Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 20 november 2011
In de mist sporthal gevonden en gewonnen! (Heren 22-1 Team)

Uitslagen en standen


Het was even schipperen deze keer wie mee konden gaan met U22-1 omdat ongeveer gelijktijdig U22-2 een thuis wedstrijd moest spelen. Stef en Jeffrey gingen mee en we misten Mitchell en Nick, die beiden geblesseerd zijn. Met de knie van Mitchell valt het enigszins mee die zit al weer op de hometrainer. Een MRI scan is nodig om te weten wat er mis is met Nick zijn knie. We moesten uit in Nieuwegein zijn. Netjes het adres, heemraadsweide ingetikt van de site maar dat brengt ons naar een plek waar wel een nieuwe sporthal stond echter met bouw hekken eromheen. Even aan een mevrouw met hondje gevraagd hoe we bij de sporthal konden komen? Of we kwamen werken aan het dak van de hal? Foute boel dus. Bellen naar het thuisfront en vragen of iemand wist waar we moesten wezen in Nieuwegein. Wij onder tussen een beetje rond rijden en gestopt bij een plattegrond. De telefoon gaat: je moet op de kastanjestraat wezen. Dankjewel.

Nog net op tijd arriveren wij bij een vieze oude hal met één veld en de muren binnen een meter van de lijnen. De scheidsrechter had zijn zaterdagavond wedstrijd uitgekozen dus ik dacht voordat we gaan beginnen wordt het mondje houden mannen. Na een korte warming-up een half uurtje te laat: starten maar. We moesten opgang komen en daar had New Stars blijkbaar ook last van want het duurde vier minuten voordat Finn 0-2 op het scorebord liet zetten. Daarna kwam een ieder in veld bij ons los en wij scoorden lekker terwijl New Stars moeite had met het vinden van de basket. Wij stonden goed te verdedigen. Een paar hele mooie assists op Jeffrey en dat was makkelijk scoren, mooi samenspel mannen. 6-17 na het eerste kwart.

Wij waren warm gedraaid en gingen begin tweede kwart door met scoren. Finn kreeg een prima assist en Jeroen schiet er een drie-punter in. Helaas ging het tempo daarna er een beetje uit bij ons. Verder in het tweede kwart waren we niet bij de les en de nummers 58 en 64 van New Stars mochten een paar keer scoren. Door wat gepraat met de scheidsrechter verloren we de aandacht en zodoende kwamen we uit op een ruststand van 19-29 in ons voordeel.

De kleedkamer in, mondje dicht tegen de scheidsrechter was het dwingende advies en laten zien dat wij de betere ploeg zijn. Geef ze geen kans om terug te komen. Verdedigend er dichter op zitten, feller en meer snelheid in de aanval laten zien. En nog een paar tips voor de tweede helft. Slechts 7 man en een paar met vier fouten. Wel ons hoofd erbij houden in het spel. In het derde kwart pakten wij de draad van het eerste kwart weer op. Spierbal gooit er een paar leuke ballen in en Thomas wordt warm met zijn schot. Een paar drie-punters vallen goed en met sterk verdedigend teamwerk erbij, dat ons een paar keer bal winst oplevert, lopen we uit. 10-21 waren de cijfers in ons voordeel in het 3e kwart.

Het laatste kwart zit de vaart er nog steeds in, echter Jeroen wordt gemengeld door twee tegenstanders en de scheids laat het door gaan. Jeroen wit heet, maar dat levert niets op behalve een T. Even afkoelen op de bank.
Aanvallend blijven wij goed spelen, Thomas en Leroy gooien de punten erin. Bij New Stars is hun nummer 4 alleen op avontuur en gooit er nog een paar punten in. Aan het eind van de wedstrijd doet Jeffrey nog een vijftal! pogingen om de bal er in te krijgen. Resultaat vijf aanvallende rebounds voor de statistieken en nul treffers. Tenslotte zet Finn de eindstand op 66- 41 in ons voordeel. We spelen de wedstrijd niet meer slim uit maar dat mocht niet baten. Douchen en verkleden. Gelegenheid tot even wat drinken na de wedstrijd was er niet en of wij het licht uit en de deur op slot wilden doen, New Stars was al vertrokken.
De punten aan onze kant waren als volgt verdeeld: Finn 6, Spierbal 18, Jos 7, Leroy 4, Stef 5, Jeffrey 8 en Thomas 18.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.