Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 1 november 2012
De Harlem Globetrotters komen naar Nederland op 4 en 5 april 2013 (Diversen .)


Technische hoogstandjes en ongekende showelementen
Al sinds de oprichting in 1926 spreekt Amerika’s bekendste basketbalteam overal ter wereld tot ieders verbeelding. De knotsgekke balkunstenaars weten van iedere voorstelling een ongeëvenaarde komische show te maken, waarbij zowel tegenspelers en scheidsrechters, alsook de toeschouwers zelf deel uitmaken van het spektakel. De Harlem Globetrotters beheersen de kunst om de technische basketbalsport te combineren met ongekende showelementen. Top entertainment van het hoogste niveau, waarmee ze keer op keer jong en oud weten te boeien!

Maaspoort Den Bosch en Sporthallen Zuid Amsterdam
In Den Bosch vindt de show plaats in de Maaspoort, een multifunctionele sport- en evenementenlocatie en thuishaven van de huidige landskampioen basketbal, de EiffelTowers. In Amsterdam treden de Harlem Globetrotters aan in de toonaangevende topsportlocatie de Sporthallen Zuid. In beide gevallen locaties met een waanzinnige topsportcultuur, die een perfecte entourage bieden voor het Amerikaanse sportspektakel.

Voorverkoop
De kaartverkoop start zaterdag 3 november. De toegangsprijs bedraagt € 25,- p.p. exclusief servicekosten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.eventim.nl, (callcenter 0900-1330 – € 0,45 p/m) of bij de VVV-ticketpoints. Het aanvangstijdstip van de shows in de Maaspoort Den Bosch en Sporthallen Zuid Amsterdam is 20.00 uur.


Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus Dozy BV Den Helder thuis
21-10-2017, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus De Hoppers uit
28-10-2017 20:30u


Afval Loont Saldo
255
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

19 oktober, jarig.
Vandaag geen verjaardagen.

Agenda.
AGENDA
19-10 Bestuur
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.