Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 16 september 2015
Deelname grote clubactie (Diversen .)Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doet CBV Binnenland ook weer mee en willen we als vereniging natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen! Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel  2,40 euro per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van  100.000,- euro! Dit jaar zijn er zelfs 25.000 extra prijzen! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt en wat precies de bedoeling is.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  CBV Binnenland werkt middels online lotenverkoop.
Je ontvangt vanaf 19 september a.s. een e-mail met hierin een link naar jouw online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op jouw pagina een lot van onze club te kopen. Ook hierbij wordt het bedrag eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen,  maar ook  onder de beste lotenverkopers t/m 13 jaar zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Apple iPod Touch! Ga hiervoor naar www.kids.clubactie.nl

Wij hopen dat we als vereniging dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Kan je niet zelf loten verkopen, koop ze dan in ieder geval wel!


Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus Dozy BV Den Helder thuis
21-10-2017, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus De Hoppers uit
28-10-2017 20:30u


Afval Loont Saldo
255
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

19 oktober, jarig.
Vandaag geen verjaardagen.

Agenda.
AGENDA
19-10 Bestuur
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.