Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 26 november 2011
River Trotters M12-1 vs Binnenland MU12-2 (Meisjes 12-2 Team)

Uitslagen en standen


Soms is van te voren bekend dat winnen onmogelijk wordt. Maar de coaches Leo en Wilco gaan nooit zonder uitdaging op pad voor de meiden. River Trotters de ongeslagen koploper zou wel merken wat onze doelstelling inhield. Op tijd vertrokken van de Driesprong strandden we bij WSHD als gevolg van asfaltwerkzaamheden. Stukkie terug en daardoor een kwartier later dan gepland in Hardinxveld- Giessendam. Na een korte warming-up werd het strijdplan doorgenomen met de meiden.

Na het “één-twee-drie team” gingen ze van start.
Na 10 keer knipperen met de ogen stond het 10-0. Monica scoorde vanuit een vrije worp het enige punt in periode 1. River Trotters had een extra speelster op de ring zitten, want elke poging ging door het netje. Dit resulteerde in een 24-2 tussenstand na periode 1.
RING RING RING WAKKER WORDEN…..Zo dat was even nodig.

Ze kunnen dan wel beter zijn, maar dat betekent niet dat je niets hoeft te doen. Dus: Ren je Rot!!!!!! was de opdracht. En dat hielp. In periode 2 scoorde Kim vier punten en Isabeau twee. RT scoorde gelukkig maar 8 tweepunters en na twee periodes was de stand 40-7. Periode drie en vier slaan we even over. “Leo kan je je nog iets hiervan herinneren?” Ruststand 62-7.
Tijd voor doping in de vorm van chocolade kruitnootjes en energy-drank. Wilcoach heeft stiekem nog wat chocolade kruitnootjes op de wedstrijdtafel gelegd. Misschien konden ze door het knabbelen de scores van River Trotters niet bijhouden.;-)

De pauze werd gebruikt om MU12-2 weer op adem te krijgen. Want ondanks het overwicht van RT lieten de meiden de koppies niet hangen. Er werden kilometers afgelegd. Wilcoach gaf nog wat instructies en liet de meiden nog even een paar oefeningen draaien. Dit bleek achteraf niet het gewenste resultaat. In periode vijf, zes en zeven werd wederom niet gescoord, maar de tactische aanwijzingen van Don Leo voorkwam wel dat River Trotters veel kon scoren.

Na de zevende periode was de stand 96-7. De meiden van River Trotters hadden ‘maar’ 34 punten gescoord. De helft van de eerste vier perioden.
En toen. PERIODE ACHT. Wilcoach vroeg zich af of onze meiden nog aan onze doelstelling wilde denken. Tien punten scoren tegen dit topteam.
De sokken werden opgehaald, de veters gestrikt en de broekspijpen opgerold. Van basketbalshirt kan je nu eenmaal de mouwen niet opstropen. Met vuur in de ogen en dynamiet tussen de b…. gingen de meiden er vol tegenaan. Isabeau bracht de bal op en met een achterwaardse pass werd Vera bereikt. Vera gaf het goede voorbeeld. Ze scoorde een fraaie tweepunter. 107-9. Met nog 30 seconden op de klok strooide Wilcoach nog even meteen paar kruitnoten en vlak voor het eindsignaal gebeurde het.
Kim dribbelde naar voren, Vera en Monica leidde de tegenstandsters af. Iris passeerde twee speelster en met een fraaie hinkstapsprong (nederlands voor lay-up) scoorde ze twee punten. TIEN ,nee, elf punten. Eindstand 107-11.

Wij, de coaches, kunnen terug zien op een wedstrijd met zeer veel inzet en een ruim behaalde doelstelling. Goed gedaan meiden!

Zaterdag 26 november spelen we om 14:15 uur thuis tegen Jump’80. Zorg dat we om 13:45 omgekleed de hal in kunnen stappen.

Met sportieve groet,
Coach Leo en Wilcoach


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Loon Lions Thuis
09-11-2019, 20:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen WBB Giants UIT
09-11-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.