Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 6 november 2011
Westland Stars wederom te sterk voor JU22-1 team Binnenland (Heren 22-1 Team)


Vorige week hadden wij thuis dik verloren van Westland. We konden ze bijhouden tot de rust maar in het derde en vierde kwart konden wij onder hun druk geen samenspel meer laten zien in de aanval en wat wij wel aanvallend van afstand schoten viel er niet in. Westland zette ons telkens na hun score flink onder druk en daar wij hadden moeite mee, zodoende waren we aanvallend niet meer in staat om georganiseerd te spelen. 

Deze week twee keer goed getraind en we waren opgeladen voor de volgende wedstrijd tegen hen en wel op de zaterdagmiddag in ’s Gravenzande. Westland Stars had vorige week hun vier ballen laten liggen in de Driesprong dus die konden we meenemen voor ze. De zaal ging pas om 12.00 uur voor ons open, net genoeg tijd voor de warming-up en om 12.15 uur waren we klaar voor de wedstrijd. Finn, Thomas, Leroy, Spierbal en Jos mochten van start gaan. Het eerste kwart ging gelijk op, wissels erin en Jeffrey en Mitchell zorgen voor een stand van 12–12. Het tweede kwart begon Westland beter en nam een paar punten afstand. Maar een driepunter van Spierbal zorgde voor aansluiting. In de laatste minuten van het tweede kwart was het toch weer Westland die een paar punten op ons uitliep. Wij waren vooral zelf slordig met de bal en dat leverde een paar keer balverlies op. Ruststand 29 – 23 in hun voordeel. In de kleedkamer het verloop van eerste helft doorgenomen en wat er aan onze kant beter kan.
Westland Stars gaat het derde kwart direct goed van start. We laten over ons heen lopen, we verliezen een paar keer de bal en hun nummer 5 gooit er nog een 3 punter in. Na vijf minuten staan wij beduusd op een achterstand van 40 – 25. Dit wordt een kopie van onze thuiswedstrijd. Over en uitspelen maar? Nee deze keer niet. Time-out en werken mannen, laat niet over je heen lopen. In het vierde kwart laten we zien dat we kunnen terug vechten. We zijn feller, gaan de duels aan ook op de grond, veroveren de bal, en weten te scoren.Thomas gaat voor de give and go en gooit de bal er zodoende twee keer in. Westland staat ondertussen op 5 persoonlijke fouten en dat weet Mitchell goed uit te buiten. Een paar keer op de vrije worp lijn. We komen dichterbij tot op 6 punten en Westland moet een time-out nemen en wisselen. We zitten weer in de wedstrijd en gaan ze nog meer onder druk zetten. Westland wil inside spelen en hun lange pivot in de bucket aangespeeld krijgen. We moeten fouten maken hierdoor maar Westland gooit 1 op 6 uit hun vrije worpen. Finn houdt hun lange pivot redelijk in bedwang door voor hem te gaan verdedigen, echter hun nummer 10 krijgt 2 keer de bal in onze bucket en gooit hem er ook nog in, dat zijn vier dure punten. In een duel op de grond zit Mitchell zijn knie klem en verdraaid die ook een beetje. Wisselen. Daarna toch maar weer wisselen voor Jos vanwege zijn vijfde fout. In de laatste minuut schiet Westland van afstand er een driepunter in en de wedstrijd is gespeeld en verloren. Het laatste kwart winnen wij met 18 – 19. De eindstand telt en helaas kijken we dan teleurgesteld aan tegen 62 – 48 op het score bord.
Wij speelden drie kwarten van de vier een wedstrijd. In het derde kwart hebben we het geheel laten liggen en kon Westland te gemakkelijk 10 punten uitlopen. Toch speelden we een stuk beter dan vorige week en had Westland het een tijdje benauwd in het 4e kwart. We gaan vooruit mannen! De scores waren als volgt verdeeld: Finn 2, Jeffrey 4, Jeroen H 1, Spierbal 9, Jos 2, Leroy 6, Thomas 14, Amrith 2 en Mitchell 6.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.