dit seizoen coachte hij het combi damesteam Waterdragers/Cady.

Wij wensen zijn vrouw Bernadette en zijn zoon Lars veel sterkte bij dit grote verlies.

 

zaterdag 1 december 2018
v12-1 vs Waterdragers X12-1 (Meisjes 12-1 Team)

 V12-1 pakt winterkampioenschap.

Zaterdag, 1 december, heeft V12-1 thuis in de wedstrijd tegen Waterdragers, de directe concurrent, het winterkampioenschap 2018 veroverd met overtuigende cijfers, 62-25. Waterdragers had een eigen scheidsrechter meegenomen en daarom was Gerard Ritstier zo sportief om deze belangrijke wedstrijd namens Binnenland te leiden. Natuurlijk leverde hij een vlekkeloze prestatie waarvoor V12-1 hem hartelijk dankt.

Nina, Sophie, Moira, Mea en Justina openen de wedstrijd. Mea opent de score direct gevolgd door een tegenscore van Waterdragers.

Lees het hele artikel

vrijdag 30 november 2018
Kanjer-van-de-week Nina Pothaar Gonzalez (Kanjer van de week .)

Zaterdag, 1 december, op de bank bij 4Consult dames 1 onze kanjer Nina Pothaar Gonzalez. In navolging van haar idool Zera Butter van dames 1, is Nina van plan een echte schutter te worden. Zij traint dan ook al drie keer per week en volgens coach Judith is haar schot en balvaardigheid haar beste wapen.
 

Lees het hele artikel


Aankomende zaterdag: 4Consult/Binnenland tegen Loon Lions (Dames 1 Team)

Aankomende zaterdagavond spelen de vrouwen van 4Consult/Binnenland de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2019.

In sporthal De Driesprong is om 21.00 uur dan Loon Lions te gast. De ploeg uit Landsmeer staat op dit moment vierde op de ranglijst met 4 punten achterstand op beide koplopers Solar-systemen Grasshoppers en 4Consult/Binnenland, en zal dus een winst nodig hebben om in het spoor van de top van de ranglijst te blijven. tekst in

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

donderdag 29 november 2018
Kanjer van de week Jethro Christopher Breeveld (Kanjer van de week .)

Jethro zag zijn broer enkele jaren geleden voorgaan als mini van de week en nu is hij zelf aan de beurt. Jetrho speelt in X12-2 en vindt het leukste aan basketbal dat het een teamsport is. Deze kanjer behoort vanaf zijn geboorte tot de basketbalfamilie van Binnenland, omdat zijn broer bij jongens onder 18 speelt.
 

Lees het hele artikel

maandag 26 november 2018
Dubbele winst voor Lely Binnenland VU16-1 op Leiderdorp VU16-1 (Meisjes 16-1 Team)

Deze vrijdagavond 23-11 om 20:15u hebben we een inhaalwedstrijd staan in de Driesprong tegen Leiderdorp VU16-1.

We zijn vroeg aanwezig want er is een fotoshoot voor VU16-1/2 (mede mogelijk gemaakt door Desire Stork) Later meer nieuws over de fotoshoot.

Een aantal ouders en de teammanager genieten van een wijnproeverij aan de bar bij sommelier Dick. De meiden van Binnenland hebben al een aardige routine gekregen en coaches Lisa & Bell hebben een half woord nodig om de warming-up goed te laten verlopen.

Vandaag spelen ook Merith en Tulin weer bij ons mee , helaas hebben we 2 geblesseerden : Maya en Kirsten.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Zeropackaging/Binnenland jongens U16 pakt opnieuw stevig uit (Jongens 16-1 Team)

Zaterdag stond voor de Barendrechters de confrontatie met de nummer 6 van de rangschikking op het programma. Zonder de geblesseerde Job Naaijer en Raymond de Bruin, vloog Zeropackaging/Binnenland uit de startblokken en met een spetterdunk van Stijn Visscher stond er al snel een 13-0 tussenstand op het scorebord. Black Eagles vluchtte in een time-out en dat leek Zeropackaging/Binnenland even af te remmen.

De stevige foto reportage door Jan-Willem Visscher ... hier >>>>
 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 25 november 2018
4CONSULT/BINNENLAND SIMPEL NAAR WINST (Dames 1 Team)

De vrouwen van 4Consult/Binnenland hebben de uitwedstijd in Haren tegen de rode lantaarndrager van de Vrouwen Basketball League, Keijser Capital Martini Sparks, met 61-76 gewonnen. Bij rust was de voorsprong met 26-47 al voor de Barendrechtse formatie die vanaf aanvang de thuisploeg duidelijk maakte dat er geen verrassing in zat. Het enige verwijt dat 4Consult/Binnenland gemaakt mag worden is dat het verschil in score aan het eind van de wedstrijd niet een afspiegeling was van het krachtsverschil. Met name in het laatste kwart liet de ploeg van coach Joost van Rangelrooij het een beetje lopen waardoor het verschil aan het einde van de wedstrijd uiteindelijk maar 15 punten werd. Chermensa van la Parra met 18, Gabriëlle van den Bosch 15, Maxime Essenstam 15 en Inez van Hulsen waren de speelsters die qua score in de dubbele cijfers uitkramen.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


v12-1 vs Squirrels X12-3 (Meisjes 12-1 Team)

Zaterdag, 24 november treedt V12-1 aan tegen Squirrels X12-3. Na een rustperiode van twee weken en een bezoek aan de Orange Angels in Amsterdam, 17 november, zijn de Bikkels geïnspireerd door het mooie optreden van onze Nationale Ploeg.

Beladen met handtekeningen en met een mooie teamfoto samen met de Angels op zak, wordt het tijd om het geleerde weer in praktijk te brengen.


 

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zaterdag 24 november 2018
Vetus/Binnenland V20 wint gemakkelijk (Dames 20-1 Team)

Op zaterdag hebben de meiden van Vetus Binnenland weer de goede draad van het winnen opgepakt. In Utrecht werd tegen Cangeroes gemakkelijk gewonnen met 78-47.  De winst kwam regelmatig tot stand en na een ruststand van 17-31. Alle 10 speelsters die meededen scoorden.

 

Lees het hele artikel

vrijdag 23 november 2018
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering (Bestuur .)

Namens het bestuur wordt U uitgenodigd voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van CBV Binnenland op maandag 26 november 2018 om 20.00 uur.

Deze zal plaatsvinden in de TIpp Inn, Marijkesingel 22, 2991 BK Barendrecht.

De agenda voor maandag 26 november 2018 vindt U in dit artikel. De rest van de documenten zullen U zo spoedig mogelijk worden nagezonden. 

Lees het hele artikel

maandag 19 november 2018
Binnenland 64 scheidsrechters rijker (Technische Commissie)

Afgelopen zaterdag hebben 66 jeugdleden van  CBV Binnenland de praktijk basisscheidsrechter 2 clinic gevolgd en 64 daarvan het diploma behaald. Voor 2 nog zeer jonge leden, die het net niet haalden, wordt er nog een vervolg aan gegeven zodat ook zij zich straks kunnen aansluiten bij deze groep! 
 
Iedereen van harte gefeliciteerd.
 
Maar liefst 10 bond-scheidsrechters van de club en enkele TC-leden waren die dag aanwezig om de kinderen op een zeer actieve wijze te begeleiden.
 
Daarnaast was door de kantinecommissie voor iedereen een lekkere lunch geregeld.

donderdag 15 november 2018
Feesttraining voor de mannen van U10-2! (Jongens 10-2 Team)

Deze week hadden stoere mannen van U10-2 een heuse feest (dunk?) training. Waarom? De jongens hebben zich de afgelopen trainingen zo goed ingezet, geluisterd en geoefend, dat daar een echte beloning bij past. Met muziek aan en een trampoline ervoor, vlogen de jongens richting de basket. Aldus trainers Barbara Steen en Lydia.

Ondanks de grote verliezen in de wedstrijden, zijn de coaches super trots op deze jongens. Wat leren ze veel iedere week en wat een doorzetters. 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

dinsdag 13 november 2018
Lely VU16-1 pakt wederom punten in de uitwedstrijd tegen Forwodians (Meisjes 16-1 Team)

Zaterdag 10 november vertrekken we om 10:30 vanaf de Driesprong richting Voorhout. Het voltallige team uitgedost in de nieuwe Binnenland TeamSweaters!

Deze wedstrijd kunnen we helaas niet beschikken over Kirsten , die last heeft van een heupblessure. Beide bankspeelsters Tülin en Merith gaan wel mee , VU16-2 heeft dit weekend geen wedstrijd. Bij aankomst leidt de navigatie ons een industrieterrein op en blijken we uiteindelijk toch goed te zitten.

Het warmlopen kan beginnen .. en we spelen over de volledige lengte van de hal  "center-court " , voor zover deze afmetingen overeen komen.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Monsterscore voor Zeropackaging/Binnenland jongens U16 (Jongens 16-1 Team)

Zaterdag stond voor de Barendrechters de verre uitwedstrijd tegen het onderaanstaande Marathon op het programma. Met interim-assistentcoach Job Naaijer op de bank leek het op de voorhand een makkelijke wedstrijd maar als doel stelde coach Ron Baan een maximale score van de tegenstander van maximaal 35 punten. Zeropackaging/Binnenland startte zeer sterk en onder aanvoering van captain Stef Erkelens en Wouter Jansen werd, ondanks een snelle time-out van Marathon, een overtuigende 15-0 voorsprong genomen.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus Black Eagles thuis
15-12-2018 20:154Consult/Binnenland VSE 1 versus Jolly Jumpers UIT
12-12-2018 20:30


Afval Loont Saldo
1048
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.14-12, 19:30u

In de Tipp Inn

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.